Eşi, sevgilisi, nişanlısı oyunculara mankenlere benzeyen var mı aranızda?

hoşlandığım çocuk nejat işler gibi bakıyor, yandan duruşu engin altan düzyatan, gülüsü aras bulut iyinemli, ikiz kardeşide Furkan andıç. gönderğim fotolarını.

bense ortalama güzellikde bir kızım, çok güzel biri değilim. 165 boyum, 60 kilom, kumral beyaz tenli siyah gözlü, eli yüzü düzgün biriyim naziçane tabiriyle. ama huy olarak eksik hiç bir yanım yok. iyi niyetli biriyimdir. üniversite durumlarımızda eşdeğer hatta ben onu ikiye katlarım.

size sorum şu ünlüler kadar yakışıklı eşiniz var, siz çok mu güzelsiniz yani bu tarz erkekler çok güzel birini mi ister yanında. güzellik çok mu önemli...

Kac yasinda bu cocuk?

Neden oyunculari kistas aldiniz hepsi cok mu yakisikli ? Bence degil herneyse ben ondan boyle iyiyim soyle ikiye katlarim o cok yakisikli ben az guzelim seklinde afedersin sidik yaristirarak iliski yasanmaz varsa cekim uyum ona gore bakilir hadi hayirli isler size

hoşlandığım çocuk nejat işler gibi bakıyor, yandan duruşu engin altan düzyatan, gülüsü aras bulut iyinemli, ikiz kardeşide Furkan andıç. gönderğim fotolarını.
bu nasıl bir betimlemedir. vay anasını..
valla öyle abartmıyorum hepsinden bir şey var. ama en çok da Furkan andıç a benziyor.

Back
X