Eşi Kemoterapi Görüp Hamile Kalan Var Mı ?

Hulya1935

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2019
8
2
86
31
İyi Günler benim Eşim 2,5 senedir omuzunda tümör olduğu için Kemoterapi görüyor. 2,5 Ay önce Hamile kaldım, Bu durumda olup çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına alan oldu mu ?

Canım konu hakkında bilgim yok ama Rabbimin hediyesi size Kemoterapi , radyoterapi gibi tedaviler zamanla yumurtalıklara zarar veriyor diye okumuştum bi yerde.
2,5 ay olmuş zaten mutlaka gitmişsindir doktora , ne diyor doktorlar ?

Bende öyle düşünüyorum canm şükürler olsun Rabbime. Şimdilik bi sıkıntı yokmuş ama yine ister istemez korkularım var.

Bende öyle düşünüyorum canm şükürler olsun Rabbime. Şimdilik bi sıkıntı yokmuş ama yine ister istemez korkularım var.
Rabbim verdiyse korur sende dikkat et kendine bol bol yoğurt ye ki varsa bir kimyasal atılımına yardımcı olsun . İlk bebek mi olacak ?

İnşallah ikinci olacak bi tane de kızım var.
Eşinize acil şifalar diliyorum . İnşAllah en kısa zamanda atlatırsınız bu süreci . Bebeğinizi de sağlıkla alın kucağınıza İnşAllah hiçbir sorun yaşamazsınız İnşAllah .

Merhaba bu konu hakkında bende anket oluşturmuştum sizi görünce yazmak istedim benimde eşim kemoterapi görüyor Nasipse 4. Kürü görücek merak etttim sizin eşiniz devamlı görürkenmi o sırada hamile kaldınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…