Erkek İnfertilitesi Eşi covid yakalanan eroksiyon sorunu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah öyledir kendince sorun yapıyor biz yurtdışında yaşıyoruz sağlık sıfır burada gidip derdini anlatacak doktor sağlık kuruluşu yok yani bakmıyorlar
Canım benim eşin seni sevdiğinden yetersizlik duygusuna kapılmış ve telaş yapmış sen herzaman iyimser davran ona. Allah şifa versin inşallah en yakın zamandanda atlatır eşin

Düşünsene biz menepoza girince de aynı duyguyu yaşıycaz. (Yetersizlik duygusu)
Sen eşinden desteğini ilgini eksik etme. Çok üzüldüm şu an kendimi eşinin yerine koydum düşündüm de.. Covid olunca oldu bittiyle geçmiyoki. Sağlıkla atlacak mı ilerde sıkıntı olacak mı vs sorunlar stres yaratır: en sevdiğin sonuçta. Allah şifa versin sen de gönlünü ferah tut iyileşir inşallah

Merhaba arkadaşlar eşim 1,5 aydır covid atlatamadı.eşimde son 6 gündür sertleşme olmuyor ilişki hayatımız yok böyle bir durum karşılaşan varmı
Biz de eşimle covid geçirdik ardından tabi ben tedavi sürecindeydim 1 ay sonra doktoruma gittiğimde eşimden sperm testi istedi yaptırdıgımızda sonuc çok çok düşük Bi seviyede çıkmıştı. Halbuki o durumda eşim hergün keçiboynuzu da içiyordu iyi gelsin diye hem hastalığa hem sayıya. Kimisi keçiboynuzu düşürür dedi. Doktora sorduğumda da covid olabilir dedi. Bekleyin Bi süre sonra testi tekrarlayın dedi. Korona içten içe de yiyen pis Bi hastalık işte. Etkisi vucuttan birazgeç atlatılıyor. Siz de korkmayın inşallah. Beslenmenize de çok dikkat edin. Bol bol meyve, havuç, çiğ kuruyemiş bunları yesin iyi gelir inşallah

Biz de eşimle covid geçirdik ardından tabi ben tedavi sürecindeydim 1 ay sonra doktoruma gittiğimde eşimden sperm testi istedi yaptırdıgımızda sonuc çok çok düşük Bi seviyede çıkmıştı. Halbuki o durumda eşim hergün keçiboynuzu da içiyordu iyi gelsin diye hem hastalığa hem sayıya. Kimisi keçiboynuzu düşürür dedi. Doktora sorduğumda da covid olabilir dedi. Bekleyin Bi süre sonra testi tekrarlayın dedi. Korona içten içe de yiyen pis Bi hastalık işte. Etkisi vucuttan birazgeç atlatılıyor. Siz de korkmayın inşallah. Beslenmenize de çok dikkat edin. Bol bol meyve, havuç, çiğ kuruyemiş bunları yesin iyi gelir inşallah
Beslenme dikkat ediyoruz beklemedeyiz inşallah atlatırız bu süreci

Beslenme dikkat ediyoruz beklemedeyiz inşallah atlatırız bu süreci
İnşallah hepimiz atlatırız. Test yaptıgımzda sonucu görünce dünya başıma yıkılmış gibiydi halen de korku var ya yine düşük çıkarsa da diye inşallah eski haline döner.

Back
X