eşi rütbeli asker olan var mi???

Amin kuzum. Ben izmirliyim eşim hatayli. Evlenince hataya gittim bende. Evimiz yatayda ama ben simdi İzmirde annemde kaliyorum esimde İzmirde eğitim görüyor

7.5 yıllık evliyiz çook zor tabii ki denzci eşi olmk o yokken bütün sorumluluk bnde bide oğlum var 5 yaşında şuan izmirdeyiz

Amin kuzum. Ben izmirliyim eşim hatayli. Evlenince hataya gittim bende. Evimiz yatayda ama ben simdi İzmirde annemde kaliyorum esimde İzmirde eğitim görüyor
Çook şanslıymışsın aynı yerdesiniz hasret çekmiyorsun en güzelide bu :) uzakta olsaydı zor olurdu

7.5 yıllık evliyiz çook zor tabii ki denzci eşi olmk o yokken bütün sorumluluk bnde bide oğlum var 5 yaşında şuan izmirdeyiz
Denizciler daha bi fena hep denizdeler 6 ay hatta daha fazla olsa gerek allah sabır versin geride kalanlara nasıl görüşüyorsunuz

Denizciler daha bi fena hep denizdeler 6 ay hatta daha fazla olsa gerek allah sabır versin geride kalanlara nasıl görüşüyorsunuz
eet ama bizimki daha küçük bi gemi enfazla 2 ay seyir yapıyorlar.bundan sonra tayinimiz büyük gemilere de çıkabilir işte o zamn yandıkk

bizde diyarbakırdayız. 2 yıllık evliiym . başlarda çok güzeldi ama şimdi dışarı çıkamıyoruz. malum son olaylardan dolayı ortam kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…