Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesieşi micro tese olan veya olacaklar buraya
benim eşimde 1 kere tese ve 2cisinde ise mikro tese oldu canım aslında en çok onlar sitresli oluyor aslında bizde sitresli oluyoruz ama eşimiz için daha zor hastaneye giderken eşortmanla gidin istiyorsanız sende destek amaçlı rahat kıyafet ve iç çamaşırı olsun çanta hazırlamana gerek yok çünkü en fazla yarım saat süren bi ameliyat çıktığında büyük ihtimalen ayık olmayabilir ama çok fazla ağrısı olmayacak narkoz alıcak ve bulantısı olabilir ameliyat sonrası oturup kalkmasında zorlanabilir ani hareketler yapamaz ve dikiş ipi kendinden düşücektir doktorun dediği günden itibaren banyo yapabilir ve dikiş altta kaldığı için o kısmı iyi yıkamalı ıslanmadı zaman dikiş iplerinin düşme zamanı uzar çok rahatsız olursa aldırır ama eşim utandığı için düşmesini beklemişti :))
benim eşimde 1 kere tese ve 2cisinde ise mikro tese oldu canım aslında en çok onlar sitresli oluyor aslında bizde sitresli oluyoruz ama eşimiz için daha zor hastaneye giderken eşortmanla gidin istiyorsanız sende destek amaçlı rahat kıyafet ve iç çamaşırı olsun çanta hazırlamana gerek yok çünkü en fazla yarım saat süren bi ameliyat çıktığında büyük ihtimalen ayık olmayabilir ama çok fazla ağrısı olmayacak narkoz alıcak ve bulantısı olabilir ameliyat sonrası oturup kalkmasında zorlanabilir ani hareketler yapamaz ve dikiş ipi kendinden düşücektir doktorun dediği günden itibaren ameliyat yapabilir ve dikiş altta kaldığı için o kısmı iyi yıkamalı ıslanmadı zaman dikiş iplerinin düşme zamanı uzar çok rahatsız olursa aldırır ama eşim utandığı için düşmesini beklemişti :))
canım sperm bulundu sakın kötü düşünme var veya yok ama bu belirsizlikle yaşamak daha zor canım için içini yer evet kaybedecek bişeyin yok ama inan bana tese sonrası çıktığında çok şey kazanıcaksın
evet canım düşünüyorum ama çevremde soran herkeze bu iş bitmiştir artık tedavi falan yok bana birdaha bişey sorup söylemeyin diyorum eşimle konuştuk bi 3 sene sonra tedaviye gidicez hem 30 yaşında olucam ozaman hemde biraz daha yeni yöntemler gelmesini bekliyoruz zaten masraflı bi tedavi ve son şansım ssk da ama param olup gücüm yettiği sürecede deniycem allahımın izniyle