• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi şehir dışında çalışan hanımlar...yalnızlık zor değil mi :(

sunways

Allah var gam yok...!
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
5.048
40
683
eşim işi dolayısıyla şehir dışında oluyor,ve ben oğlumla yalnızım..eşimi çok seviyorum ve özlüyorum benim gibi olanları buraya bekliyorum..:sinifsinif:

kimse yok demekkimafoldumben
aşkım şimdı muglada çalısıyor,yanına gıtmek ıstıyorum oglum babasından uzak buyumesın ısttıyorum...eşimin ailesınden baskada ımseyı tanımıyorum istanbulda..komsularım war ama eşimin yerini hiç bişey tutmuyor çok özlüyorum aşkım senii

valla canim ben senin gibi deilim ama seni anliyabiliyorum. sikma canini allah daha kotu seyler vermesin. allaha dua et sukur et haline beterin beteri var

valla canim ben senin gibi deilim ama seni anliyabiliyorum. sikma canini allah daha kotu seyler vermesin. allaha dua et sukur et haline beterin beteri var

evet canım haklısın halimize şükrediyrum ama işte çok zor evlendım 10 gün sonra gitti eşim..bu böyle daha uzun zamn sürecek alışmakda çok zor alışılmıyokı yokluguna..eşi yanında olanlara bakarken gözlerım doluyor..hiç kimselerı ayrı yerlere sawurmasın hayattt

ay canim ya simdi daha cok uzuldum .sen gidemiyormusun yanina? bebisinde cok tatli mis f.b sapkasi da super olmus yaniiiiiiii

ay canim ya simdi daha cok uzuldum .sen gidemiyormusun yanina?

normalde gıdemıyorum
işlerı şantıye alanında oluyo
ama bu kez ıs uzun surerse we ew uygun lursa gıdecegım
1 yıl daha ayrı kalamam ya cok bunaldım

normalde gıdemıyorum
işlerı şantıye alanında oluyo
ama bu kez ıs uzun surerse we ew uygun lursa gıdecegım
1 yıl daha ayrı kalamam ya cok bunaldım

haklisin canim allah en yakin zamanda kavustursun seni kocacigina:Saruboceq:

sagol canımcım...
öyle zorkı
son gıdısınde yıne cok agladım o olmayınca ew bomboş...onun yoklugunu dusunmeden uykuya dalabılmek ıcın gırdıgım yataktan uyuyamadan kalkıyorum
özlem cok zor

Çok zormuş Allah sabır versin. a.s
Neden eşinin yanına taşınmıyorsun?

sagol canım allahım baska dert wermesın gecınmek ıcın calısıyor.. kendı işi oldugu ıcın nerde ne zaman ıs alacagı bellı olmuyor
dedıgım gıbı santıye alanındalar bu seferkı yer merkeze 20 dk oldugunusoyledı
oda bızı ıstıyor bu kez ınsallah gıdebılırım...cunku ıs 1 yıllık:Saruboceq:
olurda ınsallah aksamları ewıne gelır kocam

gerçekten çok zor bir durum ama neden ayrısınız ki
yani sizi bulunduğunuz şehirde tutan bağ ne
profilde çalışmıyor yazıyor da

sagol canım allahım baska dert wermesın gecınmek ıcın calısıyor.. kendı işi oldugu ıcın nerde ne zaman ıs alacagı bellı olmuyor
dedıgım gıbı santıye alanındalar bu seferkı yer merkeze 20 dk oldugunusoyledı
oda bızı ıstıyor bu kez ınsallah gıdebılırım...cunku ıs 1 yıllık:Saruboceq:
olurda ınsallah aksamları ewıne gelır kocam

İnşallah gidersin canım yalnız başına çok zor hele ki bebeğin var daha da zor...
:1no2:

Eşleri sevgilileri şehir dışında olanların yazılarını okudukça kendimi görüyorum ve illa ki buralara yazıyorum.
Kaderdaşlarım benim... :1no2:
Ben de aşkımdan tam 10 saat uzağım 3 aydır da görmüyorum ölcem hasretten!

gerçekten çok zor bir durum ama neden ayrısınız ki
yani sizi bulunduğunuz şehirde tutan bağ ne
profilde çalışmıyor yazıyor da[/QUOT[

canım,eşimın sabıt bı yerde degıl ısı
sureklı yer degıstırıyor ve nerde ne kadar kaldıgı bellıde olmuyor..üztelık şantıyede kalıyor benım gıdebılmem ıcın sehre yakın bıyerlerde calısıyor olması lazım
yoksa zaten dyrmam:sinifsinif:

İnşallah gidersin canım yalnız başına çok zor hele ki bebeğin var daha da zor...
:1no2:
evet hemde cok zor ınsallah canımm:Saruboceq:

Eşleri sevgilileri şehir dışında olanların yazılarını okudukça kendimi görüyorum ve illa ki buralara yazıyorum.
Kaderdaşlarım benim... :1no2:
Ben de aşkımdan tam 10 saat uzağım 3 aydır da görmüyorum ölcem hasretten!
canım benım yaa
cok zor hemde cokk
allah hepımıze sabır wersın

inşallah en kısa zamanda kavuşursun eşine canım
ayrılık zor hemde küçük bir bebekle daha da zor
allah yardımcın olsun

inşallah en kısa zamanda kavuşursun eşine canım
ayrılık zor hemde küçük bir bebekle daha da zor
allah yardımcın olsun

sagol canım
herkes yalnız degılsın oglun war dıyor ama............
bu arada annemın adısın canım anamı hatırlattın bana

kara gülümmm
senı cok özledım yıne konustuk ama hasretı dındırmıyorkı..

canım benım yaa
cok zor hemde cokk
allah hepımıze sabır wersın

:teselli:
Sağol canım inşallah herşeyin hayırlısı olsun...
Eşine ilelebet kavuşmanı bir ömür beraber yanyana hasret kalmadan yaşlanmanızı dilerim...
Allah her zorda olana yardım etsin inşallah...
:Saruboceq:

Seni çok anlıyorum canım benim eşimde bizden uzakta çalışıyor bir yıldır ama nasip olursa artık bizde yaza taşınacaz inşallah, ayrıca çocuklar içinde çok zor oluyor. Allah yardımcımız olsun.

:teselli:
Sağol canım inşallah herşeyin hayırlısı olsun...
Eşine ilelebet kavuşmanı bir ömür beraber yanyana hasret kalmadan yaşlanmanızı dilerim...
Allah her zorda olana yardım etsin inşallah...
:Saruboceq:
amınn canımmmm

Seni çok anlıyorum canım benim eşimde bizden uzakta çalışıyor bir yıldır ama nasip olursa artık bizde yaza taşınacaz inşallah, ayrıca çocuklar içinde çok zor oluyor. Allah yardımcımız olsun.

ınsallah sızde kawusursunuz canımm

Back
X