Benim eşimde kullanıyor iki aydır bitince doktora gidecegiz sonucu yazarım canımhiç kimsenin eşi kullanmadı mı...Neyse biz kullanalım sonucu yazarım artık
Benim eşimde kullanıyor iki aydır bitince doktora gidecegiz sonucu yazarım canım
canım işe yaramasa vermez dr.lar o ilacı korkma bir şekilde değerleri düzenleyeceklerdir.benim eşim de kullanıyor ama fsh giderek yükseldibakalım nolcak[/QUO
Bize iki ay verdi canm 25 gğn kullandı 5 gün ara verdi bir daha basladı bitince test ver dedi umudum yok benm de pek Allahdan hayırlısı proxeed kullanıyor bnm eşimsize iki aylık tedavi mi verdi
ilaç 25 gün kullanılıp 5 gün ara verilip sonra tekrar 25 gün kullanılıyor diye biliyorum
bizim gittiğimiz doktor 1 ay kullan gel tahlil ver dedi...
inşallah işe yarıyordur
Bize iki ay verdi canm 25 gğn kullandı 5 gün ara verdi bir daha basladı bitince test ver dedi umudum yok benm de pek Allahdan hayırlısı proxeed kullanıyor bnm eşim
hadi ya bizim ürologda beraber verdicanım bizim doktorumuz klomenle proxeed i bir arada kullanma dedi
onun yerine klomen ve pharmaton kullanıyoruz
hadi ya bizim ürologda beraber verdi
Demekki canım bakalım bayramdan sonra 26 sı gibi gidecez doktora ne diyecek yazarım buraya sonuclarıenteresan biz de öncesinde kullanıyorduk özellikle sorduk proxeed de kullanacak mıyız diye
ikisini beraber kullanmayın dedi...
doktor doktora uymuyor
Bende bi faydası oldugunu düşünmüyorum bakalım test vericez iyi cıkmazsa tüp bebege yönelcez ilaçlarda az para degilBu tarz ilaçların bilimsel olarak kanıtlanmış bir etkisi yokmuş sadece bazı bünyede işe yarıyor bazısında hiç etki etmiyor Benim eşim yaklaşık 5 aydır kullanıyor 25 gün kullanıp 5 gün ara verdik her ay tahlil yaptırdık gözle görülür bir ilerleme olmadı zaten morfolojik olarak da sıkıntıları vardı düzelme yok tüpbebeğe başlıymcam. zaten 3-6 ay arası kullanıp daha fazla kullandırılır Dr lar boşuna diye
Benim eşim de klomen ve promotil mforte kullanmaya başladı..Bir ay sonra test yapacağız..biz sperm kalitesi atmadan tüp bebeğe başlamayı düşünmüyoruz çünkü sonu hüsran oluyor..özellikle morfoloji çok düşükse embriyo gelişimi ilerlemiyor..tüp bebek de mucize değil yani..Bende bi faydası oldugunu düşünmüyorum bakalım test vericez iyi cıkmazsa tüp bebege yönelcez ilaçlarda az para degil
Nasip hayırlısı olsun tabiki mucize degil belli bi düzeyde olması gerekmişEşim dün başladı klomen ve promotil mfprye
Benim eşim de klomen ve promotil mforte kullanmaya başladı..Bir ay sonra test yapacağız..biz sperm kalitesi atmadan tüp bebeğe başlamayı düşünmüyoruz çünkü sonu hüsran oluyor..özellikle morfoloji çok düşükse embriyo gelişimi ilerlemiyor..tüp bebek de mucize değil yani..
O değerlere de güven olmuyor..biz tüp bebeğe başlarken yüzde 2 olan morfoloji, yumurta toplandığı gün alınan spermlerde sıfırmış..zaten bizim sıkıntımız değerlerin sürekli düşmesi..o yüzden diyorum ya önce bu sorunu çözmeden bir daha tüp bebek yok...doktorların kolayına geliyor değerlere bakıp hadi siz hemen tüp bebek yapın demek..eşim başarısız tüp bebek denemesinden sonra tedavi olmaya başladı..boşuna vakit kaybettik..Nasip hayırlısı olsun tabiki mucize degil belli bi düzeyde olması gerekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?