• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Keçiboynuzu Evicap Klomen Kullananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşimin sperm sayısı 50 milyon, morfolojik olarak normal de %4 'tü. Yani sayı değil morfoloji problemimiz vardı. Doktorumuzun önerisiyle eşim 3 ay boyunca "Kırmızı Kore Ginsengi" (günde 3 tane ve mutlaka Kore Ginsengi olacak) "Evicap" ve "Coraspin" kullandı. Ayrıca yine üç ay boyunca Saraçoğlu'nun "keçiboynuzu" kürünü hiç aksatmadan sabah akşam içti. Üçüncü ayın sonunda sperm sayısı 100 milyona, normal morfoloji oranı da %9'a çıktı. Testler Krugger Kriterlerine göre yapıldı. Ancak iki test ayrı labaratuvarlarda yapıldı. Her ikisi de gayet iyiler ama farkın bir kısmı buradan kaynaklanıyor olsa bile yine de işe yaradığını düşünüyorum. Çünkü tam tüp bebek tedavisine başlayacakken 3. ayın sonunda doğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim :) süprizzzzz

Umarım Allah dileyen herkese bu sürprizi yaşatır arkadaşlar. Hamile olduğumu bugün öğrendim ve bu bitkisel tedavilerin yararına gönülden inandığım için hemen paylaşmak istedim sizlerle...

merhaba arkadaşım bahsettiğin coraspirin üçyüzlükmü yoksa bebek aspirinimi

36 yaşındayım Yardımcı olursanız çok sevinirim.25,12,1993 tarihide evlendim çocuk olayını 1,2 yıl pek fazla dikkate almadık 1996 yılında eşimin yaptırdığı sperm tahlili sonucunda durumu öğrendik toplamda 2 milyon sperm var denildi periyodik aralıklarla sperm testi yaptırdık 1999 yılında eşim varikosel ameliyatı oldu sonuç değişmedi aksine daha da kötü oldu 2005 yılında yaptırdığımız sperm sonucu Şiddetli oligoastenospermi teşhisi kondu.02,08,2009 tarihinde tüp bebek denedik orada eşimin yaptırdığı sperm test sonucu şöyle,Lam lamel arasında bakıldı.Nadir alanlarda İMMOTİL,çok nadir alanlarda MOTİL sperm görüldü.yazıyor sonuç bu.02,08,2009 tarihinde mastürbasyon yoluyla eşimin verdiği sperm sonucunda ve benden toplanan 5 tane yumurtaya yapılan işlem sonucu 3 tanesinin döllendiğini söylediler transfer yapıldı hamile kaldım ama 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı eşim 2 aydır Klomen ve Evicap kullanıyor 1 haftadır Zinco kullanmaya başladı. 2 aydır keçi boynuzu kürü, ve bir fincana 2 cay kaşığı zencefil ve harnup pekmezi katıyorum sabah ve akşam içiriyorum sperm artar ve hareketlenirmi.

36 yaşındayım Yardımcı olursanız çok sevinirim.25,12,1993 tarihide evlendim çocuk olayını 1,2 yıl pek fazla dikkate almadık 1996 yılında eşimin yaptırdığı sperm tahlili sonucunda durumu öğrendik toplamda 2 milyon sperm var denildi periyodik aralıklarla sperm testi yaptırdık 1999 yılında eşim varikosel ameliyatı oldu sonuç değişmedi aksine daha da kötü oldu 2005 yılında yaptırdığımız sperm sonucu Şiddetli oligoastenospermi teşhisi kondu.02,08,2009 tarihinde tüp bebek denedik orada eşimin yaptırdığı sperm test sonucu şöyle,Lam lamel arasında bakıldı.Nadir alanlarda İMMOTİL,çok nadir alanlarda MOTİL sperm görüldü.yazıyor sonuç bu.02,08,2009 tarihinde mastürbasyon yoluyla eşimin verdiği sperm sonucunda ve benden toplanan 5 tane yumurtaya yapılan işlem sonucu 3 tanesinin döllendiğini söylediler transfer yapıldı hamile kaldım ama 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı eşim 2 aydır Klomen ve Evicap kullanıyor 1 haftadır Zinco kullanmaya başladı. 2 aydır keçi boynuzu kürü, ve bir fincana 2 cay kaşığı zencefil ve harnup pekmezi katıyorum sabah ve akşam içiriyorum sperm artar ve hareketlenirmi.

merhaba..yazdığın kürlerden bende yaptım ama eşim yemedi.1 ay falan anca yedi yaptığım macun duruyo olduğu gibi..öncelikle sigaranın üzerinde durdu bizim gittiğimiz doktorlar.eşim içmiyo zaten.bende 1 ay oldum bırakalı.az içiyodum zaten.sizde içiyorsanız bırakamasanız bile azaltmaya çalışın.(özellikle eşiniz).bu arada eczacıbaşı firmasının bi ilacı var.proxeed plus.eşim 4 aydır içiyo.değerlerini bizde nisan gibi kontrol ettireceğiz.tıp fak.de bakıldı çok çok artmış görünüyo ama yöntem kruger olmadığı için güvenemedim.ilaç pahalı ama incele yada doktorunuza sorun.belki önerir.kullandıklarınızında etkisi olur gibi geliyo bana..inşallah olur:)

gulem canım sizin değerleriniz nasıldı ki bu ilaç oldukça yükseltti sperm sayınızı?

canım ben değerleri baştan yazayım özetle;tarih:09.04.2009 :toplam sayı:122 mlyn ileri hızlı:%10 toplam hareketli:%51 morfoloji:%2
2.test tarih:07.10.2009 toplam sayı:92 mlyn ileri hızlı:%9 toplam hareketli:%56 morfoloji:%3 (bu iki test aynı yerde kruger yöntemi ile bakıldı)
ikinci testten hemen sonra eşime proxeed plus aldık.arı sütü,bal,polen karışımı içine keçiboynuzu tozu ve ısırgan tohumu karıştırmıştım.ama 2-3 hafta anca yedi.30.12.2009 tarihinde tıp fak.ne gittik.orda test istediler ama kruger yöntemi değil..onun sonucunda ise;toplam sayı:195 milyon ileri hızlı:%13 toplam hareketli:%78 çıktı.ama morfoloji bakılmıyomuş.bizim için asıl sorun morfoloji.ondaki değişimi öğrenemedik.aslında tıp fak.sonuçları değil önceki testler bana doğru geliyo.sonuçta kruger yöntemi..neyse zaten bende kistler oluştuğundan gebelik oluşmadı.arada bi ovülasyon yakaladık ama bu morfolojiyle zor.martın 11 ine randevu aldık.tüp bebek merkezine ön görüşme için.orda test yapılırsa yazarım sonucu.embriyologla konuştum.bu morfolojiyle direk tüp bebek denenebilir dedi.bize bu ilacı doktor vermedi ama sonra bi üroloji prof.una sordum.iyi bi takviye dedi.zararıda yok diye devam ettik.yani bu ilaç düzeltti demem doğru olmaz tabikii..belki dedik ve başladık.zaten iyiye gidiş gibi görünsede yöntem aynı olmadığından sonuç objektif olmadı maalesef..hayırlısı...

Son düzenleme:
kızlar selam ya benim eşimin spermogram sonucunda 5 6 tane bulundu bizde hemen tüp bebeğe başladık bende keçi boynuzu kürü yaptım 15 tane falan oldu.şimdi 33 tane dondurulmuş emriyo var 2 marttada transfer dua edin çok

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal ışler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKıM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

gözünüz aydın..
keçi boynuzunu 3 ay boyunca sabah akşam mı içiriyordun ben sadece akşam içiriyorm.inş. bizede faydası 3 ay bitince olur..

öncelikle tebrik ediyorum allah tamamını erdirsin:)benim eşiminde sperm değerleri 10 ve dr bize tetradox ve evicap verdi 3.ayın içersindeyiz sizin uyguladığınız küre bende başladım bilgilendirdiğiniziçin teşekkürler inşallah bizde bir süprizle karşılaşırız

Benim eşim 2 aydır klomen kullanıyor cinselliği bitti. ereksiyon çok zor oluyor cinsel isteği hiç kalmadı. yumurtlama dönemimde benim çabamla 1 saat uğraşarak ereksiyon yapıyorum çok geç boşalıyor umarım bunca zahmete değer. evde iki kadın gibi yaşıyoruz. hafiften gögüsleride belirginleşti. gutar tahlili yaptırdı doktor klomen tirioid kesesinide çalıştırmış t300 hormonun yükselmiş demiş. sperm analizinde sperm eskiden hızlı hareketli yoktu şimdi normal sınırlara ulaşmış diyor kadın doğumcum. sperm normal oldu ama erkek elden gidiyor. hemen hamile kalmalıyım ilacı kesmeliyiz.

Benim eşim 2 aydır klomen kullanıyor cinselliği bitti. ereksiyon çok zor oluyor cinsel isteği hiç kalmadı. yumurtlama dönemimde benim çabamla 1 saat uğraşarak ereksiyon yapıyorum çok geç boşalıyor umarım bunca zahmete değer. evde iki kadın gibi yaşıyoruz. hafiften gögüsleride belirginleşti. gutar tahlili yaptırdı doktor klomen tirioid kesesinide çalıştırmış t300 hormonun yükselmiş demiş. sperm analizinde sperm eskiden hızlı hareketli yoktu şimdi normal sınırlara ulaşmış diyor kadın doğumcum. sperm normal oldu ama erkek elden gidiyor. hemen hamile kalmalıyım ilacı kesmeliyiz.
canım cok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.ben olsam dr klomen yazsa bile almazdım cunku dediğiniz gibi cinselliği bitiriyor.onun yerinde proxeed arginmax evicap doğal vitamin ilaçları ve keciboynuzu kuru havuc suyu gibi dogal yontemlerede basvurabilirdin.
ben proxeed evicap arısutu bal polen karısımı ve zeytinyagında bekletilmis incir yediriyorum.semende artısı şimdiden rahat bir sekilde gozlemleyebiliyorum.

klomen kullanmadık ama kecıboynuzunun yanında evicapıda kullandık.
ve gercekten ıkısınınde faydasını gorduk.
kecıboynuzunu yaklasık 7-8 ay kullandık yalnız sureklı degıl arada kürü uygulamadıgımız oldu.
evicapı 3 ay kullandık.
hareket oranımız duzeldı,sayımız arttı.
suan hamıleyım.ınsallah darısı tüm bebek ısteyenlere olsun.
Evicapla bir klomende kullanmak mi gerek birde keci boynuzu da yapsak olurmu acaba

Merhaba arkadaşlar öncelikle kesinlikle moralinizi bozmamanızı tavsiye ederim ben bu konuda tecrübeli biri olarak. Benim eşiminde morfoloji sıfırdı ve doktor eşime certix diye bir ilaç verdi onu kullandık ayrıca evicap aldık onuda kullandık. Bir de ibrahim saraçoğlunun keçiboynzu kürünü kesinlikle tavsiye ederim yapın. Biz bir ay sonra testi tekrar ettik ve morfoloji 2 ye yükselmişti. Ben 3 ay içinde hamile kaldım. Onun dısında fındık tükettik. Şuan 12 haftalık hamileyim çok şükür her şey normal gidiyor. Size tavsiyem moralinizibozmayın morfoloji düzelmicek bişey degil.

kızlar merhaba bende sizlere bişey danışmak istiyorum. ben 6 ay vajinusmusla uğraştım yener yenmez bebek olur sandık ama 3 aydır hiç korunmamıza rağmen ( hatta belimin altına yastık koyup beklememe rağmen ) hamile olamadım. sonra ilk olarak ben doktora gittim bana vajinal muayene yaptı sanırım yumurtalıkta yada rahimde bişey yokmuş. bide kan tahlili yaptı ama regl değildim normal bi hormon testiydi ve ondada hormonlar yetişkin değerdedir yazıyordu. sonra eşim semen testi yaptırdı sperm 26 milyon harektli 14 milyon ileri hareket %54 yerinde hareket %38 ve morfoloji %3 çıktı. biz araştırdık ve eşim evicap kullandı aynı zamanda keçiboynuzu kürür yaptık ama çabuk bitiyordu aktar uzaktı onu bırakıp eczaneden hünnap marka soğuk pres keçiboynuzu özü aldık. sormak istediğim şey keçiboynuzu yerine soğuk pres özünü kullansak olur mu deneyip fayda gören var mı? bide ben ne gibi tahliller yaptırmalıyım ben lh fsh gibi sonuçların olduğu tahlili yaptırmadım çünkü doktorum bana bundan bahsetmedi onu yaptırmalı mıyım? başka ne gibi öneriniz var bilgi verirseniz çok sevinirim

Back
X