benim de nişanlım haftada değişiyor bir hafta hep gündüz bir hafta hep gece bir hafta sabah bu arada hiç haftasonu olmuyor ama bir hafta da tatil evde olacak bir erkeğinde evde olması kötü diye düşünüyorum herşeye karışır bnmki
elele çok haklısın, bazen yalnız kalmak iyi geliyor insana. Bir dönem öle yoğun bir dönemdi ki hem işlerim he hayatım bakımından o zamanlar montaj işi alsalar da geç gelse dediğim zamanlar bile olmuştur. Hatta daha geçen hafta eşim hafta sonu montaj var dediğinde, iyi bende kafamı dinlerim demiştim hemde yüzüne.
Vallahi dedim, bakakaldı hiç gelmeyeyim istersen, ağlarsın sonra dedi. Halbuki ben onu içimden geçirmiştim, ama ne yapayım içim dışım birmiş demek ki...Allah iyiliğini versin yüzüne mi dedin ?
Vallahi dedim, bakakaldı hiç gelmeyeyim istersen, ağlarsın sonra dedi. Halbuki ben onu içimden geçirmiştim, ama ne yapayım içim dışım birmiş demek ki...
Sagolun kizlar
azda olsa rahatladim ama ne biliyim sonucta esinle beraber olmak istersin aksamlari geceleri..
insallah cabuk alisirim kaynanamda kalamam o bana 1 saatlik mesafede kendi ailem ise 2 saatlik mesafede. ikisindede kalmam imkansiz, cunku calisacagim evlendikten sonrada.. offf offf..
en iyisi tvyi, isiklari acik birakarak yatiyim, sonrada elektrik parasindan gecirirler bize
dediginiz gibi ayetul kursu okuyup yatcaksin..
peki baska ne gibi skntilari var bu durumlarin?
mesela bizim haftasonumuzda olmiyacak, bazen haftasonlari calisiyor, hafta icide bos oluyor ben calistigimda bos yani
kayınvalidenlere gitme zaten alışırlar gitmeyince kırılırlar en isi kendi evin kafan rahat olur...takma ya eşin çalışacak ben çalışınca o boş olacak diye.bir arakadşım anlatmıştı hala aklımdadır.karı koca tam ters çalışıyor koca devamlı gecede kadın gündüzde haftada bir gün tatil denk gelirse o da..tam kocası eve gelirken kadın çıkmış oluyormuş bazen otobüsten birbirlerine el sallıyorlarmış ama yine de soun etmemişler bunu..çok gülmüştüm otobüsten el sallama durumlarına...helal olsun yani yine de şevkle otobüsten görüyorlar birbirini..takma Allah hayırlı bir yuva versin mutlu olun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?