Eşi devamlı mide ilacı kullananlar!!!!!

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.181
103
Kızlar belki sizde gördünüz. Haberlerde izledim. 6 aydan fazla süre mide ilacı kullanan erkeklerde hareketli sperm sayısı düşüyormuş. Araştırmalar sonucu kısırlık yaptığı tesbit edilmiş. Benim eşim kullanmıyor çok şükür ama içinizde belki vardır eşi kullanıp bu sıkıntıyı çeken. Paylaşmak istedim..

evet ya annem de söyledi ben denk gelemedim habere ama gerçeklik payı yüksek olabilir. Her ilacın bir yan etkisi var sonuçta.

evet ya annem de söyledi ben denk gelemedim habere ama gerçeklik payı yüksek olabilir. Her ilacın bir yan etkisi var sonuçta.
Aynen Can'ım burda kızlar yazıyor eşimde hareketli sperm az falan diye. Benim hemen dikkatimi çekti. Kadın çok emin konuşuyordu. Böyle Bi ihtimal bile çocuk hasreti çekenleri ilgilendirir diye düşündüm

Aynen Can'ım burda kızlar yazıyor eşimde hareketli sperm az falan diye. Benim hemen dikkatimi çekti. Kadın çok emin konuşuyordu. Böyle Bi ihtimal bile çocuk hasreti çekenleri ilgilendirir diye düşündüm
İyi ki yazdın canımm burda bir çoğunun eşi kullanıyor olabilir bir fikir en azından bu da bir ihtimal yani. Önemli bence bende inandım açıkcası. Çünkü ben 1 seneye yakın mide ilaçları kullandım eşime karşı ilgim azalmıştı belli bağlantısı olmayabilir ama şimdi geldi aklıma

Aynen Can'ım. İnşlh isteyen herkesin bebeği olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…