• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi sinirli olanlar??

Ne ilgisi var ben hep masumum demedim ki ama sinirleniyor işte. Mesela marketteydik o kasada sıraya girdi ben bişe alıp geliyorum dedim o arada sıra bize gelmiş ödemeyi yapmış ben kasaya gelince ohoo sen nerdesin ya ödemeyi yaptık gibisinden yüksek sesle söylendi mesela çok rahatsız oldum hele toplum içinde benim suçum ne şimdi burda sinirlendirmekle ilgisi yok
Eşim öküz demedin ki, sinirli demiştin ben ona yorum yapmıştım. Hele başkalarının yanında sinirli hareketler yapıyorsa tam öküz.

Benimkide aynı ve bide yay burcu. Burçla alakalımı acaba:KK70:
Gözler kocaman kaşlar havada bağırıyo sonra sırnaşıyo. Herşeyi denedim aslında şeker gibü adamdır saçma sapan bişeye birden tepki verir ve saman alevi gibi söner.
Kötü bişey demedikten sonra problem etmiyorum ama ilk zamanlar çok öücadele ettim çareyi susmakta buldum o an.
Şimdi sadece o bağırıyo ben susuyorm o susunca ben sinirimi çıkarıp bağırıyorum:-):-)

geçmez cnım o geçmez. iş ortamı psikolojik etkenler falan. köklü değişiklikler yapmak gerek ama tabi ülkemizde öyle bişey olmaz. ekonomik ve kültürel sebeplerden ötürü

Aynı benim kocam da öyle. O kadar bağırırım çağırırım yok ya nasıl öyle dayanıyo anlamıyorum :) büyük başarı
Hanımlar dikkat etmek lazım bir atasözü der ki; " Sessiz atın çiftesi pek olur" Benim eşim de çok sakindir, ben de olabildiğince sesimi yükseltmem ona karşı çünkü sessiz ve sabırlı insanın tepkisinden her zaman çok korkarım geri dönüşü olmaz

bağıran bir ok.zde bende var.üstelik yay burcu. herşeyi denedim bende bağırdım,ağladım,küstüm değişen bişey yok. terapiye gittik.onu psikiyatriste yönlendirdiler.bir kere gitti ilaç kullandı iyiydi.ilacı bitti bi daha doktorada gitmedi. başıma kaldı. konuyu takipteyim.

yani yapacak bişey yok.değişmiyor. bende sus-pus bir tip değilim.hakarete hiç gelemem. toplum içinde bağırmayı da hakaret sayıyorum.anlaşamıyoruz yani.

Hanımlar dikkat etmek lazım bir atasözü der ki; " Sessiz atın çiftesi pek olur" Benim eşim de çok sakindir, ben de olabildiğince sesimi yükseltmem ona karşı çünkü sessiz ve sabırlı insanın tepkisinden her zaman çok korkarım geri dönüşü olmaz

çok doğru söylüyorsunuz. benim eşimde böyleydi. hayatımızda bir iki değişiklik yaptık.şimdi canavara bağladı.

eşim biraz fevri biri yani bir anda sinirlenip sonra pişman olabiliyor. nasıl davranacağımı bilmiyorum. hakaret falan değil ama sesini yükseltiyor sonra elimde değil diyor.

bu huy geçer mi azalır mı ya da eşi böyle olanlar nasıl davranıyorsunuz onu öyle mi kabul ettiniz. eşim yay burcu bu arada alakası var mı bilmiyorum?

Küfür ve hakaret yoksa eşinizi böyle kabul edin gitsin..
Belki zamanla durulur.

can çıkar huy çıkmaz...en azından hatasını kabul ediyor..emin ol seninde ona zıt huyun vardır..evlilik birbirini idare etmektir...bende ani parlarım çabuk sönerim...huy işte...

Aynen öyle. Bağıran çağıran ben olunca o suçlu olsa bile ben suçlu oluyorum :)

Ben esi de sinirli olup kendisi de sinirli olanlardanim
Yapilacak sey basit, saygili olacaksin karsilikli, yoksa sinirin kimseye zarari yok, sinirin arkasina siginanlarin zarari var

Bağırdığı zaman onu dinleme sessiz konusamiyorsan konuşmayalım de geç odaya kavga anında bile olsa bunu yap odaya gelirse evden çık böylelikle vazgececektir ben gecenin bi yarısı evden çıkmıştım sonra arabayla gelip beni almak zorunda kalmıştı artık hicbirsey için sesini yukseltmez hatta kavga bile etmez.

Bağırdığı zaman onu dinleme sessiz konusamiyorsan konuşmayalım de geç odaya kavga anında bile olsa bunu yap odaya gelirse evden çık böylelikle vazgececektir ben gecenin bi yarısı evden çıkmıştım sonra arabayla gelip beni almak zorunda kalmıştı artık hicbirsey için sesini yukseltmez hatta kavga bile etmez.

bir anda ne güzel değişmiş eşiniz. nasıl oldu acaba?ben bunuda deneyeyim ama bir hafta iyiyse ikinci hafta arıza veriyor.

Ya ben 1 buçuk senelik evliyim eşimin inanılmaz stresli bir işi var sürekli gergin sürekli acelesi var her şeye... evliligimizin ilk 3 ayı kabus gibiydi bir şey unutmak yapmamak geç kalmak büyük kavga sebepleriydi... her gün kavga... sonra aldım karşıma adam akıllı konuştum sonuçta bir ömür böyle geçmez 45 kiloya kadar dusmustum.. zamanla birbirimizi tolere etmeyi öğrendik şimdi çok ama çok anlayışlı ama tabi bende çoğu sinir olduğum şeyde normal ses tonuyla konuşuyorum.. dolayısıyla iki tarafında sakin olması lazım hep bir taraf olması durumu zorlastirir.. karşına al konuş derim ben.. evlilik zooooŕrr

bir anda ne güzel değişmiş eşiniz. nasıl oldu acaba?ben bunuda deneyeyim ama bir hafta iyiyse ikinci hafta arıza veriyor.
evliliğimizin ilk aylarında böyleydi galiba ne kadar ciddi olduğumu anladı gidebilecegimin farkına varınca kaybetme korkusu galiba denemelisin ama ters tepmez umarim.

Benimkisi sinirlenince be dediğini bilmiyo kufur de ediyo bende diyorum senin sinirlerini aldirsek keşke melek gibi olsan ne güzel olur insanın huyu değişmez yaslaninca belki

evet burçla ilişkilendirebilirim. sinirlendiğinde üzerine düşmez yüz vermeseniz ya da haksız, yanlış bir hal tavır içinde olduğu vurgusunu yaparsanız sinirleneceği konularda kontrollü davranabilir.
Katıksız iyi davranmayın sert yönlerinizi de görmesi gerekli ki ani çıkışlarında sert kayaya çarptığını hissetsin.
aşağılama, küçük görme saygı duymama durumlarında daha kolay sinirlenebiliyor yaylar kasti bu davranış içinde olunmasa bile onlar o şekilde hissedebilirler siz de bu şekilde hissetmemesini sağlayabilirsiniz bi şekilde.

Benimkide öyle. İlk başlarda bende aynısını yaptım kendine daha da sinirleniyordu. Artık o bağırdığı fevri oldugu zaman ben susuyorum siniri geçiyor hemen. Sana da tavsiye ederim. :KK58: değişmiyor huy malesef. Suyuna gitmek lazım.

aaamaan bende bağırırım üzülürüm kriz geçiririm yarım saate geçer. Kötü bir huy ama asla kin tutmam bu sayede mesela. İçine atıp atıp bir anda parlamasındansa bence o an yaşayıp sonra geçmesi daha iyi. :KK49:
Not babam yay burcu. Gördüğüm en sakin adamdır. :KK76:

Eşimden değil ama kendi ailemden alışkın olduğum bi durum.. Çok naaalet bi huy :KK62:
İlerde bunu toplum içinde yapmasına ve çocuklarınıza böyle davranmasına izin vermeseniz iyi olur ama nası yapacağınız konusunda bişey diyemem zira kelin ilacı muhabbeti :KK14: Bu huy dediğiniz gibi geçmez ama törpülenebilir, karşılık vermek yerine küsmek, kırgın davranmak iyidir:KK53:
Sinirleri tepesine gelince uzaklaşsın, gitsin bi yerlere düzelince geri gelsin mesela...

Back
X