eşi sinirli olanlar??

erkek düsmanina feminist deniyoda kadin dusmanina ne deniyodu acaba? yada siz erkek misiniz ? dunde bi konuda yorumuzu okudm da hep kadinlarda sucu buluyosunz acikcasi sinir oldum ! adam fevri biryms bellki ota b..ka herseye kiziyo sinirleniyo boyle yorum yapmak yerine daha yapici konussanz daha iyi olur yada hic yapmayin en iyisi.. zira sinirli bi erkek oturmana kalkmana herseyine sinirlenir zaten basimda oldgndan biliyrm ..

valla cnm bendede var bitane sende ki yine iyi en azndan hatasni kabul ediyo bizimki etmez gunlerce kuser sordugumdada iyi yaptim der hakaretleri el hareketleride cabasi ha ben ozur dilemednde yanasmaz :KK62: benim sana tek tavsiyem bi defalgnada olsa iyi bi küsmen geldgndede barsmaman anlasn hatasni kalbinin kirildgni bu sekilde yaparsan zaten barisiyo deyip onemsemez ayni harketlerne devam eder

Benim erkek arkadaşım da öyle. En önemlisi kabullenmek onlar isteyerek sinirlenmiyor.Sinirliyken pek sesimi çıkarmıyorum sakinleşiyor sonra oturup konuşuyoruz haklısın diye özür diliyor çoğu zaman.Biraz kendi haline bırakın öyle zamanlar da ve sizi üzdüğünü fark ettikçe kendini kontrol etmeye çalışacaktır.

Geçmez azalmaz ve böyle gider benimkide öyle huyuna git ne derse he de geç umursama böylece cok mutlu olursun emin ol

He he de gec. Kafana taktikca olan sana olur. Otur keyfine bak. Erkekler gamsiz olduklari icin yaslanmiyor. Kadin icine atip cokuyor. Sen de basindan at.

Ne küs, ne uyar, ne de sen de sinirlen
Hiçbiri değil
Benim babam 30 yıllık evliler , insanın huyu neyse o
Çıkmıyor yapışıyor...
Can çıkar da huy çıkmaz derler.
Hala kadına çektirir huyuyla. Ama artık baktık ki o söyleniyor mu tamam oradan uzaklaşıcaksın o içini boşaltsın yoksa olmaz yani. Muhakkak parlayacak pireyi deve edecek. Olmazsa olmaz
Not: Koç burcudur, numaralı parlayıp sönen pişman olan burçtur.

erkek düsmanina feminist deniyoda kadin dusmanina ne deniyodu acaba? yada siz erkek misiniz ? dunde bi konuda yorumuzu okudm da hep kadinlarda sucu buluyosunz acikcasi sinir oldum ! adam fevri biryms bellki ota b..ka herseye kiziyo sinirleniyo boyle yorum yapmak yerine daha yapici konussanz daha iyi olur yada hic yapmayin en iyisi.. zira sinirli bi erkek oturmana kalkmana herseyine sinirlenir zaten basimda oldgndan biliyrm ..

Erkek değilim ama sırf kadınım diye "kocasını idare etmeyi beceremeyen aptal kadınlar"ı savunamayacağım, sorry. Erkekler basit düz varlıklardır, idare etmesi çok kolaydır, ama zeki kadınlar için böyle tabiiiii.

Benim eşimde aynı burçtan ve bağırır. Burçla alakası yok ama huy bu.
Her durumda kendini üste çıkarır.
Ben kendim susarım. İlk zamanlar o kadar kavga ettikki nasıl ayakta kaldık boşanmadık helal olsun.
15 yıl oldu. Şimdi hiç takmiyorum bağirmasini. Bu sağlam karakteri sayesinde toplum içinde saygın bir yere geldiğini düşünüyorum.
Yoksa yükselen bir başarı grafiği olmasa ben ona hayranlik duymazdim bu zamana kadar katlanmazdim.

eşim biraz fevri biri yani bir anda sinirlenip sonra pişman olabiliyor. nasıl davranacağımı bilmiyorum. hakaret falan değil ama sesini yükseltiyor sonra elimde değil diyor.

bu huy geçer mi azalır mı ya da eşi böyle olanlar nasıl davranıyorsunuz onu öyle mi kabul ettiniz. eşim yay burcu bu arada alakası var mı bilmiyorum?

Geçmez geçmiyor o bağırmaya başlayınca sus gözlerinin içine bak
Sakinleşince de sen baslarsin dir dır ben öyle yapıorum çok yipratici

Cvp verme allah muhafaza

Benim eşimde yay burcu ve ani sinire sahip.. İlk tanıstıgımızda sinirli insanlardan korktugumu ve benım hayatıma boyle ınsanlara yer vermeyecegımı belırtmıstım.Ofke terapisi ile ilgili derin arastırmalar ile sorunu cozduk.Eğer asamasaydık birlikte terapiste gidecektik.Sizde birlikte deneyin.Çözüm bulamazsanız muhakkak bi uzmana danışın derim.

bizde de var ondan ota boka kizar pisman olur da kalp kirilir bi kere bende tutamam kendimi aglarim gecmez yani boyle kabul edeceksij ya umursamicaksn ya da bi kus baris devam edeceksin

Erkek değilim ama sırf kadınım diye "kocasını idare etmeyi beceremeyen aptal kadınlar"ı savunamayacağım, sorry. Erkekler basit düz varlıklardır, idare etmesi çok kolaydır, ama zeki kadınlar için böyle tabiiiii.
anladigim kadariyla psikolijisi.bozuk sikintili birisnz .. o yuzden hic ugrasamiycam iyi geceler :KK14::KK14:

eşim biraz fevri biri yani bir anda sinirlenip sonra pişman olabiliyor. nasıl davranacağımı bilmiyorum. hakaret falan değil ama sesini yükseltiyor sonra elimde değil diyor.

bu huy geçer mi azalır mı ya da eşi böyle olanlar nasıl davranıyorsunuz onu öyle mi kabul ettiniz. eşim yay burcu bu arada alakası var mı bilmiyorum?
Benimki de yay canım aynı babam da yay geçmez bunlar böyle :KK56:

Gecmez bacim... benim esimde oyle ama ben iyi sinirlendiririm onu, onun sonucunda bagirir :) karakterini bil ona gore davran bence birbirinizi tölere etmelisiniz bazi konularda esinde bu yonden zayifsa idare et bence... allah daha kotusunden korusun

huy geçmez.eşini bu şekilde kabul edeceksin.bağırdığı zaman sen de karşılık verirsen kavga edersiniz.o bağırınca sus ve sakinleşmesini bekle göreceksin bak onun siniri de çok uzun sürmez o zaman.ben çareyi böyle buldum faydalı oldu umarım sana da faydası olur

Back
X