Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar. eşinde sperm azlığı olup bu ilaçları kullananlar veya netice alanlar var mı benim eşimde kullanıyo 1 aydır ama daha hamile kalamadım sizde durum nedir?
merhaba benim eşimde 2 aydır proxeed kullanıyor.ayrıca 3 aydır da keçiboynuzu kürü içiyor.önümüzdeki hafta doktora gidecek bakalım faydası olmuş mu..o zaman sonucu bildiririm arkadaşım.
merhaba benim eşimde 2 aydır proxeed kullanıyor.ayrıca 3 aydır da keçiboynuzu kürü içiyor.önümüzdeki hafta doktora gidecek bakalım faydası olmuş mu..o zaman sonucu bildiririm arkadaşım.
Yok canım eşim kontrole gidiyo bende doktora gitcem onda duzelme varsa.zaten kutusunda en az 6 ayda etki eder diyo.bizimki merak işe yarıyo mu acaba diye.
Yok canım eşim kontrole gidiyo bende doktora gitcem onda duzelme varsa.zaten kutusunda en az 6 ayda etki eder diyo.bizimki merak işe yarıyo mu acaba diye.