Erkek İnfertilitesi Eşi (Erkek) Klomen Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar cok moralim bozuk.
Doktor esime klomen baslatti ne icin verdi anlamadim.Klomen ne icin kullanilir?

Klomen kullanip test yaptiracaklar lutfen yazin sonuclari bize umut olun insallah hayirli sonuclar alirsiniz

Kizlar cok moralim bozuk.
Doktor esime klomen baslatti ne icin verdi anlamadim.Klomen ne icin kullanilir?

Klomen kullanip test yaptiracaklar lutfen yazin sonuclari bize umut olun insallah hayirli sonuclar alirsiniz
Benim eşimde kullandı klomeni mutlaka yazarım sonucu canm

Merhaba kızlar bugün doktora gittik eşimin sperm sayısı ml de 6 milyondu toplam 19 milyondu ve hareketi %10 du 2 aydır klomen ve proxeed plus kullandı test verdi bugün ml de 28 milyon toplamı 57 milyon olmus ve hareketi %15 e cıkmıs dogal yollarla hamile kalınacak düzeye gelmiş sperm sayısı ancak hareketi arttırmalıyız dedi doktor ilaca devam ediyoruz klomeni bıraktık 2 ay sonra tekrar test yapıcak inş hareketide artar

Sperm de Morfoloji zor tedavi edilen bir şey. Çünkü neden yapısal bozukluk olduğu pek bilinmiyor doğuştan olabilirmiş geçirilen hastalıklar veya alınan darbelerden olabilirmiş o yüzden bozuk Morfoloji ile gebe kalabilmek biraz daha zor tüp bebekte en azından en kaliteli olanlar seçiliyor bu da gebelik şansını biraz daha artırıyor. Biz 1 yıldır morfolojiyi ilaçlarla kürlerle düzeltmeye çalıştık ama bizde işe yapamadı %2 nin üstüne çıkamadık şu an tek yol tüp bebek gibi görünüyor ve tedaviye başladık. Ama nette yaptığım araştırmalarda yurt dışında satılan bazı ilaçlar varmış malesef bizim ülkemizde yok onlar o ilaçlar Morfoloji üzerine üretilmiş baya etkilemiş ama nasıl ulaşılır bilemiyorum

Canım sen toplamda olan sperm sayısına takılma önemli olan ileri hızlı hareketli sperm sayısı. Yumurtayı döllenme için adam akıllı 1 tane sperm olması yeterli o yüzden e vitamini ve çinko desteği alın eşinize internetten sebze ve meyveleri araştır B vitamini çinko ve e vitamini fazla olanları tüketin yeşillik tüketin.dr biz klomen kullanırken ara vermemizi istemişti düşüş olacakmı kontrol edelim diye ama biz ara vermedik çünkü bir an önce gebelik istiyorduk önemli olan sürekli yükselmesiydi bizim için tek Dr la sınırlı kalmayın en az iki Dr A görünsün eşin

Kızlar Rabbim nasip ederse ben de anne olacağım
Gebelik takvimine göre 5+5 günlük hamileyim
beta hcg 6000 doktor biraz düşük dedi
bir de tsh yüksek çıktı

1 ay klomen kullandık Rabbim ol dedi ve oldu....

Düşük tehlikesi, yüksek tsh ve beta hcg nin istenen sevide olmaması gibi sorunlar var
İnşallah sağlıklı gebelik olur...
çok korkuyorum çok endişeleniyorum

Ay cok sevindim canım Allah sag saglim kucagına almak nasip etsin

Canim insallah burdasindir dna hasari dustukten kac ay sonra hamile kaldin bebisin var yanilmiyorum degil mi ?

Canim insallah burdasindir dna hasari dustukten kac ay sonra hamile kaldin bebisin var yanilmiyorum degil mi ?

Evet canım çok şükür. Ama tüp bebek. Bize dr dna hasarı düştükten sonra 6 ay doğal deneyin olmazsa tüp demisti. Doğal yoldan olmayınca tüp yaptirdik. Ama embriyolarimizin durumu ve sayisi önceki tedavilere göre daha iyidi. Umarım sizin cok bekletmeden doğal yollardan gelir bebisiniz.

Insallah canim cok sevindim Allah bagislasin evladini bize de dua edin akliniza geldikce lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…