• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi sevmemek

Nasıl yani gömleği kirli sepetine karlayark m atıyosunuz Gelen kutusu

Yoooo
Ama senaryoya göre adamı sevmiyorum ya
Yaptığı normal şeyler bile batar demek istedim.

Katlayıp atsa, bu sefer de "obsesif midir nedir, kirli çamaşırı bile katlıyor" derdim...

Merhaba ben bi şey merak ediyorum sirff erkek iyi çok seviyo değer veryo el ustunde tutuyo uzmuyo etmyo diye sevmediği halde evlenen bi bayan mutlu olabilir mi evlenince değişir mi ? Biraz beklesin sevdiği insanla evlensin demeyin herkes şanslı değil sevdigimle evlenim diye bekleyip ellisine gelmiş ve bunca zaman bekldigi icin pisman olan insanlar var . Bulmusken kacirmamak gerekmez mi mutlu olunabilir mi ? cunku adam hicbi şekilde seni uzmcek iyi eş iyi baba olcak bunlar kadının içinde ki sevgi boslugunu doldurmazmi ya da daha mi kötü yapar

Şahsen sevmediğim, aşık olmadığım, hoşlanmadığım adamla aynı yatağa giremem.

sevmediğin insanla evli olmak çok mutsuzluk getirir.
buna eminim. yalnız kalmak o mutsuzluğu yaşamaktan çok daha iyidir.
sevmediğim halde beraberliği sürdürdüğüm oldu geçmişte.
ama katlanılmaz hale geliyor bir müddet sonra.
aynı yatağa girmek, her halini görmek daha da beter olur.
bi de adam da sevgi ilgi aşk dokunuş isteyecek.
e sen bunu sevmediğin adama nasıl vereceksin?
iyi diye, zengin diye, seni seviyor diye bir ömür çürütülmez. huzurun olmaz çünkü.
karşı taraf da senden yeteri kadar şefkat sevgi almayınca uzaklaşır zaten. hep aşık kalacak hali yok. hem senin hem de adamın hayatı mahvolur.
ateşe atlamak bence sevmeden evlenmek.
sabah uyanınca kalbinin çarpmadığı birini yanında görmek katlanılmaz olsa gerek. korkunç.

sevmediğin biri ile aynı yatağa giricen sevişcen vs bunlar kolay şeyelr değil. ayrıca o adma bi dün kendini sevdirmeye çalışmaktan vazgeçerse o zaman görürüm sizi.

Evlenmeden idrak edilecek ama evlendikten sonra kesin gozuyle bakilabilecek tekkkkk konudur bu. Sevmedigimiz yada sevilmedigimiz bir evlilik mutluluk getirmez.

Hem kendinizi hem onu düşünseniz? Ona neden sırf saygı yüzünden evlilik yaptırasınız. Yaşınız daha çok genç,yapma.

Galiba şöyle bir durum var..
21 yaşındayken 35 çok yaşlı geliyor.
40 yaşında adamlara dede gözüyle bakıyor bu genç kızlarımız.
o yüzden de "bu yaşlarda aşık oldum oldum bir daha asla olamam!" sanıyorlar..

sevgili kızkardeşlerim, 35'te de hayat var:KK55:

Merhaba ben bi şey merak ediyorum sirff erkek iyi çok seviyo değer veryo el ustunde tutuyo uzmuyo etmyo diye sevmediği halde evlenen bi bayan mutlu olabilir mi evlenince değişir mi ? Biraz beklesin sevdiği insanla evlensin demeyin herkes şanslı değil sevdigimle evlenim diye bekleyip ellisine gelmiş ve bunca zaman bekldigi icin pisman olan insanlar var . Bulmusken kacirmamak gerekmez mi mutlu olunabilir mi ? cunku adam hicbi şekilde seni uzmcek iyi eş iyi baba olcak bunlar kadının içinde ki sevgi boslugunu doldurmazmi ya da daha mi kötü yapar
Biraz bekle sevdiğin insanla evlen demeyin demişsin ama burda herkes böyle diyecek çünkü mantıklı olan bu.32 yaşıma geldim bekarım çünkü sevebileceğim,karşılıklı sevginin olacağı bir evlilik istiyorum.Sırf evlenmek için evlenseydim 10 yıl önce evlenmiştim.Çünkü sevmediğin bir insana katlanmak zordur.Sırf evlenmek için evleneceksen sevmediğin biri ile olur.Ama mutlu olmak için beraber biriyle bir hayatı paylaşmak için evleneceksen bekle derim.İlla ki karşılıklı sevebileceğin biri olur hayatında...

Tamamen benim hayatım sana örnek olsun..
Eşimi tanıdığımda 20 yaşındaydım..
Üniversite okumaya gitmiştim, okul başladıktan sonra birkaç hafta sonra peşime düştü, reddetmelerime yüz vermemelerime rağmen mücadele etti ne yaptı etti aylar sonra beni ikna etti ve çıkmaya başladık..
Çocuk efendi, üniversite ortamındakiler gibi çakal çukal değil, gözümün içine bakıyor, beni mutlu etmek için binbir çaba..
Ama gel gelelim sevemiyorum..
Bana ne olur beni bırakma, Birgün hayatında biri olacak zaten o ben olayım, benim aşkımı sevgimi harcama vs.
Yurdun önüne geliyor gecenin 2-3 ünde ne olur benim için bi perdeyi araladığını göreyim, güya çok seviyor ya.
Tabi arkadaşlarım da görüyor bunun bana olan sevgisini, bana olan inçe nazik davranışlarını..
O dönemde hiçbirinin sevgilisi öyle değil felan..
Ben defalarca ayrılmak istedim, hatta utanarak söylüyorum benden nefret etsin ayrılsın diye telefonda küfür bile ettim, ama 10 gün sonra yine peşime düştü..
Arkadaşlarım diyor X ile evlenirsen seni çok mutlu eder, seni el üstünde tutar, hoş tutar..
Ben de kendimce dedim, bir insan bu kadar şeye tahammül ediyor susuyorsa gerçekten seviyor,
Zamanla ben de severim ya dedim ve 4 sene sonunda evlendim..
Ne mi oldu: Bana evlendikten sonra evliliğin gerektirdiği gibi davranmak zulüm oldu, onunla hergün aynı yatakta yatmak ve daha ötesi şeyleri yaşamak tiksindirdi beni.. defalarca bahane buldum, yalanlar söyledim.. onunla birlikte olmamak için..
Tabi o gözümün içine bakan insan değişti, tahammülü azaldı,agresif ters davranışlar felan filan..
Defalarca ayrılık konuşmaları..
Aylar sonra ben bunu sevmeye başladım, ama karşımda 5 yıl önceki insan yok..
Önceden benim gözlerime bakarken gözleri dolardı istemsizce..
Şimdi o duygu yok, o anlam yok bakışlarında..
Yani 1 sene dolmadan evliliğimde biz her şeyi tükettik, bitirdik..
Hiçbir heyecan, büyü hiçbir şey yok..
Benim yaptığım yanlışı sen yapma, hayatını mahvetme..
Ben kendimi bile bile ateşe atmışım, umarım bu yazım sana akıl ağacı olur ve hatadan dönersin..
Bende tam da buna değincektim. Herkes bir şeyler söylüyor haklılar da şahsen bende öyle düşünüyorum mesela su anda ısındığım ama onu kaybettiğim bir insan var. Bir sürü güzel seyler düşünmüştüm ikimiz için umut baglamıstım Simdi de ne diyorum biliyor musun bu benim hayatımda en çok değer verdiğim ikinci insan ve hayatıma su anda bir çıksa ısınmadan sırf iyi beni seviyor diye nasıl evlenirim diye düşünüyorum ama bit yandan da ezbere konusmak kolay gerçekten yukarda biri yazmış ya bişeyler hissedersen evlendiğinde de sevebilirsin ben buna katılıyorum ve evli birinden deneyimleri duymak daha gerçekçi geliyor

Sevmeden değil tanımadan evlenmeyin ..
Cook severek evlenip gerçek yüzünü görüp nefret eder hale gelenleri de gördüm malesef...
Bu arada ben olsam evlenmezdim..

Tamamen size bağlı. Sevmemekten kastiniz veya sevmekten beklentiniz nedir? Eşimle aşık olarak evlenmedik. Cok uzun bir flortumuz de olmadı. Tanışma düğün arasi 1 seneye yakın. Ama hayata bakışımız, beklentilerimiz aynıydı. Aşktan bin kat daha önemli bunlar. Aşık olup sevdigimle mantıksız bir evlilik yapacağıma, mantıgımın ve hayat gorusumun uydugu birine aşık olmadan evlenirim. Evlendim de. 4 yılı geçti hiç pisman olmadım. Aşk çok geçici. Ama adam iyi biri diye, seni de seviyor diye, itici gelen biriyle ömür geçmez. Dengeyi iyi kurmak gerekir

Daha cok seven taraf oldugum icin, hatta bence o hep yalanlasada hic sevilmeyen taraf oldugum icin bugünkü aklim olsaydi benim sevdigimle degilde beni sevenle evlenirdim.

Birisi zaten senin icin elinden gelen herseyi yapiyorsa sevgide gelir diye düsünüyorum.

+1 benden.
Bende oyle dusunuyorum.
Bi kadin neye asik olur? 80% karakterli erkek/ilgilenen erkek/ deger veren erkege ve 20% gorunusune.
Birisi yakisikli diye " ben ayrilmam cunku karakteri kotu ama gorunusu guzel" diyen varmi? Karakterdir cogu seyi karar kildiran.

Ben diyorumki bana deger veren beni seven her erkege asik olurum ben.

+1 benden.
Bende oyle dusunuyorum.
Bi kadin neye asik olur? 80% karakterli erkek/ilgilenen erkek/ deger veren erkege ve 20% gorunusune.
Birisi yakisikli diye " ben ayrilmam cunku karakteri kotu ama gorunusu guzel" diyen varmi? Karakterdir cogu seyi karar kildiran.

Ben diyorumki bana deger veren beni seven her erkege asik olurum ben.

Aynen bende öyle düsünüyorum. Tabiki görünüste önemli, hic tarzi olmayan bi insanla ama zaten görüsmez ki kimse

Aşık olmadığım adamla ayni evin icinde bir ömür aynı yatakta yapamam. Isterse aşkından ölsün dunyanin en iyi insani olsun bende bi sey yoksa olmaz o is.

sevmediğim biriyle evlenmedim,, iyi ki de severek evlenmişim. yoksa düşünemiyorum , birlikte yapılan hiçbişey mutlu etmezdi heralde, herşeyi batardı bana... sevmeden olmaz .

yaşın kaç?

Evlilikte sevmek tek şart değil ama ilk şart bence. Ondan sonra saygı, güven, sadakat, maddiyat vs. diğer koşulların da olması gerekiyor.
Sevmediğin insanla ömür geçmez.

Back
X