slm arkadaşlar ben uzun zamandır netten okuyorum yeni üye oldum biz 1 yıılk evlyz keçi buynuzu kürünü kulandık şididide pekmezini ve tozunu halen suyunuda kullanıyorz bi ara bal ve çörek otu verdm 1defaya mahsaus olmak üzre.aşılamaya başladık klomen ben ve eşim kulandı iğne yaptım eşim evicap kulanıyo bende sorun yok iğneye falanda gerek yokmuş dr dedi.eşimin sayısı az ve varicosel şüphesi var?off napsak ya okadar çaresizim ki kafayı yicem herkesin yazdıgı kürü yazdım not eetm hepsini bir kullanmask istyrm çabuk etki etsin diye bişi olurmu acaba?
eşim klomen e vitamini kullanıyor sperm kalitesine faydası oluyormuş. hiçbir zararı yok bence kullanmaktan zarar gelmez yinede bir üroloğa danışmak lazım.kızlar klomen eşinizde ne gibi değişiklikler yaptı..niçin veriliyo bu hap hormonlar için mi?
eşim klomen kullandı..fayda etmedi..zaten çokta ilaç taraftarı değiliz..evicap bir dönem kullandı,ama şuan e vitaminini, de doğal yollardan alıyoruz..hergün taze havuç suyu içiriyorum..keçi boynuzunu düzenli olarak kullanıyor..sabahları aç karnına zeytinyağında bekletilmiş incir yiyor,birde saraçoğlunun sitesinden sipariş ettiğimiz özel bir kür var..bunlar sayesinde 2 yıldan sonra ilk kez geçen ay kimyasal da olsa bir gebelik oluştu..2 ay önce de varikosel ameliyatı oldu..ama ameliyatın etkisi ortaya çıkmadan hamile kaldım..yani bu kullandığımız ürünlerden olduğuna inanıyoruz..özellikle de saraçoğlundan aldığımız kürden şüpheleniyoruz..çünkü diğerlerini aylardır kullanıyor..sonuçta test yaptırmadık henüz ama gelişme var demekki..sabırla ve düzenli olarak kullanmak lazım..umarım sizde sonuç alırsınız..
slm bu kaynattıgınız kecı boynuzunu kaynattıktan sonra neyapıyosunuz tekrar kullanıyormusunuz yoksa atıyoormusunuz
bıraktıktan sonra düzeldiyese kullanmayın derim ben canım..herkese faydası olacak diye bir kaide yokmuş demek ki..hayırlısı olsun...bitkisel başka bir çok seçenek var..biz şimdi çakşır otu çayı yapıyoruz..tadı iğrenç ama içiyo bizimki maşallah..faydası oluyo gibi görüntü olarak..ama test yaptırmadık henüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?