Inank cok guzel olmus burnun canim inince eminim gececektir
çok çok teşekkür edererim çok :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inank cok guzel olmus burnun canim inince eminim gececektir
Canım, bence hiç dert etme burnun çok doğal duruyor en önemlisi de bu. Ben de yaptırıcam ama doğal olmaz diye korkuyorum bakıyorum bazılarınınkine böyle heykeltraş elinden çıkmış gibi aşırı yapay. Cesaret edemiyorum bu yüzden.
Eki Görüntüle 846617 Eki Görüntüle 846618
arkadaşlar burunlarımı ekledim oradaki kemerah o kemerr biraz küçülmüş ama haala orda. burnunuzu yiyim benimle aynı durumda olanlar varsa yazsın valla kafayı yicem
canımmm aynı durumu ben de yaşıyorum , çaresızce beklıyorum duzelır dıye, benım de bugun 26 gun oldu amelıyat olalı, senın amelıyat sonrası burnuna benzıyor şu an burnum, aynı kkucuk bir çıkıntı olustu eski kemerın yerınde,umarım bu sorunu yaşayan herkes kurtulur bu dertten çektıklerımıze değer umarım
yağmur benimde öyle şişlik var. kimin bu şişlkilker yada kemik gibi şeyler düzelip inerse birbirimize haberdar edelim. daha ne kadar bekliycez benimde 24. gunum![]()
Canım çok ama çok haklısın haberdar edlım bırbırımızı, benım persembe gunu randavum var doktora bu problemı anlatacağım, umarım bu dertten kurtuluruz, ya ben ıkı gundur masaj yapmıyorum masaj daha çok şişirdi sanki burnumu bi de kıkırdağı daha çok yerınden oynatacağım dıye cok korkuyorum, bu arada benım de 26.gunum çok yakınmış ameliyatlarımız, ya ınsallah revızyona gerek duymayız ben hıç ıstemıyorum revızyon, umarım kurtuluruz bu dertten...
Canım çok ama çok haklısın haberdar edlım bırbırımızı, benım persembe gunu randavum var doktora bu problemı anlatacağım, umarım bu dertten kurtuluruz, ya ben ıkı gundur masaj yapmıyorum masaj daha çok şişirdi sanki burnumu bi de kıkırdağı daha çok yerınden oynatacağım dıye cok korkuyorum, bu arada benım de 26.gunum çok yakınmış ameliyatlarımız, ya ınsallah revızyona gerek duymayız ben hıç ıstemıyorum revızyon, umarım kurtuluruz bu dertten...
benimde haftaya pazartesi randevum var. sen perşembe günü gene yaz buraya bize haber ver durumundan. inşallah olumlu şeyler söyler doktorun. bende revizyon olmak istemiyorum. iyileşmezse o şişlik dolgu yapılabilir diye laf etti doktor. ben onuda olmak istemiyorum dedim.. çünkü dolgu olursa o boşluklaara burun kavisi gidiyor. dümdüz bir burun oluyo o zaman. bana doktor masaj vermedi. kendi yapıyor her kontrolde.
tamam canım senden mutlaka haber bekliyoruz. umarım iyi şeyler söyler.Canım ben de senın gıbı dusunuyorum dolgu da ıstemıyorum, umarım onların hıçbırıne gerek kalmaz, ben persembe gunu yazacağım buraya, belkı sızlerın de aklınıza takılan sorulara cevap olur....
inşallah canım. doktorun üstüne basar muhtemelen şişlik mi yoksa kemik mi diye. bastırdığında dümdüz oluyorsa korkma incektir. benimki de dün masaj yaptı orası daha beter şişti 4 - 5 saat sonra şişlik indi ama ben cesaret edemiyorum masaj yapmaya o şişlikle dolaşmak istemediğim için. belki akşamları yapıp yatarım
Canım ben de senın gıbı dusunuyorum dolgu da ıstemıyorum, umarım onların hıçbırıne gerek kalmaz, ben persembe gunu yazacağım buraya, belkı sızlerın de aklınıza takılan sorulara cevap olur....
canım şeyi sor ya bizde kavis olcak mı yoksa sadece orası mı düzlenir. benimkinden umut yok gerçi düz olcak gibime geliyor. adam tutturmuş doğal burun yaptım doğal burun yaptım. azcık kavis de kataydın ya![]()
bende doğal burun yapın dedim doktora. o biraz kavis yapmış ama cok az. cok az da ucunu kaldırmış en azından. dümdüz de bir burun olmak istemzdim. senin burnun bence kavisli şişlkten dolayı belli olmuyor. şişlik inince bellli olcak. cünkü kemer yeri yani kemikli yerimiz 1 seneyi buluyormuş inmesi. en gec inen yer kemikli olan yerimizmişcanım şeyi sor ya bizde kavis olcak mı yoksa sadece orası mı düzlenir. benimkinden umut yok gerçi düz olcak gibime geliyor. adam tutturmuş doğal burun yaptım doğal burun yaptım. azcık kavis de kataydın ya![]()
Tamam canım soraraım, burnumuzun goruntusu şu an aynı senınle, ben fotoğraf koyamıyorum malesef erkek arkadaşım ızın vermıyor fotoğrafa, ama çok benzıyor burunlarımız, yalnız senın dudak yapın da çok guzel olduğundan burnun çok yakışmış yuzune...o kavıs meselesını mutlaka soracağım benım de merak ettığım bır konu zaten, persembe akşamı mutlaka yazacağım
bende doğal burun yapın dedim doktora. o biraz kavis yapmış ama cok az. cok az da ucunu kaldırmış en azından. dümdüz de bir burun olmak istemzdim. senin burnun bence kavisli şişlkten dolayı belli olmuyor. şişlik inince bellli olcak. cünkü kemer yeri yani kemikli yerimiz 1 seneyi buluyormuş inmesi. en gec inen yer kemikli olan yerimizmiş
valla canım ben bir daha ameliyat olmak istmiyorum. ne zormuş ameliyat olmak.benim de ucunu kaldırmış. inşallah umut ettiğimiz gibi olur burun zormuş cidden. göğüs olayına da gircem de burun böyleyse göğüs daha zordur diye gözüm korkmaya başladı.
Öncelikle geçmiş olsun. Ben yeni burnunuzu çok beğendim ameliyatlı olduğu hiç belli değil. Doktorunuz çok başarılı bir iş çıkarmış bence ve kesinlikle dert edilecek beğenilmeyecek bir tarafı yok. Dümdüz olsa veya biraz daha içeri alınmış olsa üst kısmı çok yapay dururdu. Belli bile sayılmaz kafanıza taktığınız yer. Güle güle kullanın :80:
Tamam canım soraraım, burnumuzun goruntusu şu an aynı senınle, ben fotoğraf koyamıyorum malesef erkek arkadaşım ızın vermıyor fotoğrafa, ama çok benzıyor burunlarımız, yalnız senın dudak yapın da çok guzel olduğundan burnun çok yakışmış yuzune...o kavıs meselesını mutlaka soracağım benım de merak ettığım bır konu zaten, persembe akşamı mutlaka yazacağım
işte bak burada biraz daha belli.