Erkek İnfertilitesi eşi klomen kullanan var mı arkadaşlar!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ozov

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
64
6
48
İzmir
biz 3 senedir bebek istememize rağmen olmadı. en son ben dr. a gittim önce herşey normal çıktı. daha sonra eşim gitti. iki defa spermiyogram yaptırdı. bir kerede varikosel vs. var mı diye ultarasona da girdi. ultarasonda herşey normal çıktı. spermiyogramda sayı ml.'de 10 milyon çıktı. diğer verilerde fena değil dedi dr. bey. şimdi 1 aydır klomen +trental ve e vitamini kullanıyor eşim. eşi klomen kullanıpta güzel sonuçlar alan var mı? ve ne kadar zaman sonra hamile kaldınız?

demekki kimsenin eşi klomen kullanmamış kimsenin fikri yok mu arkadaşlar....

günde bir tane sabahları ve 25 gün kullanıp 5 gün ara veriyo

benim eşimde kullanıyor 1 aydır canım

endol talet ile birlikte

yarım tablet aldı 1 ay boyunca

pazartesi fsh testestoron testi yapıldı

doktor
gün aşırı yarım tablete düşürdü
endolu bıraktırdı

bende bu ay yumurta takibi yaptırıyorum klomenle
he bide proxeed kullanıyor eşim

endol tabledi ne için verdiler ki cnm bide sizin fsh kaç bzim malesef 2 5 felann 5,5 olunca degerler iyi oluyormuş biz temmuzdan beri kullanıyoruz fayda etmiyor yükselme olmuyor malesef o yüzden ocakda kaan aydos var ya duymuşsundur belki randevu aldık oraya gidecez bakalım o ne dicek

canım bu ilaçları kaan hoca verdi bize zaten

endolü oluşabilecek organizmalra karşı ..gibi bişey demişti sanırım

dna hasarı vardı bizim sağlıklı sperm sayımız yok malesef

fshmiz iyiydi geçen yaptırdık

11.16 çıktı

geçöiş olsun canım bizde ocakta yaptıracaz bende şüpheleniyorum hasardan inan ki zaten mail attım mailde yaptırmamız gerektiğini söledi ama tedavisi mümkünmüşş sende takılma fazla elimizden geleni yapıyoruz taktir Allah ın hem hasarı olup doğal yoldan hamile kalanlar var burda okuyoruz .kısmet nasipp inşş yakın zamanda bizlerinde olurr

merhaba
benim eşimde kaan hocanın hastası
bizede klomen proxeed verdi
hairandan beri kulanıyor ilk başta yarımdı sonra bütüne çıkardı
bizdede fsh düşük ilaçlardan önce 3.4 idi ilaçlardan sonra 4 olmuş yükselmiyor
dna hasarımız çok değil
bizde hızda düşük ileri hız %5
ocakta aşılama yapalım dedi bakalım artık
aşılama için benim bu ay bişeyler yapmama lazımmı acaba
ilaç filan kullanmaya bu ay mı başlanıyorkiii

canımm rahim filmi felan çektirdinmi sen bir sor istersen bu aydan yaptıracagın doktora emin olursun hem..bizimde fsh yükselmiyor bir türlü klomen işe yaramıyo anlamadımm acaba neden

benim eşimde 25 gün kullanıp 5 gün ara veriyor. ocak ayına kadar kullanacak daha sonra tekrar spermiyogram yapılacak. sonuca göre bir 3 ay daha kullanacakmış. bakalım etki edip etmediğini o zaman göreceğiz. fakat eşimde isteksizlik had safhada. sizlerin eşinde de böyle oldu mu arkadaşlar...

canımm rahim filmi felan çektirdinmi sen bir sor istersen bu aydan yaptıracagın doktora emin olursun hem..bizimde fsh yükselmiyor bir türlü klomen işe yaramıyo anlamadımm acaba neden

merhaba canım
evet rahim filmi çektirmiştim bi sorun çıkmadı dediğin gibi hastaneyi arayıp bilgi almak en iyisi
heyecanlıyım hemde çook
bizdede fsh düşük malesef kaç ay oldu hala klomen kullanıyor eşim umarım bi işe yarar....

canım merhaba 2 yıl olmus bunları yazalı ama bana da umut olursun dıye dusundum.benım esımde klomen kullanıyor. 3.ayımıza gırdık klomen tedavısınde bu son ay..siz faydasını gordunuz mu. bebegın olmus heralde onu gorunce cok umutlandım.rabbım herkese versın ıns.allah uzun ömurler versın

Merhaba canım. Sende yazali aylar olmuş yinede durumunuzu merak ettim. Benim eşim de klomene başlayacak kaan bey de tedavi oluyoruz

Klomeni ne kadar kullandınız peki ? Bide şuanki izlediğiniz yol nedir ?

1.5 ay klomen kesti doktor. Şimdi menegon kullanıyoruz. 1.5 aydır. Doktor tahlil istedi yaptırdık odaların sonuclarini bekliyoruz

1.5 ay klomen kesti doktor. Şimdi menegon kullanıyoruz. 1.5 aydır. Doktor tahlil istedi yaptırdık odaların sonuclarini bekliyoruz
Bize 3 ay kullanın dedi . Hiç arada kontrole gelinde demedi. Allah yardımcımız olsun. Bekleyip sabretmekten başka çaremiz yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…