- Emoji Skoru
- 49.352
- Puanlar
- 798
Soyle soyliyim eger 20 yasimda o zamanki sevgilimle evlenseydim muhtemelen sizinle ayni durumda olacaktim. Sizin iliskiniz bir de ortaokulda baslamis, bastan ask veya hoslanti olarak artik her ne ise baslamis sonra aliskanlik vs sebeplerden devam etmis. Muhtemelen bu arada esinizle mutlu olup olmayacaginizi, baska biriyle daha mutlu olabilme ihtimalini dusunmediniz bile. O yaslarda dusunulmez cunku, cok normal. Zamanla ask aliskanliga donusunce de artik kendinizi sorgulamaya baslamissiniz "acaba daha mutlu olabilir miydim" diye. Size bosanin veya bosanmayin diyemem. Fakat bilmeniz gereken bir sey var ki cogu evlilik ayni heyecanla devam etmiyor. En renkli ciftler bile bir yerden sonra monoton hale geliyor. Belki karsiniza heyecan duyacaginiz, onunla olmak icin can atacaginiz biri cikacak. Ama mutlu olup olmayacaginiz da mechul. Huzurlu bir hayatiniz olacak mi bilinmez. Cunku insanlar belli bir yastan sonra sadece huzur ariyor.
Bosanmayacaksaniz cok sey kaybetmezsiniz, herkes degisiyor cunku. Hayatiniza yeni giren birinin degismeyecegini garanti edemezsiniz.
Bosanacaksaniz da yeniden asik olma durumunuz olursa en azindan 35 olmayi filam bekleyin. Insan ancak o yaslarda ne istedigini biliyor.
Bosanmayacaksaniz cok sey kaybetmezsiniz, herkes degisiyor cunku. Hayatiniza yeni giren birinin degismeyecegini garanti edemezsiniz.
Bosanacaksaniz da yeniden asik olma durumunuz olursa en azindan 35 olmayi filam bekleyin. Insan ancak o yaslarda ne istedigini biliyor.