merhaba arkadaşlar öncelikle ramazan hepimiz için hayırlı olsun.hergün bu yazıları okuyorum.çoğunlukla cevap yazmıyorum.çocuk isteyip te olmaması ne kadar zormuş.geçenlerde halamın kızı evlendi.kız 1 ay geçmeden hamile kalmış.benimki bir seneyi geçti.kıskançlık değil ama insan ister istemez imreniyor.bizleri en iyi bizler anlarız.çünkü çocuk isteğiyle yanıyoruz.kimileri için hamile kalmak bu kadar kolayken kimileri için ne kadar zormuş.
benim eşimdede testis tümörü çıktı.2 ay önce tek testisini aldılar.eşimin sperm tahlili 3.5 milyondu.sperm yapılırken eşimin tek testisi şişmiş..bana söylememiş.bir anda bunu duyduk.apar topar amelitat olduk.
halbuki eşimin tek testisi sperm üretiyormuş.olsun yinede tek testisle 3.5 milyon.şuan keçi boynuzu kürü pekmezi polen bal karışımı aldık aktardan bide.inşallah sayı artar.bu şekilde hamile kalanlar varmış.
benim esim su an nohut suyu kürünü içiyor.
Bunun yaninda l-arginin, l-carnitine, ginko, maca, tribulus terrestris, vitamin.
Nohut suyunun tarifesi kaynayan suya 6 - 7 kaçik nohut 10dk kaynatip dinlemeye birakiyorsun.
Günde 2 defa içiliyor öglen yemeginden sonra içiyor ve aksam yemeginden 10dk once.
merhaba saricivciv
ben hep aksam giriyorum gundüzleri zamanim olmuyor.
Simdide tatil kosturmacisi baslicak bayramdan sonra.
Esim klomeni bitirdi pazartesi günü kan tahlili yaptircak. Sonucu alir almaz kaan aydos'a yazicam bakalim kendisi ne cevap yazicak birde randevu alirim ekim ayina.
Insallah güzel sonuç aliriz.
L-arginin için reçete gerekmiyor ben burda reçetesiz aliyorum eczane'den.
slm benim eşimde morfoloji 0 idi temuzda aşılama yapıldı ve tutmadı bende temuzdan buyana keçiboynuzu kürü havuç kürü aslında ikisi aynı anda olmaış ama ben bilmiyorum 1 ay kadar kulandım havucada sonra kestim pycnegonel .ginseng , arı sütü bal polen ve keçiboynuzu pekmezine üzüm çekirdegi , yulaf, karabiber ,çörek otu, tarçin ,safran, çakşır kökü, havlıcan ,zencefil, bunun gibi aklıma gelmeyen aktarında tavsiye ettigi bitkiler karıştırdım pekmezle ve hergün aç karna yedirdim keçiboynuzu suyu içirdim keçiboynuzlarını kırdım 2-3 dakki kaynattım ve pobottan geçirdim sonrasa suyunun içine koyup azını kapatım soguttup ve süzdüm . ve ben şükürler olsun bugün hamile oldugumu ögrendim sakın ümidini kesmeyim birde stres etmeyin dua edin inş allah isteyen herkese versin bebek inş hayırlıs ile saglıklı dünyaya gelir .hiç bir zaman ümüdinizi kesmeyin olacagına inanın
slmlar.eşim dün test yaptırdı.spermiyogram testi.sperm sayısı 58 milyondan 68 milyona.ileri hareketli %1 iken %12 ye çıkmış.doktor da bu durumda yapacak hiçbir şey yok.değerler çok ii demiş.argınıni kullanmayı bırak evicap a devam et demiş.çok sevindik değerleri görünce.hayırlısı inşallah.
slmlar.eşim dün test yaptırdı.spermiyogram testi.sperm sayısı 58 milyondan 68 milyona.ileri hareketli %1 iken %12 ye çıkmış.doktor da bu durumda yapacak hiçbir şey yok.değerler çok ii demiş.argınıni kullanmayı bırak evicap a devam et demiş.çok sevindik değerleri görünce.hayırlısı inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?