Eşi çok yoğun çalışanlar ve sık sık şehir dışına seyahat edenler var mı aramızda :(((

bediss91

Hayallerim var benim ;)
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
29
1
16
Samsun
Benim eşim çok yoğun çalışıyor. kendi firmamız var ve birçok ünlü markanın mağazalarını yapıyor. ama gelgelelimki çok yoğun çalışıyo. sabah 8 gece 12 ne kahvaltı ne akşam yemeği birlikte olamıyoruz oğlumda çok özlüyo babasını son 1 haftadır bizim yatağımızda uyumak istiyo ve babasının yastğında yatıyor eşime bize biraz zaman ayırmasını söylediğimde ben sizin için çalıyorum memur değilim ben erken gelme şansım yok diyo . ama biliyorum ki çalışıyo oda çok yoruluyo ama işinede aşık bir adam . bu huyundan nefret ettim artık ben evde akşama kadar yalnızım oğlumla sıkılıyoruz aile olmayı unuttum artık diğer insanlara imreniyorum ağlıyorum :26:

Allah başka dert vermesin. burada neler okuyoruz çalışmak istemeyen eşten tut kadının parasını yemeye çalışanlara kadar. tabi yalnız kalıyor olmanız üzücü ama bence eşinizin iyi bir işi olduğu ve size sadık olduğu gerçeği daha önemli madden yanınızda olmasından. benim eşim de işi gereği sıklıkla şehir dışına çıkar. ben de evde kendi kendime zaman geçirmeyi öğrendim. siz de kendinizi meşgul etmeye yarayan işler bulmaya çalışabilirsiniz ilgi alanınıza bağlı olarak.

Bu konudan ben de muzdaribim.benim e$im de ayni yogun cali$iyor
Ben de.atanammi$ ogretmenim. Seni cok iyi anliyorum. Yani insan

En azindan pazar gununu gecirmek istyor benim de kizim var
Anne babam neden hep gidiyor diyor:)evleendik. Evleneli boyle
Daha 15 gunluk evliyken $ehir di$ina cikmi$ti 1 ay yoktu.ilk senemizde

Hep ayriydikbu yuzdeN cok tarti$tik ama degi$en bir sey olmadi
Ben de artik ogrenilmi$ caresizlik oldu.kendime gore duzenledim
Artik kizimla geciriyorum zamanimi.

Benim de esim haftanın 7 gunu ve cok yogun çalışıyordu. Ben de cok sikayet ediyordum üzülüyordum .
Ama simdi 1 yıllığına yurtdışına gitti halinize şükredin. Ben simdi diyorumki keske burda olsaydı da gece de olsa evine gelseydi.
Ama hayat şartları insanları başka yerlere savuruyor iste. Allah mutluluğunuzu bozmasın. Buna da şükür :)

En azından eve geliyor,arkadaşımın eşi bir firmada bölge müdürü ve haftanın 5 günü doğu illerinde,işin kötüsü arkadaşım evde yalnız olmaktan korkuyordu,hergün bir arkadaşını çağırıyordu kalmaya,ama zamanla alıştı,buna şükür diyin.

Kocamla sadece uyurken biraradayız pazar günü dahil çalışıyor.Sabah 7 akşam enaz 8 geldiğinde de uykuya dalıyor gidiyor.Ortak yaptığımız tekşey uyumak.Evet bana sadık eve geliyor.Yoğun çalıştığını biliyorum.Ama resmen evli değilde dul bir kadın gibi herşeyi çocuğumla birlikte ben yapıyorum.Evin her ihtiyacına ben koşuyorum.Onun hayatında sadece iş ve uyumak var.Evet insanlarda ne dertler var diyebilirsiniz evet bunada şükür ama.İnsan çevresine bakıyor imreniyor.İstediklerim çokda fazla şeyler değil.Biraz ortak vakit geçirmek.
Bazen ayrılmayı bile düşünüyorum.Sonra ayrılma gerekçesi olarak ne söyleyeyim diye düşündüm.İşi nedeniyle çok uyuyor,benimle ilgilenemiyor.Başka bir iş arıyoruz ama oda olmuyor.Çok bunalmış durumdayım.
1 tane daha çocuk doğursam enazından onunla da ilgilenirim diyorum ama bu üstümdeki yükü daha da arttıracak gibi sanki.
Birde yaşadığım mutsuzluğu çocuklarıma aşılayarak onları fazlasıyla şefkata boğarak hayata karşı zayıf özgüvensiz insanlar yetiştirmekten de çok korkuyorum.Ki bu yıl kreşe başlayan kızım,hep geri planda kalan doğru düzgün yeme düzeni olmayan parkta kaykaya binmekten bile korkan bir kişilik olarak yetişti.Bunu değiştirmek için uğraşıyorum.Umarım değiştirebilirim

Son düzenleme:
Allah eşinizin işlerinde bin bereket versin.
Kendi işin olunca maalesef durum böyle oluyor.
Sıkma canını çok şükür ki evine ekmek getirebiliyor.
İşleri olmasaydı durum daha zor olurdu.
Emin ol ki eşinde bu durumdan çok memnun değildir ama evladı ve evi için çalışmak zorunda olduğundan sıkıyordur dişini.
Herşey evlatlarımız için değil mi?
Onlara güzel bir gelecek hazırlamak, onları istediği hiçbir şeyden mahrum bırakmamak...

Çok takma canım oğlun kaç yaşında?
Senin yerinde olsam oğlan belli yaşa gelince anaokulu ya da kreşe verip eşinin yanına çalışmaya giderdim.
Hem çalışmış olursun hem kafan dağılır, oğlunda okulda yaşıtlarıyla eğlenir yeni şeyler öğrenir

Benim esimde sehir disinda calisiyordu....
cuma aksami gelip p. Tesi erkenden gidiyordu....
cocuklar ozluyordu esim gidip gelmekten ozlemekten sikayetciydi....
bende her gece yanliz kalmaktan.....
careyi esimin calistigi yerden ev tutmakta bulduk.....
kendi evimizi kiraya verip kiraya ciktik.....
Oturdugum yerde ne bir tanidik ne bir arkadasim var.....
bir turk bile yok hepsi yabanci....
bende esimde cok ozluyoruz eski yerimizi.....
benim ailem akrabalarim cevrem hep orda.....
islerimizi halledebilirsek sirketi kapatip yaz tatilinde geri tasinmayi istiyoruz....
bakalim hersey kismet tek avuntum esimin hergece eve gelmesi......
cocuklar gunduz okulda ve ben cok sikiliyorum.....
karsilikli arkadaslarla bir kahve icmeyi bile ozluyorum.....

Bende

Benim hissettiklerimi yazmış bende yorum yaptım derdide sizi germiş kınayın kınayın kınamadığını yaşamadan ölmez insan
kınamadığını değil de kınadığını yaşar diye biliyorum ben
ayrıca ben sizin kendi derdinize birşey söylemedim. bu üsluba daha fazla cevap vermeyi düşünmüyorum.
iyi forumlar

kınamadığını değil de kınadığını yaşar diye biliyorum ben
ayrıca ben sizin kendi derdinize birşey söylemedim. bu üsluba daha fazla cevap vermeyi düşünmüyorum.
iyi forumlar
Yanlış yazmışım klavyeden olduğunu algılayacak kapasiten olduğunu düşünmek istiyorum. cümlenin gidişatından algılayabilirsin en azından yanlış yazıldığını, zaten sananeydi ki seni ilgilendiren bir durumda yok sana yapılmış bir yorumda yok bence çook boş vaktin war kendini böyle tatmin ediyorsun ne kadar üzücü şimdi üstün algınla çok bilmişliğinle başka insanlara yanaş pusuda bekleyip hadi canım byby

Son düzenleme:
Kadın en son 6 sene önce girmiş foruma :)
Müge anlı da ara sen onu

Eşi eve gelip hatta genelde evde olup yine de aile olmayanlar birşey paylaşamayanlar var ...., bir araya geldiğinizde aranız iyiyse ne mutlu yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…