S sealybria I just began having myfun Kayıtlı Üye 9 Haziran 2009 59 0 86 İzmir 24 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU3 #41 benım kocamda hıc kıskanc degıl söyluyorda her fırsatta,cok da mutluyum..ben onu kıskanıyorum ama bellı etmıyorum :) taktık
benım kocamda hıc kıskanc degıl söyluyorda her fırsatta,cok da mutluyum..ben onu kıskanıyorum ama bellı etmıyorum :) taktık
isolde sadece kızım.... Kayıtlı Üye 3 Mart 2009 11.815 11 206 Diğer 25 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU3 #42 üff diorumya keşke benimde kocam kıskanç olmasaydı..ya bu unutma beni adlı dizi varya orda serif var hani eminenin kocası ayyy o adama her baktıgımda bizim herifi görüommmafoldumben
üff diorumya keşke benimde kocam kıskanç olmasaydı..ya bu unutma beni adlı dizi varya orda serif var hani eminenin kocası ayyy o adama her baktıgımda bizim herifi görüommmafoldumben
M mislavina Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2022 45 -70 1 21 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi EU3 #43 EU3 .!.: Meraba arkadaşlar. Benim sorunum eşimin kıskanç olmaması. Ne giysem,ne yapsam kıskanmıyor Sizce onu kıskandırmak için neler yapmalıyım Yada beni neden kıskanmıyor olabilir acaba Yoksa beni sevmiyormu artıksenağlamasenağlama Genişletmek için tıkla... yeterince sevmemiştir
EU3 .!.: Meraba arkadaşlar. Benim sorunum eşimin kıskanç olmaması. Ne giysem,ne yapsam kıskanmıyor Sizce onu kıskandırmak için neler yapmalıyım Yada beni neden kıskanmıyor olabilir acaba Yoksa beni sevmiyormu artıksenağlamasenağlama Genişletmek için tıkla... yeterince sevmemiştir