eşi sinirli olanlar??

ayseayseli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
157
56
13
37
eşim biraz fevri biri yani bir anda sinirlenip sonra pişman olabiliyor. nasıl davranacağımı bilmiyorum. hakaret falan değil ama sesini yükseltiyor sonra elimde değil diyor.

bu huy geçer mi azalır mı ya da eşi böyle olanlar nasıl davranıyorsunuz onu öyle mi kabul ettiniz. eşim yay burcu bu arada alakası var mı bilmiyorum?

Bağıran erkek korkunç oluyor ya :O Ben yerinde olsam önce bende bağırırdım tepkisini ölçerdim işe yarıyorsa bağırmaya devam. Yaramazsa bağırınca ağlardım :D O da olmadı susardım. En kötü bi gidelim terapiste derdim sinirin şiddetine göre.

Benim eşiminde gıkı çıkmaz ya. Ben çığırırım adam düz duvar oluyo yemnedıyorum tepkisiz adam daha kötü bence

eşim biraz fevri biri yani bir anda sinirlenip sonra pişman olabiliyor. nasıl davranacağımı bilmiyorum. hakaret falan değil ama sesini yükseltiyor sonra elimde değil diyor.

bu huy geçer mi azalır mı ya da eşi böyle olanlar nasıl davranıyorsunuz onu öyle mi kabul ettiniz. eşim yay burcu bu arada alakası var mı bilmiyorum?
Sinirlendirme.

Bağıran erkek korkunç oluyor ya :O Ben yerinde olsam önce bende bağırırdım tepkisini ölçerdim işe yarıyorsa bağırmaya devam. Yaramazsa bağırınca ağlardım :KK70: O da olmadı susardım. En kötü bi gidelim terapiste derdim sinirin şiddetine göre.

Benim eşiminde gıkı çıkmaz ya. Ben çığırırım adam düz duvar oluyo yemnedıyorum tepkisiz adam daha kötü bence
sessiz sakin daha iyi değil mi işte:)

bu durum öfke kontrolunun olmadigini gosterir. psikologa danisin.

hemen gözlerin dolsun.
pıs bi kenara.
iç çeke çeke duygu sömürüsü yap.
uyarmayla geçmez.
tepki verirsen savunmaya geçer.
acındır kendini sürekli.
zamanla azalır.

zaten öyleyim ağlıyorum küsüyorum inşallah azalır

Bağıran erkek korkunç oluyor ya :O Ben yerinde olsam önce bende bağırırdım tepkisini ölçerdim işe yarıyorsa bağırmaya devam. Yaramazsa bağırınca ağlardım :KK70: O da olmadı susardım. En kötü bi gidelim terapiste derdim sinirin şiddetine göre.

Aynı benim kocam da öyle. O kadar bağırırım çağırırım yok ya nasıl öyle dayanıyo anlamıyorum :) büyük başarı

Benimki de bir anda sinirleniyor ama pişman olmuyor. Ama o da hakaret falan etmiyor ama çok bağırıyor kızınca. Ben böyle kabul ettim kızdığı şeyleri yapnamaya çalışıyorum.

hep o nasıl istiyorsa öyle mi davranayım yani
Sinirlendirmeden, bağırmadan orta yolu bulamıyor musunuz? Ben hep iki tarafta da problem var diye düşünüyorum böyle durumlarda. Sen hep masum taraf, o da hep bağıran kızan taraf olamaz. Konuşarak anlaşmaya çalışın.

Zamanla değişmez. Evde sakinleştirici rezene papatya falan demleseniz içeren tabi.

Sinirlendirmeden, bağırmadan orta yolu bulamıyor musunuz? Ben hep iki tarafta da problem var diye düşünüyorum böyle durumlarda. Sen hep masum taraf, o da hep bağıran kızan taraf olamaz. Konuşarak anlaşmaya çalışın.
Ne ilgisi var ben hep masumum demedim ki ama sinirleniyor işte. Mesela marketteydik o kasada sıraya girdi ben bişe alıp geliyorum dedim o arada sıra bize gelmiş ödemeyi yapmış ben kasaya gelince ohoo sen nerdesin ya ödemeyi yaptık gibisinden yüksek sesle söylendi mesela çok rahatsız oldum hele toplum içinde benim suçum ne şimdi burda sinirlendirmekle ilgisi yok

Back
X