• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Keçiboynuzu Evicap Klomen Kullananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese merhaba;
Yazdıklarınızı okuyunca ben de bi umutlandım..Üç aydır saraçoğlunun keçi boynuzu kürünü uyguluyoruz.Ayrıca dr klomen vermişti yaklaşık onu da 2,5 aydır kullanıyor. 28 eylülde regl olmam gerekiyordu ama hala tık yok..Biz bu adet dönemiyle tüp bebeğe başlamaya karar vermiştik..Ondan stres yapıp da gecikmesi olur mu bilmem normalde düzenliydi.ınşallah bu kür ve ilaçların faydası olmuştur da bebeğim benimledir..

herkese merhaba;
Yazdıklarınızı okuyunca ben de bi umutlandım..Üç aydır saraçoğlunun keçi boynuzu kürünü uyguluyoruz.Ayrıca dr klomen vermişti yaklaşık onu da 2,5 aydır kullanıyor. 28 eylülde regl olmam gerekiyordu ama hala tık yok..Biz bu adet dönemiyle tüp bebeğe başlamaya karar vermiştik..Ondan stres yapıp da gecikmesi olur mu bilmem normalde düzenliydi.İnşallah bu kür ve ilaçların faydası olmuştur da bebeğim benimledir..

inşaalah hamilesindir özlemm48

kızlar burayı okuyunca o kadar mutlu oldum ki hepiniz ayrı bir ümit verdiniz banaopuyorumnanaktan
eşimin sonuçları şöyle sayı:3.85 milyon
hızlı ileri:%40
yavaş ileri:%25
yerinde:27
morfoloji:%1
morfoloji ve sayımız problem ama burası bana ümit oldu
hepinize teşekkür ederim kızlara.s.

nazz81 canım şuana kadar herhangi bi tedavi uyguladınız mı aşılama..v.s gibi? Bence tüp bebek en iyisi aşılama da vakit kaybı..Bizim de sayılar buna yakındı 2 defa aşılama oldum ama malesef olmadı..Drum tüp bebek önerdi bakalım regl olmayı bekliyorum tedaviye başlayacağız..(tabi inş.regl olmam:) )

hayır canım uygulamadık.önce alternatif tıbbı denemek istedik bakalım 2-3 ayda keçiboynuzu-evicap-çinko alıcaz.inşaallah yükseltebiliriz

inşallah yükselir canım..Bizim de fayda edip etmediğini cuma günü öğrenicez cuma eşimin tahlili var. Bu arada yarın tüp bebek tedavisine başlıyoruz ben kırmızı kartı yedim yine..Bakalım tüp bebekten inş elim boş dönmem çok umutluyum bu sefer..Allahım isteyen herkesin emeklerini boşa çıkarmasın

inşallah yükselir canım..Bizim de fayda edip etmediğini cuma günü öğrenicez cuma eşimin tahlili var. Bu arada yarın tüp bebek tedavisine başlıyoruz ben kırmızı kartı yedim yine..Bakalım tüp bebekten inş elim boş dönmem çok umutluyum bu sefer..Allahım isteyen herkesin emeklerini boşa çıkarmasın

İNŞAALAH FAYDASI OLMUŞTUR CANIM SONUÇLARI BANA ÖZELDEN ATARMISIN BURDAN KAÇIRABİLİRİM.
inşaallah değerlerin düzelirde dr tüp bebeğe bile gerek yok kendiliğinden gelir der

nazcım dün tüp bebek için doktoruma gittik bugün ilaçlara başladım hayırlısıyla...Yarın da eşimin tahlili var inşallah iyi çıkar sana sonuçları yazarım..opuyorumnanaktan

nazcım dün tüp bebek için doktoruma gittik bugün ilaçlara başladım hayırlısıyla...Yarın da eşimin tahlili var inşallah iyi çıkar sana sonuçları yazarım..opuyorumnanaktan

hadi hayırlısı özlemcim inşaalah ilk denemende bebişini kucağına alırsın:Saruboceq:
eşininde tahlilleri iyi çıkcaktır Allah ın izniyle merak etmekaydirigubbakcemile5
sonuçları bekliyorum canımopuyorumnanaktan

nazz81 eşimin sperm sayısı 4 milyondu varikoselden ameliyat oldu 6.ayda hamile kaldım bebeğimin kalbi durdu ben yüksek ateşli grip olduğum için. şu an 6 milyon spermi keçi boynuzu uyguluyoruz.klomen kullanıyor bide.

nazz81 eşimin sperm sayısı 4 milyondu varikoselden ameliyat oldu 6.ayda hamile kaldım bebeğimin kalbi durdu ben yüksek ateşli grip olduğum için. şu an 6 milyon spermi keçi boynuzu uyguluyoruz.klomen kullanıyor bide.

canım bizde de sperm sayısı düşük -4 milyon üstelik ileri hareket sıfır- merak ettim 6 milyon spermle mi hamile kaldın? doğal yoldan mı acaba?

slm arkadaşlar ben uzun zamandır netten okuyorum yeni üye oldum biz 1 yıılk evlyz keçi buynuzu kürünü kulandık şididide pekmezini ve tozunu halen suyunuda kullanıyorz bi ara bal ve çörek otu verdm 1defaya mahsaus olmak üzre.aşılamaya başladık klomen ben ve eşim kulandı iğne yaptım eşim evicap kulanıyo bende sorun yok iğneye falanda gerek yokmuş dr dedi.eşimin sayısı az ve varicosel şüphesi var?off napsak ya okadar çaresizim ki kafayı yicem herkesin yazdıgı kürü yazdım not eetm hepsini bir kullanmask istyrm çabuk etki etsin diye bişi olurmu acaba?

slm arkadaşlar ben uzun zamandır netten okuyorum yeni üye oldum biz 1 yıılk evlyz keçi buynuzu kürünü kulandık şididide pekmezini ve tozunu halen suyunuda kullanıyorz bi ara bal ve çörek otu verdm 1defaya mahsaus olmak üzre.aşılamaya başladık klomen ben ve eşim kulandı iğne yaptım eşim evicap kulanıyo bende sorun yok iğneye falanda gerek yokmuş dr dedi.eşimin sayısı az ve varicosel şüphesi var?off napsak ya okadar çaresizim ki kafayı yicem herkesin yazdıgı kürü yazdım not eetm hepsini bir kullanmask istyrm çabuk etki etsin diye bişi olurmu acaba?

merak etme canım bitksel tedavilerden zarar gelmez eşin bi müddet sonra tekrar test yapsın sonuçları bizede gönder inşaallah sonuç alırsın.

vallahi biz keçiboynuzu kürünü uyguladık ve evicap da kullandı eşim..sayı ve canlılık arttı..ama hangisi işe yaradı bilmem..bu arada ameliyatta oldu..ama ameliyatın 3 ayda etkisini gösterdiğini sanmam..Biz keçiboynuzundan şüpheleniyoz daha çok:))

kızlar bal arı sütü polen halis olucak karıştırıp sabah akşam içirin eşinize..bi iznillah ben böle hamile kaldım..balın içindeki fruktoz sayı ve hareketliliği artırıyo şifa deposu mucize bal..:lepi:

zehra.tuğbacım bal normal çiçek balı dimi?kestane balı yada başka bi çeşit değil yani?bir de polenin orjinal olduğunu nasıl anlıyosunuz?yani kalitesine göre değişiyo..iyisini anlamak zor

slm arkadaslar ya ben esime keciboynuzu icirdim ama esimde farkli bi sey oldu esimin cinsel isteksizligi basladi cok tuhaf ama öyle oldu ve bizde birakmak zorunda kaldik ve doktora sordum doktor sperm sayisini arttirmiyo sadece erkeklere cinsel istegi veriyo ama bizde öyle olmadi anlamadim ben bi sey herkes farkli bi sey diyokafamçokkarıştı

slm bu kaynattıgınız kecı boynuzunu kaynattıktan sonra neyapıyosunuz tekrar kullanıyormusunuz yoksa atıyoormusunuz

Back
X