Eşi sevmemek

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
Merhaba ben bi şey merak ediyorum sirff erkek iyi çok seviyo değer veryo el ustunde tutuyo uzmuyo etmyo diye sevmediği halde evlenen bi bayan mutlu olabilir mi evlenince değişir mi ? Biraz beklesin sevdiği insanla evlensin demeyin herkes şanslı değil sevdigimle evlenim diye bekleyip ellisine gelmiş ve bunca zaman bekldigi icin pisman olan insanlar var . Bulmusken kacirmamak gerekmez mi mutlu olunabilir mi ? cunku adam hicbi şekilde seni uzmcek iyi eş iyi baba olcak bunlar kadının içinde ki sevgi boslugunu doldurmazmi ya da daha mi kötü yapar

Merhaba ben bi şey merak ediyorum sirff erkek iyi çok seviyo değer veryo el ustunde tutuyo uzmuyo etmyo diye sevmediği halde evlenen bi bayan mutlu olabilir mi evlenince değişir mi ? Biraz beklesin sevdiği insanla evlensin demeyin herkes şanslı değil sevdigimle evlenim diye bekleyip ellisine gelmiş ve bunca zaman bekldigi icin pisman olan insanlar var . Bulmusken kacirmamak gerekmez mi mutlu olunabilir mi ? cunku adam hicbi şekilde seni uzmcek iyi eş iyi baba olcak bunlar kadının içinde ki sevgi boslugunu doldurmazmi ya da daha mi kötü yapar

Sevmediğim biriyle evleneceğime 50 yaşımı bekleyip yalnız olmayı tercih edebilirim.

Çünkü sevmek, tahammül etmeyi kolaylaştırıyor. Sevmediğimde o adamın herşeyi bana batar ki.
Diş macununu ortadan sıkması, gömleğini kirli sepetine katlamadan (!) atması

Yani herşey bahane olabilir.

Ailesine sabretmek başlı başına bir problem, sevmeden ASLA olmaz.

Bu evlilikten beklentinize bağlı. Mantık evliliği yapıp sürdürebilecek bir insan mısınız yoksa aşk mı ararsınız? Kaldı ki herkes dediğiniz gibi o aşkı bulamıyor ve de aşık olmadan evlendiğiniz insanı zamanla evlilik içinde tanıdıkça sevebiliyorsunuz ama evlenmeden önce inceden de olsa birşeyleri hissetmeniz lazım tabii bu bencesi. Deli divane aşık olup evlenmek istemem, mantığıma uysun, seveyim sevileyim, saygımız olsun yeterli

hiç bir şey hissetmeden mantık evliliği bana doğru gelmiyor açıkçası.ya bir gün bu kadın eşine hissetmediği duyguyu başkasına hissederse?Anlattığınız gibi bir evlilik uzun sürmez.Her iki tarafta mutlu olmaz.Herşey bir müddet sonra batar insana .O tek taraflı seven erkek bile kendini seven biri karşısında fazla karşı koyamaz olur.

Çok karışık yazmışsın anlamadım biraz daha açıklayıcı yazar mısın rica etsem :süslü:
Peki yazayım :) mesela hayatiniza bi erkek girdi sizi çok seviyo iyi bi insan tam erkek gibi erkek cevrenizde bunu tasdik eş iyi yasinizda var baya diyelim mesela. Ama sizin iciniz kaynamyo bu erkeğe ama çok eminsizinz sizi asla uzmez yinede sevmediginiz halde evlenirmisiniz. Hayir asla ben sevdiğim insanla evlenirim demeyin çünkü hayatını boyunca o insan hiç cikmcak karşınıza ya da sevseniz bile baskasini evlencek vasifta biri olamayabilir ihtimallaerini dusunup sevmediginiz ama sırf iyi bir adamla evlenirmusiniz soru bu yasinizda 35 olsun genc değilsiniz mesela kisacasi boyle

Peki yazayım :) mesela hayatiniza bi erkek girdi sizi çok seviyo iyi bi insan tam erkek gibi erkek cevrenizde bunu tasdik eş iyi yasinizda var baya diyelim mesela. Ama sizin iciniz kaynamyo bu erkeğe ama çok eminsizinz sizi asla uzmez yinede sevmediginiz halde evlenirmisiniz. Hayir asla ben sevdiğim insanla evlenirim demeyin çünkü hayatını boyunca o insan hiç cikmcak karşınıza ya da sevseniz bile baskasini evlencek vasifta biri olamayabilir ihtimallaerini dusunup sevmediginiz ama sırf iyi bir adamla evlenirmusiniz soru bu yasinizda 35 olsun genc değilsiniz mesela kisacasi boyle
şöyle söylim ben başkasının lafıyla sevmediğim adamla evlenmezdim ki o yüzden sevdiğim adamla evliyim çok şükür ayrıca seninde kaderinde illa ki biri vardır ve illaki karşına çıkar bu er yada geç olur ama olur kimsenin lafına bakma karşındaki seni sevsede sen sevmediğin biriyle birlikte olup hem ona hem kendine yazık etme

Her evliliğin dinamiği farklidir.
Ne istiyorsunuz mesele bu.
Mesela benim için de ten uyumu onemli. Isterse askimdan ölsün ya da ben deli divane olayım ama ten uyumu yok sa ı ıh sikinti.

Back
X