ya ne biliyim bu fikir cok urkutuyor beni, yalniz kalmak istemiyorum... bunun yuzunden evlenesim bile yok..
vazgeç sakın evlenme
daha evlenmeden yalnız kalma fedakarlığı yapamayan bayan evlilikte gereken fedakarlıkları yapamaz
hem ne o öyle aileme 3 saat uzakatyız evlendikten sonra eşinin ailesidir senin ailen kendi aileni atamazsın ama bu kadar ön plana koyamazsın
vazgeç sakın evlenme
daha evlenmeden yalnız kalma fedakarlığı yapamayan bayan evlilikte gereken fedakarlıkları yapamaz
hem ne o öyle aileme 3 saat uzakatyız evlendikten sonra eşinin ailesidir senin ailen kendi aileni atamazsın ama bu kadar ön plana koyamazsın
size katiliyorum insanin ilk hesabi ailesi ....orada yetisti ilk hesap ana baba ana babaya uf bile demeyin anlaminda ayet varken bu denilen sey cok sacmalik geldi bana...bizi yetistiren onlar benim ailemin yerinide hickimse tutmaz...peygamberimize sav soruyorlaR KIME iyilik ediyim annene 2. kez sorarlar kime iyilik ediyim annene 3. kez soruyorlar yine annene cevabini verir....yani kotuluk yapmani istemedikce anaya babaya ses bile yukseltilmez biz böyle buyuduk...evlenince ailen esinin ailesi sacmaliga bak yaaa sinir oldum yaaa....galiba bunu diyen erkek...bencilce yazilmis bir söz....kaynanasi iyi davranmiyorsa bazan anne demek bile zorken sacmalamayin lutfen....Arkadaşım bir çok kişinin eşi vardiyalı çalışıyor maalesef, bir arkadaşım var 7 yıllık evli ve evlendiğinden beri eşi vardiyalı ve senelerdir eşi yokken yalnız kalıyor hemde ailesi arka sokağında oturduğu halde. Keza benim eşiminde mesai saatleri belirsiz bazen gece yarısı, bazen sabaha karşı geliyor. Nadiren de olsa hiç gelmediği yada şehir dışına çıktığı oluyor. Daha 4 günlük evliyken eşim 2 günlük bir iş için gitti kayınvalidem tek başıma korkacağımı onlarda kalmamı teklif etti, eşimde öyle istiyordu ama ben kabul etmedim ve 5 yıldır da eşim çalışıyor diye gidip kimsede kalmadım. Kilitlerim kapımı bacamı, okurum duamı Allaha emanet kalırım mis gibi evimde. Ailenin evi bile olsa insan kendi evinin düzenini arıyor. Eşimin askerde olduğu dönemde sırf onun hatırı için evimde kalmadım zaman zaman kendi ailmede zaman zaman kayınvalidemler de kaldım ama ömrümden ömür gitti. Çul olsun kendi yatağım olsun bunu bilir bunu söylerim.
Yok ya ben yanlış okuyorum yada siz ifade etmek istediğinizi yanlış kelimelere döktünüz. Ne demek ya ne münasebet evlendikten sonra ailen artık eşinin ailesidir demek. Kim benim anacığımın yerini alabilir kim doldurur onun tahtını. Kimse ama kimse insanın kendi ailesi gibi olamaz, sorumsuz ebeveynler gibi istisnai durumlar olabiliyor tabi ama dediğim gibi istisna onun dışında söylediğiniz kabul edilemez. Sağolsunlar eşimin ailesi de iyi insanlardır bir kötülüklerini görmedim ama ne olursa olsun hiç bir durum ailemi geri plana attıramaz.
vazgeç sakın evlenme
vazgeç sakın evlenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?