Eşime yapılan sinema teklifi.

Ay daha neler hiç kıskanç biri değilim ama bu kadar da değil yani. Kadındaki arsızlıga bak bir de trip atıyormuş evli barklı adamı karısı yollamadı diye 😀 yalnız eşinin gitmek istemesi de bi değişik

Son durum nedir? Hangi filme karar verdiler 🤦‍♀️🙄
Kimseye guvenmeyin. Edepsize bak bide yuzmu asıyormuş. Eṣinizin günahını almak istemem ama bence erkek bir şeyi yapmak istemediği zaman hiç önemsemez yapmaz geçer, neden yapmak istiyor bilmiyorum.

Saçmalamayın artık ya..bide seni çağırmadi ki dedi diyorsunuz eşiniz için .elalemin kadınıyla sinema ..arkadaşı yokmuş..eee napalim tövbe tövbe..

Başta aktörlük teklifi sandim😅
Bu kesinlikle flort ve sinir bozucu. Tutucu biri değilim, ama gerçekten arkadaş, kanka niyetinde olan biri sizi dahil etmeden plan yapmaz. Bir sürü erkek arkadasim var ,hiç bir zaman eşlerinin rahatsız olacağı bir şey yapmadım.bu sebeple bana güvenirler kimisiyle başbasa iş gezilerine gittim. O durumda bile sorun yaratılmadı, fırsat vermedim. Erkek arkadaslarimin eşlerini de ararım, buluşma ,davet planlarsam önce onları ararım. Burada bu tarz konular çok açıldı. Eşlerin karşı cinsten dostu arkadaşı olamaz diye birsey demiyoruz.ama ,sınırlar da olmalı.

eşiniz neden başka bir kadının isteklerini umursuyor bu basit bir arkadaşlık değil asla müsade etmeyin o ne öyle sevgili gibi sinema davetleri buna müsade ederseniz bu işin devamı gelir evli bir adamla baş başa sinema neden gitmek istesin ki birde surat yapması şaka gibi eşinizde neden arasına mesafe koymuyor sizin rahatsız olabiliceğini düşünmesi lazım bence masum bir arkadaşlık değil ayrıca eşinizinde arayı düzeltmek istemeside garip yani neden bu kadar önemsiyor bu kadını kesinlikle bazı şeyleri gözden geçirin derim

Sağlam delirmeli bir konu eğer konunuz sahte değilse lütfen bu kadar kolay manipüle edilmeyin eşiniz olsa bile. Kadının amacı başka tamam ama eşiniz de masum gelmedi bana. Bu duruma en "geniş" insanlar bile karşı çıkar çünkü bu bambaşka bir boyut.

son durum neee? gittiler mi çok merak ettim bilen söylesin.

Back
X