Ben varım.sabah evden arabayla çıkıp akşam yayan geldiğini bilirim.öyle büyük oynardı bide lanet olasıca.ne mutlu banaki kurtarmışım kendimi ondan.şimdi ikinci evliliğim 2 hafta sonra bebeğim olacak çok şükür mutluyum degmez insanlara ömrünüzü çürütmeyin
Kizlar eski konularimi okuyanlar bilir. 3 senedir esimin bu Kumar hastaligi yüzünden basim belada. Bu arada 9 aylikta bir bebegimiz var. MAGLESEF Esime ne kadar kizsamda sövsemde seviyorum onu ne yazik ki. Ama artik tak etti canima biktim Kumar yüzünden maddi sorunlardan, kavgalarimizdan.
Simdilik Annemlere yerlesmeyi düsünüyorum.
Ama önümüzdeki o zor sürecten cok korkuyorum. Gercekten Esinden bu nedenlerden dolayi ayrildiktan sonra mutlu olan var mi??
Kuzenimin kizi bosandi. Mutlu ama en önemlisi ici rahat. Artik zirt pirt ona yüklenen boclar yok veya parasini isteyenler kapisina daynmiyor. Bubdan ötesi var mi? Cok sabretti ama sonunda pes etti.iyi ki de etmis .
Bence mutluluk çok goreceli bir tanım. Herkesin mutluluk tanimı farklı. Eşin kötü alişkanlıklarin olması boşanma sureci vb zor zamanlar. Mutlu olamasanız bile huzurlu olacagınız kesindir.
Ayrılın ve şartlarınızı ortaya koyun. Ona açık kapı bırakın. Seni değil şu davranışını terkettim deyin. Tedavi olmasını isteyin. Bu süreçte asla ona para vermeyin. Uç yıl ayrılık süresinde düzelirse düzelir. Olmadı düzelmez. Boşayın o zaman.
Ben bosnadim bir yil oldu. Sukur duzebimi kurdum kapima geleb borclular telefondan ulasmalar icralar faturalar yok artik sanki haysiyetli yasam bu gibi geliyir bana. Evladim var onunla vir hayat kurdum. Cocugum cok mutlu bende huzurluyum. Mutlu muyim degilim ama mutsuz da degilim. Gecmise dair kapanmayan buyin defterlerim var gecmisteb elimi cekemiyorum ama sukur omzumda ki yuk kalkti diyebikirim
Çocuğun varsa ayrılma değil; aksine çocuk varsa kesınlıkle ayrılmalı kişi..Kendini o hayata mahkum etmek kişisel seçimin ama kumarı bilerek çocuk yapmak ve o çocuğu o ebeveyne mahkum etmek çok büyük kötülük ..Benımki de dahil iyi insanlar gıbı davranıyorlar ama 1 saat sonraki tavrı o iyi insan maskesıyle örtüşmüyor ..Bana bile oynadığı oyunlar kafayı yedirtecekti çocuğu düsünemıyırum zx