- Emoji Skoru
- 1.813
- Puanlar
- 48
Ya ahahah özür dilerim özür dilerim konu sahibesinin kocası beni çok sinirlendirdi :))Bana niye bağırıyorsun kız kazık kadar adam atamıyormus işte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ahahah özür dilerim özür dilerim konu sahibesinin kocası beni çok sinirlendirdi :))Bana niye bağırıyorsun kız kazık kadar adam atamıyormus işte![]()
Yok bu ise yaramiyor. Size kisa yoldan çözüm soyluyorum hazirlanin. Ortada her gordugum corabi direkt cope attim. Kapi arkalari, kapi kollari gibi yerlere asil gomlek hirka ne vs bazen bir makas darbesi ile zarar verdim bazen yine cope attim. Bileklik tesbih cakmak gibi seyler ipleri kopmus halde buldu veya cope attim yine. Ne oldu biliyor musunuz. Ortaya biraktigi sey zarar görecek ve kaybolacak diye bir sure sonra atmamaya basladi. Ama etkisi 1 ayda gosteriyor. Coraplar hirkalar gomlekler esofman altlari tukendikce ve dolaba yenisi gelmedikce dank ediyorKızlar ben iki çocuk peşinde koşan yorgun bir anneyim. Eşimle dağınıklık dışında bir sorunumuz yok sayılır. Yani eve gelir paltosunu sandalyeye asar, çorapları fırlatır atar, gömleği koltuğa vs vs. Su içer bardağı olduğu yere bırakır, tuvalet kağıdı biter yenisini takmaz gibi gibi. Biz 4,5 yıllık evliyiz ama hep söylememe rağmen bir iki gün kıyafetlerini asıyor ama üçüncü gün yine salıyor. Zaten çocuklardan dolayı yorgunum bir de kocaman adamın arkasını toplamaktan hem yoruluyorum hem de bu duruma sinirleniyorum. Cidden çok yoruldum artık. Şöyle bir karar aldım; ne görürsem etrafta gidip dolabına tıkacağım ve çamaşır sepetine atılmamış hiçbir şeyi kendim arayıp, ayıklayıp makineye atmayacağım. En azından etraf dağınık olmaz, görüp sinirlenmem hem de belki yola gelir de dağıtmayı keser. Var mı önerisi olan, ben de şunu yaptım eşim düzeldi dediğiniz bir şey? Biliyorum eşşek kadar adam bu yaşa kadar öğrenmemiş ben mi öğreteceğim ama işte...
İnstagramda bir videoda görmüştüm. Her dağınık çamaşır,eşya için para istiyordu eşindenKızlar ben iki çocuk peşinde koşan yorgun bir anneyim. Eşimle dağınıklık dışında bir sorunumuz yok sayılır. Yani eve gelir paltosunu sandalyeye asar, çorapları fırlatır atar, gömleği koltuğa vs vs. Su içer bardağı olduğu yere bırakır, tuvalet kağıdı biter yenisini takmaz gibi gibi. Biz 4,5 yıllık evliyiz ama hep söylememe rağmen bir iki gün kıyafetlerini asıyor ama üçüncü gün yine salıyor. Zaten çocuklardan dolayı yorgunum bir de kocaman adamın arkasını toplamaktan hem yoruluyorum hem de bu duruma sinirleniyorum. Cidden çok yoruldum artık. Şöyle bir karar aldım; ne görürsem etrafta gidip dolabına tıkacağım ve çamaşır sepetine atılmamış hiçbir şeyi kendim arayıp, ayıklayıp makineye atmayacağım. En azından etraf dağınık olmaz, görüp sinirlenmem hem de belki yola gelir de dağıtmayı keser. Var mı önerisi olan, ben de şunu yaptım eşim düzeldi dediğiniz bir şey? Biliyorum eşşek kadar adam bu yaşa kadar öğrenmemiş ben mi öğreteceğim ama işte...
Annesinin tembel yetiştirdiği bir çocuk büyüyünce böyle daha da tembel ve sorumsuz bir adam oluyor maalesef. Aynısı bende de var bin kere söyledim bin kere tamam dedi ama hala aynı. Üstelik söylenerek ve sinirlenerek kendimi daha da yıprattım. Saldım artık valla kirliye atmazsa o kıyafetini temiz bi şekilde dolap da bulup giyemiyor. Kendimi çok yormuyorum yetişmiyor diyorum o da boşver diyo böyle bi düzen kurduk vallaKızlar ben iki çocuk peşinde koşan yorgun bir anneyim. Eşimle dağınıklık dışında bir sorunumuz yok sayılır. Yani eve gelir paltosunu sandalyeye asar, çorapları fırlatır atar, gömleği koltuğa vs vs. Su içer bardağı olduğu yere bırakır, tuvalet kağıdı biter yenisini takmaz gibi gibi. Biz 4,5 yıllık evliyiz ama hep söylememe rağmen bir iki gün kıyafetlerini asıyor ama üçüncü gün yine salıyor. Zaten çocuklardan dolayı yorgunum bir de kocaman adamın arkasını toplamaktan hem yoruluyorum hem de bu duruma sinirleniyorum. Cidden çok yoruldum artık. Şöyle bir karar aldım; ne görürsem etrafta gidip dolabına tıkacağım ve çamaşır sepetine atılmamış hiçbir şeyi kendim arayıp, ayıklayıp makineye atmayacağım. En azından etraf dağınık olmaz, görüp sinirlenmem hem de belki yola gelir de dağıtmayı keser. Var mı önerisi olan, ben de şunu yaptım eşim düzeldi dediğiniz bir şey? Biliyorum eşşek kadar adam bu yaşa kadar öğrenmemiş ben mi öğreteceğim ama işte...
Eh benim de öyle bir model varEvet öyle alışmışlar. Tek kalınca her şeyi yapar benim eşim ama ben varken bana güveniyor galiba![]()
Yok bende denedim o herşeyi dolaba tıkamayı ama memnundu halinden hiç sorun yapmadı düzelmedi de eşek gibi topladım herşeyi tekrar etrafında dolanıyorım maalesefKızlar ben iki çocuk peşinde koşan yorgun bir anneyim. Eşimle dağınıklık dışında bir sorunumuz yok sayılır. Yani eve gelir paltosunu sandalyeye asar, çorapları fırlatır atar, gömleği koltuğa vs vs. Su içer bardağı olduğu yere bırakır, tuvalet kağıdı biter yenisini takmaz gibi gibi. Biz 4,5 yıllık evliyiz ama hep söylememe rağmen bir iki gün kıyafetlerini asıyor ama üçüncü gün yine salıyor. Zaten çocuklardan dolayı yorgunum bir de kocaman adamın arkasını toplamaktan hem yoruluyorum hem de bu duruma sinirleniyorum. Cidden çok yoruldum artık. Şöyle bir karar aldım; ne görürsem etrafta gidip dolabına tıkacağım ve çamaşır sepetine atılmamış hiçbir şeyi kendim arayıp, ayıklayıp makineye atmayacağım. En azından etraf dağınık olmaz, görüp sinirlenmem hem de belki yola gelir de dağıtmayı keser. Var mı önerisi olan, ben de şunu yaptım eşim düzeldi dediğiniz bir şey? Biliyorum eşşek kadar adam bu yaşa kadar öğrenmemiş ben mi öğreteceğim ama işte...
Engelli bir birey olduğu için hayatını mı kolaylaştırmaya çalışalım adamınYatak odasına bir çamaşır sepeti koyabilirsiniz geldiğinde üstünü orada çıkarıp hemen içine atar. Yani bu kadarını da yapabilir diye umuyorum. Salonda soyunmak yerine yatak odasında soyunup çoraplarını gömleğini vs hemen onun içine ativersin
Olmuyor evde egitilmemisleri egitemiyoruz. Duzelmiyorlar. Neyse ki bende düzenli bir insan değilim de çok koymuyorKızlar ben iki çocuk peşinde koşan yorgun bir anneyim. Eşimle dağınıklık dışında bir sorunumuz yok sayılır. Yani eve gelir paltosunu sandalyeye asar, çorapları fırlatır atar, gömleği koltuğa vs vs. Su içer bardağı olduğu yere bırakır, tuvalet kağıdı biter yenisini takmaz gibi gibi. Biz 4,5 yıllık evliyiz ama hep söylememe rağmen bir iki gün kıyafetlerini asıyor ama üçüncü gün yine salıyor. Zaten çocuklardan dolayı yorgunum bir de kocaman adamın arkasını toplamaktan hem yoruluyorum hem de bu duruma sinirleniyorum. Cidden çok yoruldum artık. Şöyle bir karar aldım; ne görürsem etrafta gidip dolabına tıkacağım ve çamaşır sepetine atılmamış hiçbir şeyi kendim arayıp, ayıklayıp makineye atmayacağım. En azından etraf dağınık olmaz, görüp sinirlenmem hem de belki yola gelir de dağıtmayı keser. Var mı önerisi olan, ben de şunu yaptım eşim düzeldi dediğiniz bir şey? Biliyorum eşşek kadar adam bu yaşa kadar öğrenmemiş ben mi öğreteceğim ama işte...
Giyecek kıyafeti kalmazsa farketmez mi acaba?İşte boş veremiyorum cinlerim tepeme çıkıyor. Sürekli evin ayak işlerini yapan hizmetçisi gibi hissediyorum kendimi. Zaten yemek, temizlik, çocuklar başlı başına büyük işlerken yardım etmemesini de geçtim en azından kendi oluşturduğu dağınıklığını bıraksa bir nebze nefes alacağımçocuksuz ya da çocukları büyümüş bir çift olsaydık bu kadar dert etmezdim ama evin yükü çok fazla bu şekilde...
Ayy yine de çok stresli.bunun aksi de Kadir ezildi oluyor maalesef.ikisi de birbirinden gıcık.herşeyde olduğu gibi bunda da ortaları yok eksik tahtalıların.eskiden kadınlar erkeklerin gelişmiş sürümü derlerdi de katılmazdım.şimdi o kadar katılıyorum ki.seni hatan adami alistirmak olmus
adamlar zaten pasa gibi yaşadıkları ana evinden geliyorlar. tam o alisma döneminde kadinlar yeni gelin olmanin, evini zevkine göre emek emek dizmiş olmanin heyecaniyla evi cicek gibi yapiyor, yemek yaparken camasir yikarken zevk aliyor, kalabalik misafirler cagirip cesit cesit yemek yapıyor. zaten anasının evinde paşa olan erkekler de duze böyle ayni devam edince hemen alisiyorlar.
sonra kadin yorulunca hele ortaya coluk cocuk gelince yardim istiyor bu sefer de huzuru kacan adam oluyor, yapmiyor vs.
tum bekarlara ibret olsun:)
ben de yeni gelinim ustelik su an issizim evdeyim. ona ragmen görev dagiliminda onu aldigi seyleri yapip onu rahata alistirmam:) mesela bulasik onun. bazen yorgu oluyor yikamiyor. soyle bir istifliyorum tezgahta, kalan bulaşıklarla devam ediyorum
elbet evde bulasik kalmayınca yikayacak.
ama ben o yeni gelin hevesiyle hazir da evdeyim diye girişsem cok degil bir aya beni. görevim haline gelecek, rica minnetle yikatacacim bulasiklari. neden bunu yapayim ki
umarim sende de eğitilir adam anlar emeginin kiymetini
Tam tersini yapmalısın.Kızlar ben iki çocuk peşinde koşan yorgun bir anneyim. Eşimle dağınıklık dışında bir sorunumuz yok sayılır. Yani eve gelir paltosunu sandalyeye asar, çorapları fırlatır atar, gömleği koltuğa vs vs. Su içer bardağı olduğu yere bırakır, tuvalet kağıdı biter yenisini takmaz gibi gibi. Biz 4,5 yıllık evliyiz ama hep söylememe rağmen bir iki gün kıyafetlerini asıyor ama üçüncü gün yine salıyor. Zaten çocuklardan dolayı yorgunum bir de kocaman adamın arkasını toplamaktan hem yoruluyorum hem de bu duruma sinirleniyorum. Cidden çok yoruldum artık. Şöyle bir karar aldım; ne görürsem etrafta gidip dolabına tıkacağım ve çamaşır sepetine atılmamış hiçbir şeyi kendim arayıp, ayıklayıp makineye atmayacağım. En azından etraf dağınık olmaz, görüp sinirlenmem hem de belki yola gelir de dağıtmayı keser. Var mı önerisi olan, ben de şunu yaptım eşim düzeldi dediğiniz bir şey? Biliyorum eşşek kadar adam bu yaşa kadar öğrenmemiş ben mi öğreteceğim ama işte...
Kızlar ben iki çocuk peşinde koşan yorgun bir anneyim. Eşimle dağınıklık dışında bir sorunumuz yok sayılır. Yani eve gelir paltosunu sandalyeye asar, çorapları fırlatır atar, gömleği koltuğa vs vs. Su içer bardağı olduğu yere bırakır, tuvalet kağıdı biter yenisini takmaz gibi gibi. Biz 4,5 yıllık evliyiz ama hep söylememe rağmen bir iki gün kıyafetlerini asıyor ama üçüncü gün yine salıyor. Zaten çocuklardan dolayı yorgunum bir de kocaman adamın arkasını toplamaktan hem yoruluyorum hem de bu duruma sinirleniyorum. Cidden çok yoruldum artık. Şöyle bir karar aldım; ne görürsem etrafta gidip dolabına tıkacağım ve çamaşır sepetine atılmamış hiçbir şeyi kendim arayıp, ayıklayıp makineye atmayacağım. En azından etraf dağınık olmaz, görüp sinirlenmem hem de belki yola gelir de dağıtmayı keser. Var mı önerisi olan, ben de şunu yaptım eşim düzeldi dediğiniz bir şey? Biliyorum eşşek kadar adam bu yaşa kadar öğrenmemiş ben mi öğreteceğim ama işte...
Bende ki daha da komik bir modelBunun bir versiyonu da doğuma anne kayınvalide kızkardeş görümce... çağıranlar. Adamların kendi çocukları bebekleri doğuyor ama sorumluluk sıfır. Çünkü onların yapması gerekeni başkaları yapıyor, bebeği yıkıyor uyutuyor, gece ağladı mı başkaları kalkıyor. İşe gidecekmiş uykusuz kalmasınmış, uykusu bölünmesin diye başka odada yatma hakkı bile veriliyor paşalara. Ev düzeni temizliğinde yoklar, çocuk bebek bakımında yoklar çünkü anneleri ve eşleri öyle uygun görüyor. Yabancı erkeklere çocuğa bugün sen bakacaksın dediğinde parka oraya buraya götürürken dört dörtlük çanta hazırlayıp çıkıyorlar evden. Yedek giysi ek gıda, alt değiştirme örtüsü mama kaşığı... çantaya bakıp ne eksikse koyuyorlar. Bizde kazık kadar adamlar bırak bütün gün çocuğuna bakmayı çorap çıkartıp salonun ortasında bırakabiliyor ve bundan rahatsız olmuyorlar.
Benimki annesiz büyümüş, işine gelirse yapar. Ama 24 saat çalışıp 24 saat izn yapıyo. Eşyalarını gelip koltuğa bırakır çoraplarını makineye atar. Kahvaltıdan sonra mutfağa geçerken bikaç tabak alır. O yüzden çok ses etmiyorumKızlar ben iki çocuk peşinde koşan yorgun bir anneyim. Eşimle dağınıklık dışında bir sorunumuz yok sayılır. Yani eve gelir paltosunu sandalyeye asar, çorapları fırlatır atar, gömleği koltuğa vs vs. Su içer bardağı olduğu yere bırakır, tuvalet kağıdı biter yenisini takmaz gibi gibi. Biz 4,5 yıllık evliyiz ama hep söylememe rağmen bir iki gün kıyafetlerini asıyor ama üçüncü gün yine salıyor. Zaten çocuklardan dolayı yorgunum bir de kocaman adamın arkasını toplamaktan hem yoruluyorum hem de bu duruma sinirleniyorum. Cidden çok yoruldum artık. Şöyle bir karar aldım; ne görürsem etrafta gidip dolabına tıkacağım ve çamaşır sepetine atılmamış hiçbir şeyi kendim arayıp, ayıklayıp makineye atmayacağım. En azından etraf dağınık olmaz, görüp sinirlenmem hem de belki yola gelir de dağıtmayı keser. Var mı önerisi olan, ben de şunu yaptım eşim düzeldi dediğiniz bir şey? Biliyorum eşşek kadar adam bu yaşa kadar öğrenmemiş ben mi öğreteceğim ama işte...
Bu adam bir tek beni sinirlendirmiyorYa ahahah özür dilerim özür dilerim konu sahibesinin kocası beni çok sinirlendirdi :))
Ohooo onun düzensizliğine maaşı yetmez beyefendinin gider geceleri taksiye çıkar ödemek için yine çorabını toplamazİnstagramda bir videoda görmüştüm. Her dağınık çamaşır,eşya için para istiyordu eşindensaçma ama güzel bir fikir. Düşünsene çamaşır başına 200 desek günde 1000 ₺ garanti.
Erkekler saçma harcamalar konusunda canını al parasını alma. Belki işe yarar.
Of şöyle olsam yeter ya. Ben masraf olur diye yapamam sanırım bunu. En iyisi kirli kıyafetle işe gitmek zorunda kalsın. akıllanmazsa bakacağım iyice delirtirse bunu da denerimYok bu ise yaramiyor. Size kisa yoldan çözüm soyluyorum hazirlanin. Ortada her gordugum corabi direkt cope attim. Kapi arkalari, kapi kollari gibi yerlere asil gomlek hirka ne vs bazen bir makas darbesi ile zarar verdim bazen yine cope attim. Bileklik tesbih cakmak gibi seyler ipleri kopmus halde buldu veya cope attim yine. Ne oldu biliyor musunuz. Ortaya biraktigi sey zarar görecek ve kaybolacak diye bir sure sonra atmamaya basladi. Ama etkisi 1 ayda gosteriyor. Coraplar hirkalar gomlekler esofman altlari tukendikce ve dolaba yenisi gelmedikce dank ediyor
Yatak odasına bir çamaşır sepeti koyabilirsiniz geldiğinde üstünü orada çıkarıp hemen içine atar. Yani bu kadarını da yapabilir diye umuyorum