Erkek İnfertilitesi eşi gonal f 75 iğne kullanan hanımlarr

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

antikdeniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
3.316
562
173
arkadaşlar mrb benim eşimde fsh düşüklüğü sebebiyle doktor bu iğneyi verdi kullanan varmıı merak ettim daha önce hiç duymmamıştım ben bu iğneyii:18::18::18::18:bilenlerden yardım bekliyorumm acilen

aa görünce şok oldum bi benimki kullanıyo sanıyordum :) canım bizde morfoloji %3 doktorumuz verdi.hatta yarın 2.sperm testimizin sonucunu alıcaz.biz kullanalı 3 ay oluyor haftada bir kutu.malesef pahalı ama doktorumuza güveniyoruz.fsh ınız yükselir.artı sayı ve hareketiniz de artacak.iğneden önce nasıldı??

vv
aa görünce şok oldum bi benimki kullanıyo sanıyordum :) canım bizde morfoloji %3 doktorumuz verdi.hatta yarın 2.sperm testimizin sonucunu alıcaz.biz kullanalı 3 ay oluyor haftada bir kutu.malesef pahalı ama doktorumuza güveniyoruz.fsh ınız yükselir.artı sayı ve hareketiniz de artacak.iğneden önce nasıldı??

mrb cnm biz aldik ignelerimizi ama 10 gun sonra kullanmaya bsslicaz cunku bizim klomene cevap veriyor ocak basinda fsh 1.58 di suan ise 3.5 ve diger hormonlarda fuzrlme yolunda ben ignelere baslamasiicin sabirsizlaniyorumm sizin fsh kacti ay telden yazdigim icin karisabilir

canım fsh değeri normal aralıktaydı.şimdi hatırlamıoyrum ama akşam yeni testlerin sonuçlarını yazarım burdan haberleşelim.gonal f sayı ve hareketi kısa sürede artırıyor.başka kimse kullanmıyor bildiğimiz için şüpheyle başladık ama inan iğne kısa sürede fayda sağlıyor.sayı hareket ve morfolojini yazar mısınnnn??

mrb hanımlar
benim eşimde pzt den itibaren kullanmaya başlayacak
morfoloji %1 hız %0
bunlar düzelir belki diye verildi
normalde bugün adetimin 2. günü idi
tüp bebek başlayacaktık ama eşimin değerleri düşük olunca 7 hafta sonraya ertelendi
gonal f kullanacak haftada 1 gün 2 doz
bu iğneyi kendidi yapmayacak değil mi

mrb hanımlar
benim eşimde pzt den itibaren kullanmaya başlayacak
morfoloji %1 hız %0
bunlar düzelir belki diye verildi
normalde bugün adetimin 2. günü idi
tüp bebek başlayacaktık ama eşimin değerleri düşük olunca 7 hafta sonraya ertelendi
gonal f kullanacak haftada 1 gün 2 doz
bu iğneyi kendidi yapmayacak değil mi

canım biz rapor cıkarmıştıkk ve aldıkda dolapda duruyorr:))
geri kullanmadık çünkü ankarada ki doktor ve malatyada cok iyi bir doktor bulduk tavsiye etmedi bize bizde klomene devam dedik sizin fsh kaç çıktı canım bizim fsh 3,78 felan

canım biz rapor cıkarmıştıkk ve aldıkda dolapda duruyorr:))
geri kullanmadık çünkü ankarada ki doktor ve malatyada cok iyi bir doktor bulduk tavsiye etmedi bize bizde klomene devam dedik sizin fsh kaç çıktı canım bizim fsh 3,78 felan

neden tavsiye etmedi?

kızlar ne alemdesiniz degerler nasıl artıyormu yaa bizim fsh bir türlü yükselmiyor ne yapsak acaba sizde tedaviler ne durumda

merhaba canım benim eşimde gonal f 150 kullanıyor
haftada 1 kere kolundan iğne oluyor
bu hafta 2. sini yaptırdık bizim fsh 3.4 dü
bizimki 7 haftalık bi tedavi
7. haftanın sonunda test yapılacak ve ona göre tedaviye geçilecek
biz bunun yanında keçi boynuzuda yapıyoruz
Allah hepimize yardım etsin inşallah
kızlar bide size bişey soracağım
şimdi biz 150 lik yaptırıyoruz
2 tane 75 lik hazırlanıyor ve 2 defa iğne oluyor eşim
acaba iki şişe birleştirilip yapılabilir mi
biz küçük bi yerde oturuyoruz ve buradakiler çok bişey bilmiyolar

merhaba canım benim eşimde gonal f 150 kullanıyor
haftada 1 kere kolundan iğne oluyor
bu hafta 2. sini yaptırdık bizim fsh 3.4 dü
bizimki 7 haftalık bi tedavi
7. haftanın sonunda test yapılacak ve ona göre tedaviye geçilecek
biz bunun yanında keçi boynuzuda yapıyoruz
Allah hepimize yardım etsin inşallah
kızlar bide size bişey soracağım
şimdi biz 150 lik yaptırıyoruz
2 tane 75 lik hazırlanıyor ve 2 defa iğne oluyor eşim
acaba iki şişe birleştirilip yapılabilir mi
biz küçük bi yerde oturuyoruz ve buradakiler çok bişey bilmiyolar

mrb canım bizde bugün ilk iğnemizi olduk bakalım inşş düzelir bizim fsh 2,57 en fazla 3 oldu aylardır klomen kullanıyor ama artmıyor bir türlüü yanında ek olarak kullandığımız bir çok şey var vallaa incir keçiboynuzu e vit çinko sonra com vitex bir profortil sipariş verdik bakaım hayırlısı olur inşş

canım bizim ki 75 lik haftada 3 kez olacak sizinki 150 lik ölemi 150 liği yokmu ki acaaba doktormu söledi sizee ağır olmasın bir defada bize doktor söledi bu şekilde

kızlarr başka kimse yomuuu iğne kullanan nelerden geçtinizz sonuçlar nasıl değiştiii yazarsanız biz daha yolun başındayızz bilgilerinize ihtiyacımız var

mrb canım bizde bugün ilk iğnemizi olduk bakalım inşş düzelir bizim fsh 2,57 en fazla 3 oldu aylardır klomen kullanıyor ama artmıyor bir türlüü yanında ek olarak kullandığımız bir çok şey var vallaa incir keçiboynuzu e vit çinko sonra com vitex bir profortil sipariş verdik bakaım hayırlısı olur inşş

canım bizim ki 75 lik haftada 3 kez olacak sizinki 150 lik ölemi 150 liği yokmu ki acaaba doktormu söledi sizee ağır olmasın bir defada bize doktor söledi bu şekilde

yok canım 150 liği
zaten piyasada 75 lik bulmak ne zormuş
doktor öyle yazmıştı haftada 1 kere
bakalım ne olacak

arkadaşlar bu raporu eşleriniz için nasıl ve ne şartlarda aldınız bana da anlatırmısınız

Back
X