Doğuma Hazırlık Eşi doguma giren varmı? Veya girecek olan? Hangi hastanelerde?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eslerin soguma olayini yukarida bi arkadas yazmis ben de duydum bunu ne kadar dogru bilemicem... oradan cocuk cikmasi durumu onlari sogutabiliyormus.. hem girsin halimi gorsun destek olsun isterim. hem de beni o halde gormesin isterim :sm_cool: zaten benim esim hayatta girmez. parmagim kesilmisti bi kere. bana dikis atarlarken neredeyse bayilacakti doktor disari cikardi :1shok:

canım normal dogum olsa dedıgın dogru ama sezeryanda sadece esının yuzunu gorucek ve elını tutucak kesılırken falan gostermıyorlarkı zaten benım esımde gırcek kısmet olursa ılk basta korkuyodu ama dr.umuz rahatlattı bız sıze bebegını cıkarır cıkarmaz elınız verıcez dedı esım de cok ıstıyo gırmeyı onumuze perde gerıyorlar kımsenın bıse gordugu yok yanı

arkdaşlar normal doğumda soğuma olcagını düşünmüyorum kendileride öyle bir yerden çıkdılar kimse annesinin agzından çıkmadı:):)bnmde sezeryan olucak bende çok istiyorum eşim yanımda olsun hatta elimde olsa benden giden bi boru takıp acılarımı yaşamasını isterim ohh ne rahat bu erkekler valla...ben devlet hastanesinde yapıcagım için doktorumla konuşmayı düşünüyorum umarım girebilir.

benim esimde hic soguma olmadi 40 im cikmadan daha yanima yaklasmaya calisti ama izin vermedim 40imiz cikti birkacgün sonra birlikte olduk:kedi:
sonra firsat kollamaya basladik kizimiz izin verse diye:utangac:
yani arkadaslar esinizi doguma alin onun destegi baska kimsenin destegi gibi olmuyo soguma falanda hikayekaydirigubbakcemile2

arkdaşlar normal doğumda soğuma olcagını düşünmüyorum kendileride öyle bir yerden çıkdılar kimse annesinin agzından çıkmadı:):)bnmde sezeryan olucak bende çok istiyorum eşim yanımda olsun hatta elimde olsa benden giden bi boru takıp acılarımı yaşamasını isterim ohh ne rahat bu erkekler valla...ben devlet hastanesinde yapıcagım için doktorumla konuşmayı düşünüyorum umarım girebilir.

canım hangi devlet hastanesinde doğum yapacaksın doktorundan memnunmusun?

arkdaşlar benim eşim doğumun başından sonuna kadar yanımdaydı.

Üstelik normal doğumdu. Her anını gördü, tanık oldu.

Ve her dafasında da dile getirir, yaptığın hiç kolay bişey değildi sana bir kez daha aşık oldum ve inanılmaz saygı duydum diyor.

Israr edin girsin eşleriniz doğuma kızlar... hem bebeğiniz için zorluklara nasıl göğüs gerdiğinizi görsün hem de yaptığnız şeyin nasıl da fedakarlık gerektirdiğini farketsin.

ınanın aşkınız daha da perçinleniyor...Öyle soğuma falan yalan yani

Ayrıca şunu da söylemeden edemiyeceğim eşim yanımda olmasaydı HAYATTA doğuramazdım

benim de en büyük hayalimdi eşimin doğuma girmesi. sonuçta neler çektiğimizi görmesi lazım bebeğimize kavuşmak için; ayrıca bebeğimize kavuştuğumuz o özel anı birlikte paylaşmak için... ama doğum yapacağım hastane (izmitte konak hastanesi) almıyormuş eşleri. daha önce girip bayılanlar olmus. anestezi uzmanları istemiyormus artık. çok ama çok üzüldüm.

yaaa bende orda doğum yapıcam kısmetse 2 ay sonra..bende baba adaylarını almadıklarını duydum arkadaşlarımdan ama eşimin girmesi konusunda ısrarcı olucam oldukça.eşimde istiyor zaten.hem normal doğuma eşin girmesi taraftarı değilim çok fazla ama sezeryanda perde arkasında benle olucak nasılsa.
hem benim eşim et kesilmesine kana alışık.kasap kendileri :))
erkan bey umarım onuda alabilmemizi sağlar..:Saruboceq:

eşim den girmesini çok istiyorum.. ama o oradaki olan bayanlardan çekiniyor.. ben kapıda beklerim dogunca verirler bana diyor.. ama o gun belli olur. şu an cok erken bu istek için.. hatta ilk kucagına aldıgı anda fotograf çekilmesini bile istiyorum..

Normal vajinal doğum düşünenler

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aytun Aktan normal vajinal doğum hazırlığının püf noktalarını Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Normal vajinal doğum yani bebeğin dünyaya gelmesiyle ilgili hazırlıklar gebeliğin başından itibaren başlıyor. İlk önce anne bebeğini nasıl doğurmak istediğine kendisi karar veriyor. Kendi ağrı eşiği, geçirdiği ameliyatlar, daha önce yaşadığı duygular, değişimler ya da gebelik aşamasına nasıl geldiği, o bebek için neler hissettiği çok önemli.
İşte tüm ayrıntılar..
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Back
X