Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi Günler benim Eşim 2,5 senedir omuzunda tümör olduğu için Kemoterapi görüyor. 2,5 Ay önce Hamile kaldım, Bu durumda olup çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına alan oldu mu ?
Canım konu hakkında bilgim yok ama Rabbimin hediyesi size Kemoterapi , radyoterapi gibi tedaviler zamanla yumurtalıklara zarar veriyor diye okumuştum bi yerde.
2,5 ay olmuş zaten mutlaka gitmişsindir doktora , ne diyor doktorlar ?
Eşinize acil şifalar diliyorum . İnşAllah en kısa zamanda atlatırsınız bu süreci . Bebeğinizi de sağlıkla alın kucağınıza İnşAllah hiçbir sorun yaşamazsınız İnşAllah .
Merhaba bu konu hakkında bende anket oluşturmuştum sizi görünce yazmak istedim benimde eşim kemoterapi görüyor Nasipse 4. Kürü görücek merak etttim sizin eşiniz devamlı görürkenmi o sırada hamile kaldınız acaba