Erkek İnfertilitesi Eşi hipogonadizm hastası olup hamile kalan var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aykumsal

Annesi minik sıpasını bekliyor ;)
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
1.722
1.761
133
2.5 senelik evliyim esim hipogonadizm hastası 8 aydır iğne tedavisi görüyor bizim durumda olupta hamile kalanları öğrenmek istiyorum. LÜTFEN YAZIN...

BENİM YAŞADIĞIM SORUN YAŞAYAN YOK SANIRIM

Bir sey sormak istiyorum. Hipo hipo oldugunu direkt doktor mu söylüyor yoksa tahlillerde mi yazıyor. Cunku bende hipo hipolu olduğumu dusunuyorum . Belirtileri bire bir var. Doktorlar hipo hipolularin tedavisini uyguluyorlar amaa sen hipo hipolusun demediler. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir

Benim eşim hipo hipp tahlillerde ortaya çıktı

merhaba arkadaşlar eşi bu rahatsızlıkta olup bebişiş olan var mı benim içimde hipo hastası şuan bebek için iğne tedavisine başlandı ama sonuç pek olumlu gitmiyor. süerç nedir.

Hayırlı olsun bebeğiniz Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah bebiş doğal yollamı oldu ? Eşimdede aynı sorun var bizi bekleyen neler merak ettim
Canım ben tüp bebek ile hamile kaldım. 300 bin sperm çıktığı için doğal yoldan hamile kalamadım. Çok şükür tüp bebek tedavimiz olumlu sonuçlandı

Canım ben tüp bebek ile hamile kaldım. 300 bin sperm çıktığı için doğal yoldan hamile kalamadım. Çok şükür tüp bebek tedavimiz olumlu sonuçlandı
Rabbime şükür evladına hayırlısı ile kavusursun inşallah kusura bakmasan bişe sorcam fsh testesteron kaçtı

arkadaslar ben bayan hipogonadizm hastasıyım ve 6 haftalık hamileyim. ama hipogonadizm. com dıye bı sıte var admini uğur. bu konuda çok donanımlı ve birikimli. ben o sayfaya imza vermek ıcın girdim ama adminle baya konuştuk. erkeklerde hipogonadizm hastası olup çocugu olan çok arkadaşı var. bıraz uzun surelı bır tedavi. 2-3 yılı alıyo. hatta öyle örnekler var ki ikinci çocukları olmuş. o yüzden o sayfadan eşleriniz uğur ile iletişime geçebilirler.
hiçbir şey imkansız değil sadece biraz sabır gerektiriyor.
bana gittiğim bütün doktorlar inkansız dedi, çocuğun olmaz dedi ama doğru uygulama ile sınuv alınabiliniyor.
Kazen erkeklerle ilgili bir konu ve sayfa adı belirttim umarım sıkıntı olmaz. çok zor süreçler yaşamayan anlamıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…