Eşime yapılan sinema teklifi.

Yok zaten ilk seferinde istemedim sen yüz vermişsin dedim eşine.surat astım belli ettim gayet de.ama işyerinde huzursuzluk oluyor sen onu yanlış anladın,kötü bir duruma düştüğünü düşünüyor gibi gibi şeyler söyleyince kendimi anlayışsız, kocasını çok kıskanan biri durumuna düşürmek istemedim galiba.
O nasıl işyeri yahu. Sınamaya gidilen falan. Evli adamla ne saçma. Dünyanın heryerinde saçma gelecek bir teklif bu. Eşinizi siz bir normal ayarlara döndürün ağır sacmalıyor

Aklıma bir anı'm geldi birden ,ergenlik zamanlarım yaşım 17-18 çalışıyorum bir işyerinde gayet kalabalık bir ortam ,g*v*tın biri hemde evli bana dediği "haftasonu bir işin var mı sinemaya gidebilir miyiz sonrada bir şeyler yeriz"beynim döndü o an daha beni kim tutar ağzına ettim ne münasebet, bekâr dahi olsaydı yine ilk teklifte beni sinemaya götüremezdi bilmiyorum ben bu konuda eski kafalıyım modern olmak böyle bir şey değil ,konu bana çok uzak gerçek olduğuna inanamadım

Kesinlike zaten bu teklifle gelmesi çok bozdu beni.bide aralarını açtım diye kötü niyetli ben oldum.
peki
eşinize aynen sorun bir erkek arkadaşım beni "başbaşa" üstelik sensiz sinemaya davet etse tamam diyeceksin yani diyin
evet derse o zaman sen g..t..sın diyin tövbe tövbeeeee
demeyin tabi de :) ona benzer bişey diyin

ne terbiyesiz adam

Konu sahibi baci bacı güldürdün beni kız Allah seni güldürsün kız sinema teklifi deyince oyunculuk teklif ettiler sandım ahahahahahaaa kız aklını kanalizasyon çukuruna mi düşürdün:)))o kadin senin adami götürmek istiyor çaktın mı mevzuyu

Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Bekar bir adam olsa tamam diyecem ama evli bu adam. Kadın bildiğina arsız.

Ne münasebet. Arkadaşlığı iyiyse iyi. haddi de aşıyor belli ki. Surat asarsa assın bence göndermeyin.

Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Saçmalasın adamın aklını alırım. Kadın eşine baya yürüyor. Bu durum eşinin hoşuna gidiyor belli. Asla ama asla gidemez teklif gelse dahi anında ret etmeliydi.
Yada eşine sorayım müsaitse hepberaber gidelim diyebilirdi.

Ayy Allah'ım sen konu konu sahibi sen iyi misin, evli değilim ama eşim bana böyle bir soru sormaya bile cesaret edememeli, eşim de gitmek istiyor ne demek gitmek istiyorsa koy g.tüne tekmeyi öyle gitsin

Bacım ya sen bizimle eğleniyorsun ya da çok safsın.
Aralarında bugün yoksa yarın bir şeyler oldu olacak sen başkasından duyma diye önlem alıyorlar. Rahat rahat bugün sinema yarın yemeğe gidip dışarıda fink atacaklar.

Yorumlarda şimdi gördüm siccin 8 e gideceklermiş.
Sıcakta hiç çekilmiyor komikte değil. Kendinize başka uğraş bulun

Konu gercek mi? Ne demek basbasa sinema teklifi, ne demek esimde gitmek istiyor falan🤦‍♀️🤦‍♀️ sanirim hayatim boyunca bukadar genis olamayacagim.

Basit aslında. Üye oluyorlar ve çok sansayonel bir konu açıyorlar, millet birbirine giriyor. Konu uzuyor sayfalarca yorum yapılıyor. Açtıkları konular da genelde kadınları sinirden hoplatacak konular oluyor. Benim aklıma başka şeyler de geliyor. Belki de para karşılığı konu açıyorlar. Herkes üye, herkese bildirim gidiyor, böyle konular olunca millet delleniyor ve yorum üstüne yorum yazıyor. Kaç üye konuya girmiş belki de bundan para kazanılıyordur. Sonuçta bu platform çok reklam alıyor.
Hadi ya kim ödüyor parayı, site mi ödüyor? Böyle bir sektör mü varmış? E bana da versinler o zaman, bende ne konular var yazsam var ya çalkalanır burası :KK70: :KK70: :KK70:

Tamam geliyorum desin kocan.Gir koluna beraber gidin.Ortalarına otur .Reklamları izlerken Kocam yalnızca benimle sinemaya gidebilir sen kendine başka arkadaş bul hadi şimdi ikile cıkarken bizede mısır al de 😂😂 Ciddi ciddi izin vermedin di mi öyle şey mi olur ne münasebet ya boğarım ben o kadınıda onunla gidecek kocayıda.

Back
X