Konu dışi olcak ama benim bir akrabamin esi kumor oynuyormus sonradan cikti ortaya biraktim beni derk etme dedi bildigimiz kadariyla suan oynamiyor gayet mutlular birakmismidir sizce suan gayet mutlularBen varım.Sebeplerden sadece biri ve hatta en basitiydi.Ayrıldım kızım iki yaşında bile yoktu.Çok da mutlu oldum.Hiç pişman değilim.İkinci kez bile evlendim.Kumara bir kere bulaştıysa kurtaramazsın.Evinin çocuğunun rızkını yedirir bitirir.Tabi karar yine senin.
Konu dışi olcak ama benim bir akrabamin esi kumor oynuyormus sonradan cikti ortaya biraktim beni derk etme dedi bildigimiz kadariyla suan oynamiyor gayet mutlular birakmismidir sizce suan gayet mutlular
Ben varım.Sebeplerden sadece biri ve hatta en basitiydi.Ayrıldım kızım iki yaşında bile yoktu.Çok da mutlu oldum.Hiç pişman değilim.İkinci kez bile evlendim.Kumara bir kere bulaştıysa kurtaramazsın.Evinin çocuğunun rızkını yedirir bitirir.Tabi karar yine senin.
Maglesef bizdede tek problem kumar degil. Bana bu 3 senenin icinde 3 - 4 defa siddet uyguladi. Onun kendine ait insanlardan uzak ayri bi dünyasi var sanal dünyada. Isinden dolayida ne dogeu düzgün bir araya gelip birlikte yemek yiyoruz nede birlikte uyuyoruz.
sız nasılsnız...bende dava actım...kumarKonu açılalı bir yılı geçmiş ama dikkatimi çekti. Sonuç ne oldu acaba. Ben de eşimi kumar yüzünden sekiz yıl önce terkedip baba evine sığınmıştım iki yaşındaki kızımı da yanıma alarak.
Açtıpım davaları reddetti. Kumarı bıraktı. 9 yıl aradan sonra evdeyim.sız nasılsnız...bende dava actım...kumar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?