esi burnum yeni burnum kemere bakın :(

Valla ben burnunuzu çok beğendim. Maşallah diyorum. Umarım bir önce dert ettiğiniz konulardan kurtulursunuz.

Geçmiş olsun.

Bende aynı dertten muzdarıbım.. Uzaktan bakınca degıl ama yakından cok bellı ve benım daha sıs kemerım.
Bende kemer ıcın amelıyat koydum .. Doktor gecıcek dıyo aama umudum yok .. Ne hayallerle grdım amelıyata kavıslı kalkık dıye cıta da yukselttım epey o yuzden suan hayalkırıklıgı yasıyorum.. off 29 gun bugun ama bı mm ınme yok nasıl sıs bu anlamadım:25:

Valla ben burnunuzu çok beğendim. Maşallah diyorum. Umarım bir önce dert ettiğiniz konulardan kurtulursunuz.

Geçmiş olsun.

teşekkür ederim ama o kemik haala orda. ilk çıktığında dümdüz burna sahip olanlar oluyor olsun yine de çok şükür daha kötü de olabilirdi

Bende aynı dertten muzdarıbım.. Uzaktan bakınca degıl ama yakından cok bellı ve benım daha sıs kemerım.
Bende kemer ıcın amelıyat koydum .. Doktor gecıcek dıyo aama umudum yok .. Ne hayallerle grdım amelıyata kavıslı kalkık dıye cıta da yukselttım epey o yuzden suan hayalkırıklıgı yasıyorum.. off 29 gun bugun ama bı mm ınme yok nasıl sıs bu anlamadım:25:

ya benim çıta çok yüksek değildi kemik gitsin yeter diyordum ama haala orda. doktor geçicek dedi üstüne bastırdı içine soktu falan inme ihtimali var ama beklemek zor. geçiceğine emin olsam koymaz da. yapcak bir şey yok doktorun dediğine itimat etcez şimdilik

Canım ben de senın gıbı dusunuyorum dolgu da ıstemıyorum, umarım onların hıçbırıne gerek kalmaz, ben persembe gunu yazacağım buraya, belkı sızlerın de aklınıza takılan sorulara cevap olur....

Yağmurcum kontrole gittin mi perşembe. Ne dedi doktorun şişliklerle alakalı? İnecekmiymiş?

Canım şimdiki halin çok olmuş abartılacak birşey yok büyütme bence bu kadar.

brunun guzel olmus gule gule kullan darısı benım başıma artık :/ hakımızda hayırlısı

Back
X