Esi gece vardiyesi calisanlar :( ...

yalnız değilsin bnm de nişanlım hafta da bir değişecek ama hiç korkmuyorum başını dinlemek iyi oluyor evde yalnız kalmayı sevenlerdenim ben belki de ondan :)
evde yalnız kalacağın zaman kendine bir meşgul olacak iş bul ne bileyim ev işini yap, kitap oku vs aklına olumsuz düşünceler getirme güvenlik tedbirlerini aldıktan sonra gerisi aşılamayacak bir durum değil

kızlar benim eşimde vardiyalı çalışıyor.

Ve şuan yanındayım

Hatta canım kocacım uyuyakaldı

Allah tan lojmanda oturuyoruz.Böylece sürekli beraberiz.Tabi bazen evde tek kalıyorum.

Ama eşim için değer.Kıyamam ona hiç.24 saat bile çalışsa ondan vazgeçmem.Vardiyalı olmanında avantajları var.Gündüzleri boş oluyor mesela.

Biz hep öğleden sonralarımzda birşeyler yaparız.

benim de nişanlım haftada değişiyor bir hafta hep gündüz bir hafta hep gece bir hafta sabah bu arada hiç haftasonu olmuyor ama bir hafta da tatil evde olacak bir erkeğinde evde olması kötü diye düşünüyorum herşeye karışır bnmki

Benim eşimde 3 lü vardiya şeklinde çalışıyor.

Ve benimkide herşeye karışır

eşim evlenmeden önce şantiyelere gider arıza olduğundan dolayı kalmak zorunda olurdu.arada bir nişanlıyken şehir dışına çıkardı..ben ne yaparım diye düşünmeye başladım hatta dile getirdim birgün; abim bunu duydu ve dedi ki;" bana bak aklını başına topla yola gidecek bir adama "ben evde korkarım "gibi çocukluklar yapma adamın aklı işte olacağına sende olacak Allah vermesin bir de elektirk işi şakaya gelmez,gideceği zaman daha sen destek ol aklın bende kalmasın diyerek yolla,ne yapsın keyfine mi gidecek adam ekmek parası için gidecek!" diye bir fırçaladı ki beni sorma gitsin....7 sene oldu hala aklımdadır..ailem uzakta bu şehirde kimsem yok ne tanıdık ne akraba..ve evlendik 1 aylık gelinim eşimin uzak bir şantiyede kalması gerekti 4 günde bir eve gelebiliyordu 1 ay boyunca böyle sürdü.zavallı bana da "istersen gitmeyeyim"dedi gitmese biliyorum işsiz olacak..yok dedim işyeri yolluyorsa gideceksin mecbur.."ama aklım sende kalıyor korkuyor musun tek başına.."yok dedim sadece seni özlüyorum" he heeyyyyy bir bilse kocaman bir kurban bıçağını yanıma alıp gece tv yi açık bırakıp öyle yatıyordum aklıma ne gelirse okuyordum surelerden.ama Ayetel kürsi hakkaten insana güven hissi veriyor..bir de benim karanlıkta kalma fobim var sanırım o da beni etkilemişti...elektirk ya giderse diye..
iyi ki de eşime destek olmuşum yoksa ciddi ciddi eşim işten çıkacaktı..onlar mecburen gidiyor bizim de onlara köstek değil destek olmamız lazım, bunu unutma.
eşin evde yokken aç tv yi kendine yiyecek bişiler ayarla mumun lamban vs hazır olsun leketrik gider diye..kitap örgü pc oyalayacak şeyler ile ilgilen..uykun gelince korkacaksan ışıkları açık bırak kapılarını pencerelerini kontrol et abdestini alıp bildiğin sureleri özellikle ayetel kürsiyi oku;"Yatağına geldiğin vakit Ayet'el Kürsi'yi oku muhakkak ki Allah Teala sana bir melek gönderir sabaha kadar seni şeytanın şerrinden korur." diye bizzat Peygamber Efendimiz (sav) haber vermiştir.7 kale gibi kuvvetli olduğunu da bildirmiştir.
alışırsın inşallah kolayca hiç kafana takma hatta bazen yalnız kalmak iyi bile geliyor insana..

Son düzenleme:
elele çok haklısın, bazen yalnız kalmak iyi geliyor insana. Bir dönem öle yoğun bir dönemdi ki hem işlerim he hayatım bakımından o zamanlar montaj işi alsalar da geç gelse dediğim zamanlar bile olmuştur. Hatta daha geçen hafta eşim hafta sonu montaj var dediğinde, iyi bende kafamı dinlerim demiştim hemde yüzüne.

2 ay sonra evleniyorum...
Eşim Allah ömür verdiği sürece gece nöbetlerine gidecek...
Tırsmıyorum desem yalan ama Allah o gücü verecek inanıyorum...
İnsan illaki alışır diye düşünüyorum...

canıım benim eşimde vardiyalı calışıyor ve 15 gün sürüyor gece vardıyası ilk zamanlar bende korkuyordum bişey olur diye falan ama gün geçtikçe alışıyorsun şimid bide kızım var babası olmadığımda onunla koyun koyuna yatıyoruz Allah hepimizi korur inş...

Allah iyiliğini versin yüzüne mi dedin ?

Allah iyiliğini versin yüzüne mi dedin ?
Vallahi dedim, bakakaldı hiç gelmeyeyim istersen, ağlarsın sonra dedi. Halbuki ben onu içimden geçirmiştim, ama ne yapayım içim dışım birmiş demek ki...

Vallahi dedim, bakakaldı hiç gelmeyeyim istersen, ağlarsın sonra dedi. Halbuki ben onu içimden geçirmiştim, ama ne yapayım içim dışım birmiş demek ki...

için dışın bir diye bu söylenir mii güldürdün ..:) eşin sana dese sen ne hissederdin..ne yalan sölim ben de bazen keşke mesaiye kalsa keşke şantiyede kalsa bugün derim ama yüzüne demem neler neler düşünür halbuki bizimkisi masumane bir yalnız kalma isteği..erkek milleti a desen b anlayabilir.

canım benimde eşim vardıyalı bende ilk bir kaç ay anneme gittim ama inan olmuyor. dedim bu böyle olmucak 1 korkarsın 2 korkarsın sonra elin mahkum alışacaksın..
koskoca insanlarız artık ne korkması canım .. tabi bazen irkiliyorsun ama tv yi acık bırakıyorum ben ee artık internet filan var korkacakbişey yok..
Evinde site içinde filan olursa zaten korkmazsın..
benim ilk evim müstakildi o zaman camlar flan tahtaydı ayagını atsam camdan girerdin o derece ama yine de kaldım .. ama şimdi apartmandayız cok rahat hiç korku aklıma gelmiyor...

Sagolun kizlar

azda olsa rahatladim ama ne biliyim sonucta esinle beraber olmak istersin aksamlari geceleri..

insallah cabuk alisirim kaynanamda kalamam o bana 1 saatlik mesafede kendi ailem ise 2 saatlik mesafede. ikisindede kalmam imkansiz, cunku calisacagim evlendikten sonrada.. offf offf..

en iyisi tvyi, isiklari acik birakarak yatiyim, sonrada elektrik parasindan gecirirler bize

dediginiz gibi ayetul kursu okuyup yatcaksin..

peki baska ne gibi skntilari var bu durumlarin?
mesela bizim haftasonumuzda olmiyacak, bazen haftasonlari calisiyor, hafta icide bos oluyor ben calistigimda bos yani

kayınvalidenlere gitme zaten alışırlar gitmeyince kırılırlar en isi kendi evin kafan rahat olur...takma ya eşin çalışacak ben çalışınca o boş olacak diye.bir arakadşım anlatmıştı hala aklımdadır.karı koca tam ters çalışıyor koca devamlı gecede kadın gündüzde haftada bir gün tatil denk gelirse o da..tam kocası eve gelirken kadın çıkmış oluyormuş bazen otobüsten birbirlerine el sallıyorlarmış ama yine de soun etmemişler bunu..çok gülmüştüm otobüsten el sallama durumlarına...helal olsun yani yine de şevkle otobüsten görüyorlar birbirini..takma Allah hayırlı bir yuva versin mutlu olun inşallah..

benim eşimde vardıyalı çalışıyo yapcak bişey yok ilk evlendiğimiz zamanlar biraz korkmuştum ama alışıyosun eşimgece 11de gidip sabah 9da geliyo kapıyı kilitleyip bide sürgüsü var onuda takıp yatıyorum oğluşumla

ya gerçekten otobüsten el sallama durumları bizdede oluyodu eşim servisten indiğinde ben otobüste oluyodum çağrı atıyodum bindim diye cam kenarındaysak birbirimize bakarak masum bi gülücük veriyoduk yapcak bişey yok bazı şeylerden fedakarlık etmek gerekiyo insanın her istediği olmuyo bazen şimdi 2 seneden beri evdeğim herşey gelip geçiyo

1,5 sene İstanbul'da yalnız yaşadım.O yüzden eşimin gece vardiyası olunca hiç korkmuyorum.Yayıla yayıla uyuyorum =P

benim eşimde gece çalışanlardan yeni evliyken babamın içine sinmezdi kızkardeşimi gönderirdi yanıma
ama ben korkmazdım hele çocuklar olduktan sonra alışıyo insan
ben kitap okurdum tv izlerdim zaman nasıl geçiyo anlamıyosun bile

benim eşimde vardiyalı çalışıyor , hatta biz aynı işyerindeyiz ben geliyorum o gidiyor zor bir durum tabiki ama insan alışıyor ona göre programlıyorsun işlerini.
Korkmayıda kafana takma kapını kilitle ayetel kürsiyi oku yat , şimdi bekarsın kendi evin olunca yok annelermiş ,yok kayınvalideymiş hiç bir yerde rahat edemiyeceğini görüceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…