Doğuma Hazırlık Eşi doguma giren varmı? Veya girecek olan? Hangi hastanelerde?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asenamm

bir elif mıktarı gülümse
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
2.228
12
116
İstanbul
arkadaşlar ben eşimin doguma girmesini isityorum.. aranızda eşi doguma giren varmı? sizce uygun olurmu? :utangac:

ben daha doğum yapmadım ama eşimin doğuma girmesini bende çok isterim sonuçta o bebek anne karnına tek başına düşmüyo madem eşinde katkısı var bizler o acıları çekerken oda teselli etmeli elimizden tutup öle değilmi ;) :)

evet öyle.. ve bende çok istiyorum. ama o kapıda bekleyecekmiş. "kucagıma dogunca verirler" diyor... "O kadar kadının arasında ben duramam, uygun olmaz" diyor.. hala ikna edemedim..

benim de en büyük hayalimdi eşimin doğuma girmesi. sonuçta neler çektiğimizi görmesi lazım bebeğimize kavuşmak için; ayrıca bebeğimize kavuştuğumuz o özel anı birlikte paylaşmak için... ama doğum yapacağım hastane (izmitte konak hastanesi) almıyormuş eşleri. daha önce girip bayılanlar olmus. anestezi uzmanları istemiyormus artık. çok ama çok üzüldüm.

biraz araştırdım doguma girince bayılanlar falan da varmış... kan tutuyormuş kimilerini.. eşimi kan tutmaz ama ortam da çok bayan oldugu için o giremezmiş... :))):utangac:

benim de en büyük hayalimdi eşimin doğuma girmesi. sonuçta neler çektiğimizi görmesi lazım bebeğimize kavuşmak için; ayrıca bebeğimize kavuştuğumuz o özel anı birlikte paylaşmak için... ama doğum yapacağım hastane (izmitte konak hastanesi) almıyormuş eşleri. daha önce girip bayılanlar olmus. anestezi uzmanları istemiyormus artık. çok ama çok üzüldüm.

kabul etmiyor.. kadınlarla aynı ortamda orada bulunamam benden isteme öyle şeyler diyor.. ama çok istiyorum.. yanımda olmasını..üçümüzun oldugu anda yanımda olmasını.. çooookk isityorum... belki o zmana biraz israrcı olunca girer..

bende esimin doguma girmesini istiyorum, hatta doktorumuza sorduk, eger normal dogum olursa girebilir dedi.. zaten tam annenın bas hizasında duruyorlar, karsısına gecip bakmıyorlar bildigim kadarıyla :) umarım bir aksilik olmaz ve normal dogum yaparım..

medical park epidurale alıyormuş ama dogumdan 3-4 hafta once yönetimle görüşülmek gerekiyor
ethicada olacam genel sezeryan ben bayılana kadar gırecek

bende eşimin doğuma girmesini isterdim. çektiğim acıları görmesini çok ama çok isterdim. ilkinde olmadı. şimdi hiç olmaz çünkü bu bebeğimi kısmetse sezeryanla doğurmak istiyorum.

bende eşimin girmesini çok isterdim hatta söyledim ama,
değil içeride doğumhanenin kapısında bile bekleyemem,hastanenin dış kapısında bekleyebilirim dedi mafoldumben
bende anlayış gödterdim çünkü çok heyecanlı sesimi duyarsa bayılabilir akannehir

Ben de eşimin yanımda olmasını istiyorum.Zaten kendisi de kabul etti.O olmazsa doğurmam . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende arkadaşım tavsiye etti ankara akropol hastanesi orda müzik eriyorlarmış benim eşimin girmesini isitiyorum eşimde kabul etti ama ben kaygılıyım epidural sezeryan olacağım seçme şansım yok önceden de sezeryan olunca...ama işte gerçekten kaygılıyım ben çekerim fotoğraf diyor ama ya düşer bayılır kafasını bir yere vurursa diye korkarım... eyvahedigeldismile

eşim normal doğum olursa girmek istiyor sezaryana bakamaz bilenedense çok ürküyor.ama hastaneye sormamıştım eşler girebiliyormu diye merak ettim şimdi.kafamçokkarıştı

arkadaslar benım bildigim kadarıyla sezeryana almıyorlar esleri (malum biraz fazla kanlı).. cok nadir bazı hastanelerde ancak, anne adayı baygın olmazsa epidural sezeryanda babayı alıyor..

evet öyle.. ve bende çok istiyorum. ama o kapıda bekleyecekmiş. "kucagıma dogunca verirler" diyor... "O kadar kadının arasında ben duramam, uygun olmaz" diyor.. hala ikna edemedim..

eşinin yerine koydum bi an kendimi kaydirigubbakcemile3 bence senin eşin utanıyoo ondan öle demiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X