BendeBenim eşim çok yoğun çalışıyor. kendi firmamız var ve birçok ünlü markanın mağazalarını yapıyor.ama gelgelelimki çok yoğun çalışıyo. sabah 8 gece 12 ne kahvaltı ne akşam yemeği birlikte olamıyoruz oğlumda çok özlüyo babasını son 1 haftadır bizim yatağımızda uyumak istiyo ve babasının yastğında yatıyor eşime bize biraz zaman ayırmasını söylediğimde ben sizin için çalıyorum memur değilim ben erken gelme şansım yok diyo . ama biliyorum ki çalışıyo oda çok yoruluyo ama işinede aşık bir adam . bu huyundan nefret ettim artık ben evde akşama kadar yalnızım oğlumla sıkılıyoruz aile olmayı unuttum artık diğer insanlara imreniyorum ağlıyorum :26:
Yani tek mesajınızı yaza yaza 6 senelik konuya mı yazdınız
2012 yılından kalmaYani tek mesajınızı yaza yaza 6 senelik konuya mı yazdınız
Evet ne var bunda kaç sene olursa olsun yorum yaptım sende üşenmedin buna mı takıldın işin mi yokYani tek mesajınızı yaza yaza 6 senelik konuya mı yazdınız
benim değil de sizin yok sanırımEvet ne var bunda kaç sene olursa olsun yorum yaptım sende üşenmedin buna mı takıldın işin mi yok
Benim hissettiklerimi yazmış bende yorum yaptım derdide sizi germiş kınayın kınayın kınamadığını yaşamadan ölmez insanbenim değil de sizin yok sanırım
kınamadığını değil de kınadığını yaşar diye biliyorum benBenim hissettiklerimi yazmış bende yorum yaptım derdide sizi germiş kınayın kınayın kınamadığını yaşamadan ölmez insan
Yanlış yazmışım klavyeden olduğunu algılayacak kapasiten olduğunu düşünmek istiyorum. cümlenin gidişatından algılayabilirsin en azından yanlış yazıldığını, zaten sananeydi ki seni ilgilendiren bir durumda yok sana yapılmış bir yorumda yok bence çook boş vaktin war kendini böyle tatmin ediyorsun ne kadar üzücü şimdi üstün algınla çok bilmişliğinle başka insanlara yanaş pusuda bekleyip hadi canımkınamadığını değil de kınadığını yaşar diye biliyorum ben
ayrıca ben sizin kendi derdinize birşey söylemedim. bu üsluba daha fazla cevap vermeyi düşünmüyorum.
iyi forumlar
Ay esprimi yaptın sen komiksin yıkıldı buralar bu kalitedeki espriyeKadın en son 6 sene önce girmiş foruma :)
Müge anlı da ara sen onu
Eşi eve gelip hatta genelde evde olup yine de aile olmayanlar birşey paylaşamayanlar var ...., bir araya geldiğinizde aranız iyiyse ne mutlu yine deBenim eşim çok yoğun çalışıyor. kendi firmamız var ve birçok ünlü markanın mağazalarını yapıyor.ama gelgelelimki çok yoğun çalışıyo. sabah 8 gece 12 ne kahvaltı ne akşam yemeği birlikte olamıyoruz oğlumda çok özlüyo babasını son 1 haftadır bizim yatağımızda uyumak istiyo ve babasının yastğında yatıyor eşime bize biraz zaman ayırmasını söylediğimde ben sizin için çalıyorum memur değilim ben erken gelme şansım yok diyo . ama biliyorum ki çalışıyo oda çok yoruluyo ama işinede aşık bir adam . bu huyundan nefret ettim artık ben evde akşama kadar yalnızım oğlumla sıkılıyoruz aile olmayı unuttum artık diğer insanlara imreniyorum ağlıyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?