Benim esimde hipogonadizm hastasiBENİM YAŞADIĞIM SORUN YAŞAYAN YOK SANIRIM
Benim eşim hipo hipp tahlillerde ortaya çıktıBir sey sormak istiyorum. Hipo hipo oldugunu direkt doktor mu söylüyor yoksa tahlillerde mi yazıyor. Cunku bende hipo hipolu olduğumu dusunuyorum . Belirtileri bire bir var. Doktorlar hipo hipolularin tedavisini uyguluyorlar amaa sen hipo hipolusun demediler. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir
Hayırlı olsun bebeğiniz Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah bebiş doğal yollamı oldu ? Eşimdede aynı sorun var bizi bekleyen neler merak ettimBenim eşim hipo hipp tahlillerde ortaya çıktı
Canım ben tüp bebek ile hamile kaldım. 300 bin sperm çıktığı için doğal yoldan hamile kalamadım. Çok şükür tüp bebek tedavimiz olumlu sonuçlandıHayırlı olsun bebeğiniz Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah bebiş doğal yollamı oldu ? Eşimdede aynı sorun var bizi bekleyen neler merak ettim
Rabbime şükür evladına hayırlısı ile kavusursun inşallah kusura bakmasan bişe sorcam fsh testesteron kaçtıCanım ben tüp bebek ile hamile kaldım. 300 bin sperm çıktığı için doğal yoldan hamile kalamadım. Çok şükür tüp bebek tedavimiz olumlu sonuçlandı
Cok tşk ederim cevap için . Tekrar hayırlı olsun inanılmaz sevindim senin içinFsh:0.10 lh:0.04 testesteron: 0.26 idi canım
Rica ederim Rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün Amin. Dualarım seninle.Cok tşk ederim cevap için . Tekrar hayırlı olsun inanılmaz sevindim senin için
Merhaba benim eşimde hipo hipo var acaba hangi doktorda tedavi gördünüz eşiniz içinFsh:0.10 lh:0.04 testesteron: 0.26 idi canım
aaa uzun zaman sonra eşi hipo hipo olan biri daha çıktı benim eşimde hipo hipo fsh lh düşük celaletin peruda tedavideyiz sizde durum nedirMerhaba benim eşimde hipo hipo var acaba hangi doktorda tedavi gördünüz eşiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?