benim eşim kullanıyo
benim eşimde kullanıyor 1 aydır canım
endol talet ile birlikte
yarım tablet aldı 1 ay boyunca
pazartesi fsh testestoron testi yapıldı
doktor
gün aşırı yarım tablete düşürdü
endolu bıraktırdı
bende bu ay yumurta takibi yaptırıyorum klomenle
he bide proxeed kullanıyor eşim
endol tabledi ne için verdiler ki cnm bide sizin fsh kaç bzim malesef 2 5 felann 5,5 olunca degerler iyi oluyormuş biz temmuzdan beri kullanıyoruz fayda etmiyor yükselme olmuyor malesef o yüzden ocakda kaan aydos var ya duymuşsundur belki randevu aldık oraya gidecez bakalım o ne dicek
canım bu ilaçları kaan hoca verdi bize zaten
endolü oluşabilecek organizmalra karşı ..gibi bişey demişti sanırım
dna hasarı vardı bizim sağlıklı sperm sayımız yok malesef
fshmiz iyiydi geçen yaptırdık
11.16 çıktı
merhaba
benim eşimde kaan hocanın hastası
bizede klomen proxeed verdi
hairandan beri kulanıyor ilk başta yarımdı sonra bütüne çıkardı
bizdede fsh düşük ilaçlardan önce 3.4 idi ilaçlardan sonra 4 olmuş yükselmiyor
dna hasarımız çok değil
bizde hızda düşük ileri hız %5
ocakta aşılama yapalım dedi bakalım artık
aşılama için benim bu ay bişeyler yapmama lazımmı acaba
ilaç filan kullanmaya bu ay mı başlanıyorkiii
canımm rahim filmi felan çektirdinmi sen bir sor istersen bu aydan yaptıracagın doktora emin olursun hem..bizimde fsh yükselmiyor bir türlü klomen işe yaramıyo anlamadımm acaba neden
canım merhaba 2 yıl olmus bunları yazalı ama bana da umut olursun dıye dusundum.benım esımde klomen kullanıyor. 3.ayımıza gırdık klomen tedavısınde bu son ay..siz faydasını gordunuz mu. bebegın olmus heralde onu gorunce cok umutlandım.rabbım herkese versın ıns.allah uzun ömurler versınbenim eşimde 25 gün kullanıp 5 gün ara veriyor. ocak ayına kadar kullanacak daha sonra tekrar spermiyogram yapılacak. sonuca göre bir 3 ay daha kullanacakmış. bakalım etki edip etmediğini o zaman göreceğiz. fakat eşimde isteksizlik had safhada. sizlerin eşinde de böyle oldu mu arkadaşlar...
canım merhaba 2 yıl olmus bunları yazalı ama bana da umut olursun dıye dusundum.benım esımde klomen kullanıyor. 3.ayımıza gırdık klomen tedavısınde bu son ay..siz faydasını gordunuz mu. bebegın olmus heralde onu gorunce cok umutlandım.rabbım herkese versın ıns.allah uzun ömurler versın
Merhabalar eşiniz hala klomen kullanıyor mu? Bi gelişme var mı acaba ?Merhaba canım. Sende yazali aylar olmuş yinede durumunuzu merak ettim. Benim eşim de klomene başlayacak kaan bey de tedavi oluyoruz
Merhabalar eşiniz hala klomen kullanıyor mu? Bi gelişme var mı acaba ?
Klomeni ne kadar kullandınız peki ? Bide şuanki izlediğiniz yol nedir ?Hayırlı kullanmıyor çünkü dna hasarimiz iki kat yükseldive sayımız yarıya düştü. Doktor da klomeni kesti..
Klomeni ne kadar kullandınız peki ? Bide şuanki izlediğiniz yol nedir ?
Bize 3 ay kullanın dedi . Hiç arada kontrole gelinde demedi. Allah yardımcımız olsun. Bekleyip sabretmekten başka çaremiz yok gibi1.5 ay klomen kesti doktor. Şimdi menegon kullanıyoruz. 1.5 aydır. Doktor tahlil istedi yaptırdık odaların sonuclarini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?