Erkek İnfertilitesi Eşi (Erkek) Klomen Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

efsunsuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
4.213
4.244
133
Evet kızlar bunu da öğrenmiş oldum
Klomeni sadece bayanlar kullanır sanıyordum

Eşiniz klomen kullandı mı
Kullananlar fayda gördü mü acaba tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

hiç kimsenin eşi kullanmadı mı...Neyse biz kullanalım sonucu yazarım artık

Benim eşimde kullanıyor iki aydır bitince doktora gidecegiz sonucu yazarım canım

size iki aylık tedavi mi verdi
ilaç 25 gün kullanılıp 5 gün ara verilip sonra tekrar 25 gün kullanılıyor diye biliyorum
bizim gittiğimiz doktor 1 ay kullan gel tahlil ver dedi...
inşallah işe yarıyordur

size iki aylık tedavi mi verdi
ilaç 25 gün kullanılıp 5 gün ara verilip sonra tekrar 25 gün kullanılıyor diye biliyorum
bizim gittiğimiz doktor 1 ay kullan gel tahlil ver dedi...
inşallah işe yarıyordur
Bize iki ay verdi canm 25 gğn kullandı 5 gün ara verdi bir daha basladı bitince test ver dedi umudum yok benm de pek Allahdan hayırlısı proxeed kullanıyor bnm eşim

Bize iki ay verdi canm 25 gğn kullandı 5 gün ara verdi bir daha basladı bitince test ver dedi umudum yok benm de pek Allahdan hayırlısı proxeed kullanıyor bnm eşim

canım bizim doktorumuz klomenle proxeed i bir arada kullanma dedi
onun yerine klomen ve pharmaton kullanıyoruz

enteresan biz de öncesinde kullanıyorduk özellikle sorduk proxeed de kullanacak mıyız diye
ikisini beraber kullanmayın dedi...
doktor doktora uymuyor
Demekki canım bakalım bayramdan sonra 26 sı gibi gidecez doktora ne diyecek yazarım buraya sonucları

Bu tarz ilaçların bilimsel olarak kanıtlanmış bir etkisi yokmuş sadece bazı bünyede işe yarıyor bazısında hiç etki etmiyor Benim eşim yaklaşık 5 aydır kullanıyor 25 gün kullanıp 5 gün ara verdik her ay tahlil yaptırdık gözle görülür bir ilerleme olmadı zaten morfolojik olarak da sıkıntıları vardı düzelme yok tüpbebeğe başlıymcam. zaten 3-6 ay arası kullanıp daha fazla kullandırılır Dr lar boşuna diye

Bende bi faydası oldugunu düşünmüyorum bakalım test vericez iyi cıkmazsa tüp bebege yönelcez ilaçlarda az para degil

Eşim dün başladı klomen ve promotil mfprye
Bende bi faydası oldugunu düşünmüyorum bakalım test vericez iyi cıkmazsa tüp bebege yönelcez ilaçlarda az para degil
Benim eşim de klomen ve promotil mforte kullanmaya başladı..Bir ay sonra test yapacağız..biz sperm kalitesi atmadan tüp bebeğe başlamayı düşünmüyoruz çünkü sonu hüsran oluyor..özellikle morfoloji çok düşükse embriyo gelişimi ilerlemiyor..tüp bebek de mucize değil yani..

Benim eşim 3 ay kullandı, Kaan hoca vermişti. Ama 25 gün kullanıp ara verme şeklinde değil gün aşırı 1 tablet şeklinde, DNA hasarını düzeltmek için vermişti ve 3 ayda %40 tan % 6 ya düştü hasar. Sayıda ml de 7 milyondan 22 milyona yükseldi. Ama sayıyı multivitamin yükseltmiş olabilir.

Nasip hayırlısı olsun tabiki mucize degil belli bi düzeyde olması gerekmiş

Nasip hayırlısı olsun tabiki mucize degil belli bi düzeyde olması gerekmiş
O değerlere de güven olmuyor..biz tüp bebeğe başlarken yüzde 2 olan morfoloji, yumurta toplandığı gün alınan spermlerde sıfırmış..zaten bizim sıkıntımız değerlerin sürekli düşmesi..o yüzden diyorum ya önce bu sorunu çözmeden bir daha tüp bebek yok...doktorların kolayına geliyor değerlere bakıp hadi siz hemen tüp bebek yapın demek..eşim başarısız tüp bebek denemesinden sonra tedavi olmaya başladı..boşuna vakit kaybettik..

Bu arada herkesin bayramı mübarek olsun. .

fayda gören de var sanırım görmeyen de...biz de henüz tahlil yaptırmadık...değerler de değişiklik olursa yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…