Erkek İnfertilitesi eşi Hipogonadotropik Hipogonadizm hastalığı olanlar burada buluşalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

pamuk58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
8.587
48
158
herkese merhabalar eşim geçirdği operasyon sonucunda hipofiz bezinin zarar görmesiyle bu hastalık başladı ilk sperm testimizi ocak ayında yaptırmıştık sayı 93 milyon fakat kaan hoca bunların geneli ölü hücreler demişti menagon ve pregnyl ile başladık tedaviye pazartesi sperm testi yaptırıcaz bakalım sonuçlar nasıl çıkacak inşallah canlanmıştır spermcikler bu hastalığı olanlar sizinle konuşmaya ihtiyacım var

kızlar orda kimse yazmıyor bende bu topiği açtım

bu pammuk var yaaa kızım sen süpersin elinden bişeycikler kaçmaz
nasıl kaşla göz arası topic açtın şaşırdım valla :111:

dedim ya ronyam ben topik açıcam diye :)))))))))))

Pamuk burdada biz varız.bizden başka kimseden sana fayda yok dön yuvana

Canım dün sana mesaj yazacaktım diğer topikten ama çok yorgundum kusura bakma....Bu tedavi çok meşakatli inan..Ama eninde sonunda sonuç alıyosun..Biz 3 yıl uğraştık..sayımız artınca bi heves tüp bebek yaptık..Sonuç pozitifti ama düşükle sonuçlandı..Kürtaj oldum ve 2 kere adet gördükten sonra doğal yolla hamile kaldımSizin sayınız bizim nerdeyse 3 katımız..Bizim morfoloji sıfırdı..O aydan aya değişirmiş...Hiç acele etme rabbim en kısa zamanda göndersin meleğini...Bizde menagon 75+75 yani her seferinde 150lik olmak üzere haftada 3 kere,haftada 2 kerde 5000 pregnyl olduk...

evet canım bende dün bana yazarsın diye bekledim kimse yazmayınca topik açtım
ocak ayında başladık menagonlapregnyl e ama hemen etkisini gösterdi testesteron seviyesi arttığı için doktorumuz artık pregnyl e gerek yok dedi şimdi haftada 3 kez menagon 75 le devam ediyoruz doktorumuz mailde doğal gebelik olabilir dedi ama bu kadar kısa sürede olacağını bende düşünmedim emin olmak için pazartesi sperm testi vericez inşallah gelir benim meleğimde :)

seni bebeğinide Allah nazardan saklasın sorunsuz hamilelik geçirirsin inşallah

Hipogonadotropik Hipogonadizm yandin sekerim sen
yanlis kisiye cattin
bu pamuk senin anani aglatir :)
kac sen oradan kacccc

biz hipogonadizmden kaynaklanan azospermiyi yendik. ve 5 aylık hamileyim. bebeğimizi bekliyoruz. hikayem sizlere aydınlatıcı olacaksa yorulmadan anlatabilirim. şimdilik özel mesaj yazamıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…