- 6 Eylül 2016
- 223
- 294
- 33
- 37
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Arkadaşım duygusal ama :)Özgürlüğüne çok çok düşkün, çok özgüvenli, karşısında da güçlü, özgüvenli birini görmek isteyen, duygusallığa fazla gelemeyen... 5 yıl yay burcu biri ile çıktım da
Kadin mi erkek mi?Calisma arkadasim yay.
Illallah ettiriyor.
Sorunuza verecek bir yanitim yok malesef :)
Sadece yeri gelmisken bi ic doktum.
Ne açıdan illallahCalisma arkadasim yay.
Illallah ettiriyor.
Sorunuza verecek bir yanitim yok malesef :)
Sadece yeri gelmisken bi ic doktum.
Bisey sorucam , hakaret olarak algilama sakin ama katir gibi inatci misinYay burcuyum bende valla çok eğlenceli bol espirili gezmeye çok düşkün minoş insanlarız
Evet tam bir yay böyle çok doğru. Yengeç erkeği hakkında fikrini de yazar mısın? Tespitlerin çok doğru geldi :)Bir yay profesörü olarak yazayım; kıskanç degilsen, erkeğe bağımlı değilsen, hem sen hem o için kişisel alan fikrini destekliyorsan, eglenceliysen, dinlemeyi seviyorsan ve en önemlisi gezmek görmek keşfetmek hayat amacınsa pekala da mutlu olursun
Sen ne burcusun?
Bende sadece inat var sorulması ama soylim dedim diğeri yok ☺Bisey sorucam , hakaret olarak algilama sakin ama katir gibi inatci misin
Bide herseyi ben yaparim , ben bilirim , kendim yaparim gibi tripler var mi?
Offd mila yay , daha 1.5 yasinda ve inadindan catliyor resmen cocuk , acaba yay ile mi alakali dedim , sanirim oyleBende sadece inat var sorulması ama soylim dedim diğeri yok ☺
İnat sıfır koçlar çok inatçı olurlar (ilgiliyim burçlarla) ama herşeyi. Bilen taraf olma konusunda öyle olabiliyoruz özgüvenli olmaktan kaynaklanıyor sanırım . Ek olarak çapkın ve flörtüz olurlarBisey sorucam , hakaret olarak algilama sakin ama katir gibi inatci misin
Bide herseyi ben yaparim , ben bilirim , kendim yaparim gibi tripler var mi?
Olabilir bende var diğer yaylari bilemem birde genetik de olabilir anneden yada babadanOffd mila yay , daha 1.5 yasinda ve inadindan catliyor resmen cocuk , acaba yay ile mi alakali dedim , sanirim oyle
Capkin olsun onda sorun yok , anasi da oyleİnat sıfır koçlar çok inatçı olurlar (ilgiliyim burçlarla) ama herşeyi. Bilen taraf olma konusunda öyle olabiliyoruz özgüvenli olmaktan kaynaklanıyor sanırım . Ek olarak çapkın ve flörtüz olurlar
Olsun , anasinin kizi o , yakisir milamaBirde Evet arkadaşın dediği gibi capkinlik da oluyo yaylarda
Yengec bi arkadasim vardi, acayip duygusal evcimen bi cocuktu. Ama bazen duygusalligi ve takintilari skici olabiliyordu. :)Evet tam bir yay böyle çok doğru. Yengeç erkeği hakkında fikrini de yazar mısın? Tespitlerin çok doğru geldi :)
Senin kiz miOlsun , anasinin kizi o , yakisir milama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?