Eşi gurbette olanlar buraya bi bakabilir mi

Şimdi lokum hanım
konuya arkadaşlar eşimle ayrı yerlerde kalıyoruz
her gidip gelmesinde sanki ilk kez ilişkiye giriyormuşuz gibi zorlanıyorum. buna benzer şeyler yaşayan var mı deseniz hem sorunuza daha fazla cevap bulmuş hem kendinizi ve insanları yormamış hem de gerilmemiş olursunuz 🤷‍♀️
Ya ben ondan gerilmiyorum hem dertleşmek adına hemde konuşmak için öylesine yazdım ben arkadaşa ayar oluyorm başka sayfada da kaldırdı bna bi dünya kırıcı kelime etti ben ona gerildim yanlış anlaşılma olmasın lütfen

Dikkat ederim ama genelde eleştirdiğim, yanlış bulduğum şeyleri yapmam zaten. Mesela yedi senedir ilişkiye giremediğim, gurbette çalışan kocadan şırıngayla hamile kalmaya çalışmam en basitinden. Size hayatta başarılar diliyorum. Tabii mümkünse.
İnşallah kınadığın başına gelir bunu kalpten söylüyorum senin bu kaç oldu seviyesiz hadsiz konuşmalarından cık sayfamdan inş başına gelir gercektn kaç defa yaptın bunu muhattao olma benimle salçada olma bna rahat bırak !

Ya ben ondan gerilmiyorum hem dertleşmek adına hemde konuşmak için öylesine yazdım ben arkadaşa ayar oluyorm başka sayfada da kaldırdı bna bi dünya kırıcı kelime etti ben ona gerildim yanlış anlaşılma olmasın lütfen
Son kez yazıyorum, benimle ilgili yazdığınız için ve arkadaşlara izah etmek için. Size kırıcı bir şey söylemedik orada. Vajinismus tedavisi düşünen birine “boşuna doktora gitme, çoğu işi ticarete dökmüş, evde kendin yen” dediğiniz için bu hastalığı uzman doktorla üç günde yenen biri olarak müdahale etme gereği duymuştum. Ki tedavi olmadığınız halde -çünkü pahalıydı size göre ama ev borcuna girerken paranız vardı- bu tavsiyeyi veriyordunuz. Yedi senedir hala ilişkiye giremeyen biri olarak böyle tavsiyeler verecek son kişiydiniz çünkü.

Şu anki derdinizin sebebi de direkt bu konu olduğu için uygun bir şekilde dile getirdim ancak birden celallendiniz, sürekli salça salça ne alakaysa. 🤦🏻‍♀️

ama böyle hiçbir şey anlaşılmıyor ki
girişte derdinizi açıkça yazın herkes rahat etsin 🤷‍♀️

Gurbet yani yanında olmayan demek istedim zorluklarını konuşmak için açtım arkadaşlar ben acayip zorlanıyorum her gidip gelmesi yıkım benim için
7 yıllık evliyim eşim sürekli dış görevlere gider Allah yokluğunu göstermesin ama aynı evin içinde 2 hafta dan fazla kalınca ters düşüyoruz 🙂😊

Son kez yazıyorum, benimle ilgili yazdığınız için ve arkadaşlara izah etmek için. Size kırıcı bir şey söylemedik orada. Vajinismus tedavisi düşünen birine “boşuna doktora gitme, çoğu işi ticarete dökmüş, evde kendin yen” dediğiniz için bu hastalığı uzman doktorla üç günde yenen biri olarak müdahale etme gereği duymuştum. Ki tedavi olmadığınız halde -çünkü pahalıydı size göre ama ev borcuna girerken paranız vardı- bu tavsiyeyi veriyordunuz. Yedi senedir hala ilişkiye giremeyen biri olarak böyle tavsiyeler verecek son kişiydiniz çünkü.
Bak bende sana son kez yazıyorum sürekli bi eleştirme ve küçük görme büyük konuşma halindesin benim durumumla ilgili amaç ne ?????? Tanımam etmem seni ??? Artık son radde oldu bende !!! Sen 3 günde yendin ben bi sürü sıkıntı cektim 7 sene sen ne biliyorsun da yargılıyorsun???? Orda haddin olmadan bi dünya laf ettin! Yine kapattım benim açtığım konuları takip ederek rencide ederek burda hepsini tek tek bnim yüzüme vuruyorsun ne kadar doğru bu????? Son kez diyorum bi DHA benim konularıma lütfen yorum yapma !! İstemiyorm …!!! O Engin bilgilerini kendine sakla !!

Son düzenleyen: Moderatör:
Gidebilsem zaten gidemiyorum olmadı kısmet değilmiş

Ama ablacım sen de taksit taksit yazıyorsun, adam uzakta da nerde Avrupa mı yoksam Irakta asker mi, yanına gitme olasılığın var mı, daha ne kadar böyle gidecek ... yazarsan daha sağlıklı yorumlar olur.

Ama ablacım sen de taksit taksit yazıyorsun, adam uzakta da nerde Avrupa mı yoksam Irakta asker mi, yanına gitme olasılığın var mı, daha ne kadar böyle gidecek ... yazarsan daha sağlıklı yorumlar olur.
Canım yurtdışına yerleşti suan işini gücünü oturtmaya çalışıyor

Canım yurtdışına yerleşti suan işini gücünü oturtmaya çalışıyor
Ağzınızdan cımbızla laf alınmasından zevk mi alıyorsunuz? Burası geyik yada sohbet forumu değil, dert forumu.
En başından tane tane, eşim şu ülkeye gitti böyle oldu diye yazsanız olmuyor mu?
Saygısızlık bu yaptığınız

Siz değil miydiniz yedi senedir evli ve vajinismus olup yeni yenen, e tabii ki her gidip gelmesinde yeniden tanışırsınız.
Bak bende sana son kez yazıyorum sürekli bi eleştirme ve küçük görme büyük konuşma halindesin benim durumumla ilgili amaç ne ?????? Tanımam etmem seni ??? Artık son radde oldu bende !!! Sen 3 günde yendin ben bi sürü sıkıntı cektim 7 sene sen ne biliyorsun da yargılıyorsun???? Orda haddin olmadan bi dünya laf ettin! Yine kapattım benim açtığım konuları takip ederek rencide ederek burda hepsini tek tek bnim yüzüme vuruyorsun ne kadar doğru bu????? Son kez diyorum bi DHA benim konularıma lütfen yorum yapma !! İstemiyorm …!!! O Engin bilgilerini kendine sakla !!

Back
X