Erkek İnfertilitesi Eşi Keçiboynuzu Evicap Klomen Kullananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun inş tez zamanda hamile kalırsın yerimseniben

cnm çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun inş tez zamanda hamile kalırsın
saol canım inşallah bizim gibi olan herkes hamile kalır.zaten dua ederken rabbim isteyipte olmyan herkese ver diyorum.

bu vitaminlerin hepsinimi alıyor zararlı deilmi

benimde bugün regl olmam lazım..inşallah olmam..inşallah sen de olmazsın yarim01..sonra burdan mutlu haberleri veririz...ne güzel olurdu ya..

espoir tatlım nerdesin eşin ilaçları kullanıyor varmı bir gelişme??????
benim eşimde one days for men ve klomen kullanıyor........
ramazan geçsin keçiboynuzu kürünü uygulayacagız yine.....

Birde Largının alıcam eczaneden acaba reçetesiz alabilirmiyim...
kendimede sogan kürünü uygulayacagım....

slm benim eşimde morfoloji 0 idi temuzda aşılama yapıldı ve tutmadı bende temuzdan buyana keçiboynuzu kürü havuç kürü aslında ikisi aynı anda olmaış ama ben bilmiyorum 1 ay kadar kulandım havucada sonra kestim pycnegonel .ginseng , arı sütü bal polen ve keçiboynuzu pekmezine üzüm çekirdegi , yulaf, karabiber ,çörek otu, tarçin ,safran, çakşır kökü, havlıcan ,zencefil, bunun gibi aklıma gelmeyen aktarında tavsiye ettigi bitkiler karıştırdım pekmezle ve hergün aç karna yedirdim keçiboynuzu suyu içirdim keçiboynuzlarını kırdım 2-3 dakki kaynattım ve pobottan geçirdim sonrasa suyunun içine koyup azını kapatım soguttup ve süzdüm . ve ben şükürler olsun bugün hamile oldugumu ögrendim sakın ümidini kesmeyim birde stres etmeyin dua edin inş allah isteyen herkese versin bebek inş hayırlıs ile saglıklı dünyaya gelir .hiç bir zaman ümüdinizi kesmeyin olacagına inanın

merhaba saricivciv
ben hep aksam giriyorum gundüzleri zamanim olmuyor.
Simdide tatil kosturmacisi baslicak bayramdan sonra.
Esim klomeni bitirdi pazartesi günü kan tahlili yaptircak. Sonucu alir almaz kaan aydos'a yazicam bakalim kendisi ne cevap yazicak birde randevu alirim ekim ayina.
Insallah güzel sonuç aliriz.
L-arginin için reçete gerekmiyor ben burda reçetesiz aliyorum eczane'den.

özeline msj attım canım

Canım çook sevindim gerçekten. Allah tamamına erdirsin. Ne güzel bayaa bi uğraşmışsın. Emeğinin karşılığını almışsın. tüm bunları ne kadar süre kullandın. Siz de sorun sadece morfolojimiydi. Bizim sayı, hareketlilik ve morfoloji hepsinde sorun var. İnşallah Rabbim bize de hayırlısıyla hamile olmayı nasip eder...

benim eşim argının ve evicap kullandı bu ay.bugün tekrar tahlil yaptıracak.umarım gelişme olmuştur.olduysa yarın yazarım size.olmadıysa aşılama düşünecek sanırım doktor.rabbim hayırlısını versin...

slmlar.eşim dün test yaptırdı.spermiyogram testi.sperm sayısı 58 milyondan 68 milyona.ileri hareketli %1 iken %12 ye çıkmış.doktor da bu durumda yapacak hiçbir şey yok.değerler çok ii demiş.argınıni kullanmayı bırak evicap a devam et demiş.çok sevindik değerleri görünce.hayırlısı inşallah.

çok sevindim canım maşallah..bence arginine bırakmayın bakma sen doktorun sözüne vitamin hapı o bi zararı ve yan etkisi fazla kullanmış olsan da..

Merhaba eşinin değerlerinin düzelmesine sevindim inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım.Benimde eşimin ileri hareketlisi% 0 dı doktor klomen evicap verdi ben araştırdım netten ve l-arginini buldum toz şeklinde eşimin içtiği siz de mi öyle kullandınız.Benim eşimde ilaçları 3 aydır kullanıyor yalnız arginini 2 aydır kullanıyor biz de bu ay test yaptırcaz şuan adetim 2 gün geçti bir umut sanmıyorum ama inşallah hamişimdir.Sizin sonuçları duyunca daha da ümitlendim inşallah bizim değerlerde yükselmiştir sonucu yazarım size kızlar

merhaba arkadaşlar, benim eşimde 5 ay önce varikosel ameliyatı oldu. pek bir gelişme olmadı. doktor hiç ilaç vermedi. yazdıklarınızı okuyunca bugün keçiboynuzu kürüne başladık. birde evicap almak istiyorum. kaç mg lık almam gerekir? yardımcı olursanız çok sevinirim

selam arkadaşlar bende yazdıklarınızı okudum baya umutlandım sanırım ...

ama ileri hareketlilik sayısınız anlamadım CADIARZU sayısından ayrı bişey sanırım

bizde 2-3 canlı var yazıyor sanırım bu evicap klomen filan sayısı yüksek olanlarda etkili oluyor

bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Rabbbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin :Saruboceq:

varikosel ameliyatında sonra bizim dr da ilaç vermedi ben evicap 200mg aldım ama sabah akşam içiyor sizin dozajlar nasıl ne zaman içiyor eşleriniz yardımcı olursanız seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…