Kizlar merhaba,esimle 6 yillik evlilik 6 yillikta flort donemimiz var.1 kizim var.3 yasinda.esim basindan beri soguk insandir ama flort doneminde pesimde kostugu zamanlar ben bunu pek farkedemedim.simdi ise inanilmaz zor geliyo.mesela gun icinde beni hic aramaz,aksam gelince ben konusmasam konusmaz,kendiliginden biryere gidelim,biseyler yapalim demez,merhaba hosgeldin yoktur lugatinda,cok zor sevinir,hayattan cok zevk almaz bezmis bir hali vardir,surekli elestirir,cinsellik uyku arasinda olur ancak.gel demez uyanikken.sadece bana karsi degil annesini bile 1 sene aramayabilir yani ..herkese karsi ama ben cok yorulmaya basladim.benim durumumda olan var mi .konusmaya calisiyrm 2seydiyo bitti.siz nasil bir care buldunuz.cok zor durumdayim.
Cok umursamiyorum bu seferde evli gibi olmuyoz iyicesoguyoz.tecrubeli ya da bu durumda olan var mi merak ettim.
Fikri olan boyle bir insani nasil cozebilirim.nasil evlilik yurur.tesekkurler
bazı insanlar böyle malesef.benim eşim de gün içinde öyle zırt pırt aramaz ben de söylenirim bazen niye aramıyorsun diye?ben derim çoğu zaman annenlere uğralaım yada biyere gidelim diye.dürtüklemek lazım bazen.sizin durum daha zor tabi ama iki tarafta salınca toparlamak daha zor oluyor.kimseyi değiştirmek mümkün değil tabi ama çabalamak lazım bi takım şeyler için.biz ikimiz de çalışıyoruz.ben işten gelince anlatacak dünya kadar şey bulurum eşime sorarım senin anlatacak bişeyin yok mu diye?varsa anlatır yoksa amann ne olsun aynı işte der geçer,ben de üstelemem.alıştım sanırım onun yapısı bu.sen önayak ol bitakım şeylere.haklısın yoruluyorsun biraz da o yapsın diyorsun ama olmayınca olmuyor işte.çok üzme kendini.
eşiniz depresyonda olabilir hayata karşı bu kadar isteksizse.eskiden de böyleydi derseniz,bu depresyon halleri çok öncelerden başlamış olabilir,çocuklıktan falan hatta.böyle ise psikolog tabii ki çare.ama sizin bir hayatınz var öyle değil mi,bir kadın olarak önemsenmeye arzulanmaya ihtiyacınız var,mutsuz yaşarsınız diğer türlü.hadi gün içinde aramasın,pek gezmek istemesin,bunlar huy deriz,sen üstele teklif et alıştır deriz ama uyku arasında birliktelik de ne oluyormuş.bunlar bir ömür idare edilemeyek kadar ağır,üstelik çocuk da etkilenebilir.çözüm bulmayı erteliyorsanız ömrünüzden çalıyorsunuz,bir an önce aktife geçin.bu foruma düşmeden önce bu kadar yaygın olduğunu bilmezdim böyle sorunların..
Çok tuhaf...
Erkeklerin belli bi ayarı yok malesef.
Seninkide ailesini senede 1arayan cinstenmiş.
Kimisi de her Allahın günü arar.
Aslında annesine normal bişekilde bağlı olması lazım bi etkeğin.
Hiç aramaması da kötü.
Annesine nasıl davrandığı eşe nasıl davrandığıyla herzaman doğru orantılıdır.
Bende bosvermis durumdayim.iletisimimiz benim cabalarimla yuruyordu ama bende tek basiina savasmaktan yoruldum .oyle yasiyoruz iste. ( ben boyle kabul ettim ama paylasmak istedim sizinle
Sanirim benim durumumda olan hic kimse yok (((
erkeklerin çoğunda ilgisizlik var canım kadınların ortak sorunu bu ama senin eşin olayı biraz daha abartmış.uyku arasında cinsellik annesini bile arayıp sormaması bana çok da normal gelmedipsikiyatra gitmesini istesen yapar mı bilmiyorum ama aklıma ilk bu geldi.bu şekilde evlilik yürür ama sen çok yıpranırsın umarım eşini psikolojik destek için ikna edebilirsin
bu eşe ilgisiz erkekten ziyade depresyondaki erkek modeli.çünkü ilgisizlikte normal yaşantısını sürdürür ama bir takım sebeplerden ötürü eşine karşı ilgisizdir.üzüldüm eşinize acil tedaviye ihtiyacı var bitkisel hayatta gibi
Bende bosvermis durumdayim.iletisimimiz benim cabalarimla yuruyordu ama bende tek basiina savasmaktan yoruldum .oyle yasiyoruz iste. ( ben boyle kabul ettim ama paylasmak istedim sizinle
sizin durumunuzda olduğumu söylesem daha mı tatmin edici olur tavsiyelerim bilmiyorum ama evet yalnız değilsin,senin problemlerini yaşayan çok kadın var,mesela ben..belki hepsini değil ama bir kaç tanesini yaşadım,artı olarak benim yaşadım birkaç şeyi de siz yaşamamışsınızdır.konu 0 iletişimse ben onu dibine kadar yaşadım,yakın zamanda da 7 yıllık evlilik olmak üzere en az 11 yıllık birlikteliği sonlandırdık resmi olarak da.ben böyle kabul ettim demekle olmuyor maalesef,sorunlar aynı seviyede kalsa olabilir ama bu durumlarda durum giderek kötüye gider.sorunlara sorun eklenir.ben kimseye boşan diyemem böyle durumlarda çünkü ben bile halen acabaları güdüyorum,bir de çocuk olunca maalesef..eğer boşanmak istemiyorsan tek çaren yardım almak,kabullenme bu durumu..ha bu arada merak edersen söyleyeyim biz yardım almadık,sonunda olanlar oldu,bıçak kemiğe dayandı her iki taraf için de,çünkü bir bunalım bu yaşanılan,şimdi ki acabalarımın nedeni o zaten,acaba zamanında sorunlarrımız için yardım alsaydık böyle mi olurdu?bunu hiç bir zaman bilemiycem..
Merhaba, ben de sizinle aynı durumdayım.Yalnız değilsiniz.Bizim ki de evlilik gibi değil beraber yaşayan ev arkadaşı gibiyiz.Merhaba, merhaba.O kadar.Sık sık yatağını ayırır, yemeğini beraber yemez.Kahvaaltılarda öyle...1 yıl çıktık, 1 yıl nişanlı kaldık.4 yıldır da evliyiz.Bazen bunalıyorum bitsin diyorum.Neyi beklediğimi bilmiyorum.Aslında iyi bir insan.Evden işe, işten eve. Aldatması yok.Sevgi mi, alışkanlık mı.Gidiyor işte ömrümüz.Keşke sana yol gösterebilecek bir durumum olsaydı...