• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Keçiboynuzu Evicap Klomen Kullananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah Allah çok şaşırdım niye oldu acaba..başka bişeyden de olabilir..keçiboynuzu çok faydalı aslında..kesince düzeldimi peki?

slm arkadaşlar ben uzun zamandır netten okuyorum yeni üye oldum biz 1 yıılk evlyz keçi buynuzu kürünü kulandık şididide pekmezini ve tozunu halen suyunuda kullanıyorz bi ara bal ve çörek otu verdm 1defaya mahsaus olmak üzre.aşılamaya başladık klomen ben ve eşim kulandı iğne yaptım eşim evicap kulanıyo bende sorun yok iğneye falanda gerek yokmuş dr dedi.eşimin sayısı az ve varicosel şüphesi var?off napsak ya okadar çaresizim ki kafayı yicem herkesin yazdıgı kürü yazdım not eetm hepsini bir kullanmask istyrm çabuk etki etsin diye bişi olurmu acaba?

bence bir kür bitmeden bir başkasına başlama ne kadar bitkisel olsa da yan etkileri olbilir canım.iyi araştır bence

eşim klomen kullandı..fayda etmedi..zaten çokta ilaç taraftarı değiliz..evicap bir dönem kullandı,ama şuan e vitaminini, de doğal yollardan alıyoruz..hergün taze havuç suyu içiriyorum..keçi boynuzunu düzenli olarak kullanıyor..sabahları aç karnına zeytinyağında bekletilmiş incir yiyor,birde saraçoğlunun sitesinden sipariş ettiğimiz özel bir kür var..bunlar sayesinde 2 yıldan sonra ilk kez geçen ay kimyasal da olsa bir gebelik oluştu..2 ay önce de varikosel ameliyatı oldu..ama ameliyatın etkisi ortaya çıkmadan hamile kaldım..yani bu kullandığımız ürünlerden olduğuna inanıyoruz..özellikle de saraçoğlundan aldığımız kürden şüpheleniyoruz..çünkü diğerlerini aylardır kullanıyor..sonuçta test yaptırmadık henüz ama gelişme var demekki..sabırla ve düzenli olarak kullanmak lazım..umarım sizde sonuç alırsınız..

biz de keçiboynuzu denedik ama sadece sayıda artış olmuştu klomen ve e vitamini ile hamilelik oluşmuştu.

merhaba..benim eşimdede morfoloji ve ileri hareketli problemi var..ilk yaptırdığımız testten sonra evicap başladık,ikinci teste 6 ay sonra gitmiştik toplam sayıda 15 mlyn düşüş oldu,morfolojide düzelme oldu..hiç anlayamadık..ama eşime tedavi vermedi dr.lar..bende araştırdım ve proxeed plus aldık.3 haftadır kullanıyo,bunun yanında:keçi boynuzu tozu,bal+polen+arı sütü karışımı(aktarda hazır satılıyo),ısırganotu tohumunu karıştırdım macun yaptım,günde 1 defada onu yiyo..evicap aklına gelirse alıyo...zaten sigara vs.yok..keçiboynuzu kürünüde başta yaptık ama devam ettirmedik..onu öğün olarak hazırlamıştım ben..1-2bardak kadar suyu cezvede kaynatıyordum.içine 3-4 tane keçiboynuzunu kırıp atıyordum,demlenince içiyordu eşim,sabah akşam.ama dediğim gibi devam ettiremedik,zor geldi,tozu daha pratik:) macun 2-3 hafta yetiyo..hergün kendisi yiyo..proxeed plusu inceledinizmi?umutlandırdı beni,3 ay kullnacak eşim...

merhaba kizlar
benim esimde klomen kullaniyor fakat FSH degerini baya bir yükselti
eslerinizdede bu yüselis oldu mu ?

keçiboynuzunu kaynattıktan sonra biz atıyoruz canım..ama eşine yedirenler de var..tadı nasıl olur daha sonra bilemiyorum..insan kıyamıyo dimi atmaya:))

eşim variksel ameliyatı sonrası doktorun verdiği ilaçları kullanmadı sadece Keçiboyunuzu kürü yaptı bende incir kürü yaptım dua ettim stres yapmadım ve hamile kaldım. ameliyattan 4 ay sonra gebelik oluştu.

e.m.e.l öbür sayfada durumunu anlatmamışsın ama buradan öğrenmiş oldum..bende dua ediyorum,hepimiz için,bu durumu yaşamayan anlayamaz tabii..sen artık bizim için dua et:) sevgiler..

bıraktıktan sonra düzeldiyese kullanmayın derim ben canım..herkese faydası olacak diye bir kaide yokmuş demek ki..hayırlısı olsun...bitkisel başka bir çok seçenek var..biz şimdi çakşır otu çayı yapıyoruz..tadı iğrenç ama içiyo bizimki maşallah..faydası oluyo gibi görüntü olarak..ama test yaptırmadık henüz..

bizde henüz eşime test yapırmadık ben klomen kullanıyorum yumurta oluşursa ovitrelle iğne olucam. eşimde keçi boynuzu pekmezi yiyor ve menisinde bir artış oldu kıvamıda koyulaştı sanırım bu pekmez işe yarıyor.

bıraktıktan sonra düzeldiyese kullanmayın derim ben canım..herkese faydası olacak diye bir kaide yokmuş demek ki..hayırlısı olsun...bitkisel başka bir çok seçenek var..biz şimdi çakşır otu çayı yapıyoruz..tadı iğrenç ama içiyo bizimki maşallah..faydası oluyo gibi görüntü olarak..ama test yaptırmadık henüz..

canım çakşır otu çayı nasıl yapılıyor anlatır mısın? çakşır suyunu duymuştum ama çayını duymadım.

arkadaşlar herkese merhaba,ben de 18 aylık evlıyım 14 aydır bebek istiyoruz fakat olmuyor.eşime keçi boynuzu kürü uyguluycam, sabah ve akşam taze hazırlammı gerekiyor? akşamdan hazırlasam sabahta aynısından içirsem etkısı olurmu?

daglarr arkadaşım öncelikle senin soruna cevap vereyim:çakşır otunu mersinde yetiştiği için direk oradan bir arkadaşımdan istedim..o yolladı..sarı,kısa kısa saman gibi bir görüntüsü var..1 bardak su kaynatıp 2 çay kaşığı atıyorum içine..5 dak.bekletip süzüp içiriyorum eşime..hatta bugün test yaptıracak eşim..bakalım inşallah işe yaramıştır.
sorgunlu66 arkadaşım senin soruna gelince:ben keçiboynuzunu 2 bardak çıkacak şekilde akşam hazırlıyorum.1 bardağını o gün yatmadan,diğerini de sabah işe giderken içiriyorum...

Back
X