- 30 Ekim 2014
- 565
- 305
- 83
- Konu Sahibi sssgggulcin
-
Allah hepsinin yardımcısı olsun... Nerelisiniz :)Evet jandarma dağci komando canim
Ooff ipadden giriyorumda deli etti beni bir türlü linki paylaşamadımEski topiğimiz :) ben bilmiyorum ve bana uyar :)
mrh kızlar benım eşimde denzci
Ooff ipadden giriyorumda deli etti beni bir türlü linki paylaşamadımkusura bakmayın . Google asker eşleri kadınlar kulübü yazın ilk çıkan link canım :)
Çook şanslıymışsın aynı yerdesiniz hasret çekmiyorsun en güzelide bu :) uzakta olsaydı zor olurduAmin kuzum. Ben izmirliyim eşim hatayli. Evlenince hataya gittim bende. Evimiz yatayda ama ben simdi İzmirde annemde kaliyorum esimde İzmirde eğitim görüyor
hoşbulduk yalnız olmadığımızı bilmek güzelHoşgeldin canim :)
Cnm hoşgeldin asıl topiğimizi canlandırsak ölmüş resmen 3400 sayfadanda fazla genelde oraya gelİyorlar ahh birde link paylaşabilsem :) 2008de açmışlar galibamrh kızlar benım eşimde denzci
Çook şanslıymışsın aynı yerdesiniz hasret çekmiyorsun en güzelide bu :) uzakta olsaydı zor olurdu
hoşbulduk yalnız olmadığımızı bilmek güzel
Denizciler daha bi fena hep denizdeler 6 ay hatta daha fazla olsa gerek allah sabır versin geride kalanlara7.5 yıllık evliyiz çook zor tabii ki denzci eşi olmk o yokken bütün sorumluluk bnde bide oğlum var 5 yaşında şuan izmirdeyiz
Umarım istediğiniz yer çıkar :) benim sevdiceğim uzakta yaEvet haftada 2 kez görebiliyorum 1 ay sonra bitiyor zaten eğitim sonra atamaya bağli artik :)
eet ama bizimki daha küçük bi gemi enfazla 2 ay seyir yapıyorlar.bundan sonra tayinimiz büyük gemilere de çıkabilir işte o zamn yandıkkDenizciler daha bi fena hep denizdeler 6 ay hatta daha fazla olsa gerek allah sabır versin geride kalanlaranasıl görüşüyorsunuz
ben uzun zmndır üyeyim ama öbür topikten haberim yok cnmCnm hoşgeldin asıl topiğimizi canlandırsak ölmüş resmen 3400 sayfadanda fazla genelde oraya gelİyorlar ahh birde link paylaşabilsem :) 2008de açmışlar galiba
Umarım istediğiniz yer çıkar :) benim sevdiceğim uzakta ya
eet ama bizimki daha küçük bi gemi enfazla 2 ay seyir yapıyorlar.bundan sonra tayinimiz büyük gemilere de çıkabilir işte o zamn yandıkk
Sizde peşine takılın diyecem de o da olmaz kieet ama bizimki daha küçük bi gemi enfazla 2 ay seyir yapıyorlar.bundan sonra tayinimiz büyük gemilere de çıkabilir işte o zamn yandıkk
bizde diyarbakırdayız. 2 yıllık evliiym . başlarda çok güzeldi ama şimdi dışarı çıkamıyoruz. malum son olaylardan dolayı ortam kötüMerhaba arkadaslar. Eşim yeni uzman çavuş oldu eğitimde hala 1 ay sonra eğitim bitecek ve atamasi olacak. Şehir şehir gezmek ve eşinin asker olması evliliği nasil etkiliyor. Simdi bebek istiyoruz ama benim kafam bu konuya takintili yani eşi asker olanların hayati nasil güzel mi mutlu musunuz bu meslekten. İyi ve kötü yönleri neler bana bi yardimci olsaniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?