eşi sinirli olanlar??

Benım eşimde çook sinirlidir ama bana asla ne şiddet uyguladı nede öyle onurumu kırıcak kadar bağırdı.
Sinirini daha çok ailesıne yansıtıyo :))
Hatta bazen dıyom bnce tedavı ol kırılıyo bana ben sana ne zaman bağırdım dıye :)
Bana değil evet ama etrafına daha çok gıcık olduklarına baya baya sinirli :)

Benım eşimde çook sinirlidir ama bana asla ne şiddet uyguladı nede öyle onurumu kırıcak kadar bağırdı.
Sinirini daha çok ailesıne yansıtıyo :))
Hatta bazen dıyom bnce tedavı ol kırılıyo bana ben sana ne zaman bağırdım dıye :)
Bana değil evet ama etrafına daha çok gıcık olduklarına baya baya sinirli :)

keşke benimki de öyle olsa. onlara sinirlenir parasız kalır gelir bana bağırır. bana ev aldırdın diye kızar. bu arada ikimizde çalışıyoruz ve ortak borç ödüyoruz.şanslısınızz

keşke benimki de öyle olsa. onlara sinirlenir parasız kalır gelir bana bağırır. bana ev aldırdın diye kızar. bu arada ikimizde çalışıyoruz ve ortak borç ödüyoruz.şanslısınızz
Allahıma şükürler olsun. İlk başlarda bu sınırı bana yasıcak dıye çok korkuyorum. 3,5 yıl oldu 3 yılda sevgililik dönemı var bana daha hissettirmedı bişey ..
Umarım senın eşinde düzelir :( Sankı kendın için aldın o evı .

Allahıma şükürler olsun. İlk başlarda bu sınırı bana yasıcak dıye çok korkuyorum. 3,5 yıl oldu 3 yılda sevgililik dönemı var bana daha hissettirmedı bişey ..
Umarım senın eşinde düzelir :KK43: Sankı kendın için aldın o evı .

maşallah diyorum eşinize. benimki sevgiliyken falan hissettirmedi de çocuktan sonra okü.ze bağladı iyice. aynen bende ona kızıyorum işte. sanki kendi üstüme aldım evi

eşim biraz fevri biri yani bir anda sinirlenip sonra pişman olabiliyor. nasıl davranacağımı bilmiyorum. hakaret falan değil ama sesini yükseltiyor sonra elimde değil diyor.

bu huy geçer mi azalır mı ya da eşi böyle olanlar nasıl davranıyorsunuz onu öyle mi kabul ettiniz. eşim yay burcu bu arada alakası var mı bilmiyorum?
Benim esim de cok sinirli alttan aldim sustum hep ama baktim artik ben yıpranıyorum yeter dedim kendime ve susmuyorum artık bir insan hem sevip hem nefret eder mi benim tam da bu oldu beni bıraksa da asla alttan almicam çünkü kadınlar hep savunmasia diyorlar ya güçsüz diyorlar ama ben bunlardan olamıcam ok bir ailw kuruldu ama aevgi ve saygi çerçevesinde olmali bence bu sekilde hayat cidden geçmez kendinizden asla odun vermeyim

eşim biraz fevri biri yani bir anda sinirlenip sonra pişman olabiliyor. nasıl davranacağımı bilmiyorum. hakaret falan değil ama sesini yükseltiyor sonra elimde değil diyor.

bu huy geçer mi azalır mı ya da eşi böyle olanlar nasıl davranıyorsunuz onu öyle mi kabul ettiniz. eşim yay burcu bu arada alakası var mı bilmiyorum?
Yay burcu saman alevi gibidir onu aslinda icinden gelerek bagirmiyodur bir anda o anlik davraniyodur bende oyleyim esim bu durumdan cok sikayetci olabildigince duzelmeye calisiyorum o bagirdiginda bekle sadece susmasini bekle sonra cok pisman olucaktir oturup konusmayi dene duzeltmeye calisicaktir kendini

6 aylık evliyim ve boşanma aşamasındayım esimde yay burcu aynıııı senin anlattığın şekilde biri çok agresif sinirli oturup adam gibi konuşulmaz asla imkansızzzzz

Benim esimde aynı çok Fevriydi ama baya bi törpüledik cok sukur sabırlı davrandim ama her bagirişindan yaklaşık 5 dakika sonra özür diler çok pişman olurdu ben küsmek yerine ya da karşılığında bağırmak yerine odama gidip dolabimi döküp duzeltirdim yeniden dağınık olmadığı halde sinirimi kiyafetlerden alırdım sonra gelip Özür dilerdi küsmezdim ama surundururdum vicdan yaptirirdim ve ona sakin bir dille haksızlık yaptığını yanlış cümleler kullandığını beni çok kirdigini anlatirdim o da baktı ki ben karşılık vermiyorum sakin dille anlatıyorum yavaş yavaş törpülendi şimdi ay da yılda bir sinirlenir ama artık ben sivrildim ben üstüne gidiyorum biraz :D o kadar sabrin sonu böyle oluyi :D :D :D

benim babamda boyleydi aniden sinirlenir bagirirdi annem hep idare eder susardi bizide aman sakinleşsin idare edin derdi. bazen toplum icinde de yapardi bunu tabi bu 15 sene onceydi annem onunla konusa konusa bu uyunu yok etti simdi co cok nadir YANLIZ SIMDI TAM DERSI OLDU ANNEM BABAMA BUNU YAPIYOR ANIDEN SINIRLENIYOR BABAMA HIC OLMUYACAK SEYLERDE BILE BABAMA BAGIRIYOR MENEBOZA GIRDI ZAMAN BU COK DAHA DA ARTI BU SEFER BEN ANNEME TELKINLERDE BULUNDUM YAPMA ETME DIYE KI ANNEM BABAMI CANINDA COK SEFER SIMDI BIRAZ SAKINLESTI ANNEM AMA HALA ARA ARA KENDINI TUTAMIYOR GENE BAGIRIYOR BABAMA

Asabi asabidir benim eşim öyle
Biraz rehabilite oluyorlar ama tamamen geçmez diye düşünüyorum
Pişman da olmaz benimki siniri yatışsa bile haklıdır, haksızlığını çookk sonra laf arasında kabul eder ya da kabul etmez ama davranışını değiştirir kuyruğu dik tutarak. Bana esip gürlemez, küfür asla etmez ama bazen çok tedirgin edici olabiliyor

Benim esimde aynı çok Fevriydi ama baya bi törpüledik cok sukur sabırlı davrandim ama her bagirişindan yaklaşık 5 dakika sonra özür diler çok pişman olurdu ben küsmek yerine ya da karşılığında bağırmak yerine odama gidip dolabimi döküp duzeltirdim yeniden dağınık olmadığı halde sinirimi kiyafetlerden alırdım sonra gelip Özür dilerdi küsmezdim ama surundururdum vicdan yaptirirdim ve ona sakin bir dille haksızlık yaptığını yanlış cümleler kullandığını beni çok kirdigini anlatirdim o da baktı ki ben karşılık vermiyorum sakin dille anlatıyorum yavaş yavaş törpülendi şimdi ay da yılda bir sinirlenir ama artık ben sivrildim ben üstüne gidiyorum biraz :KK70: o kadar sabrin sonu böyle oluyi :KK70: :KK70: :KK70:
esiniz ayni babam gibi o da ozur dilerdi simdi annem cok agresif oldu. simdi biraz iyi bi gun annem babama oyle bir bagirdi ki inan adamin gunahi yok mesele incir cekirdegini doldurmaz anneme sus diyorum babama yukleme bu kadar yok susmuyor babam bakti olmuyacak disari cikti. cektim kenara annemi bak dedim babam rahatsizlanacak biraz duygu sömurusu yaptim annem sonra babama kiyamadi gonlunu aldi simdi biraz daha sakin annem. annem bana sunu dedi yillarin birikmisligi var dedi kendimi tutamiyorum dedi. ki biliyorum annem babam hasta oldugu zaman uzrine titrer bir derdi oldugu zamam onu teselli eder her konuda babam ici fedakarlik yalmistir babamin sulalesi annemi cok sefer parmakla ornek gosterilir annem

esiniz ayni babam gibi o da ozur dilerdi simdi annem cok agresif oldu. simdi biraz iyi bi gun annem babama oyle bir bagirdi ki inan adamin gunahi yok mesele incir cekirdegini doldurmaz anneme sus diyorum babama yukleme bu kadar yok susmuyor babam bakti olmuyacak disari cikti. cektim kenara annemi bak dedim babam rahatsizlanacak biraz duygu sömurusu yaptim annem sonra babama kiyamadi gonlunu aldi simdi biraz daha sakin annem. annem bana sunu dedi yillarin birikmisligi var dedi kendimi tutamiyorum dedi. ki biliyorum annem babam hasta oldugu zaman uzrine titrer bir derdi oldugu zamam onu teselli eder her konuda babam ici fedakarlik yalmistir babamin sulalesi annemi cok sefer parmakla ornek gosterilir annem
Çok şükür cok birikmislik yok daha iki sene olmadı bile tam ;) o kadar agresif değilim ama eskisi kadarda sabırlı olamıyorum annen çok haklı bu konu da

bizim sülalede öyle atarlanana sinirli b.k musun sen diye aşşalarız aşşala bence hasta mısın seni doktora götürelim mi desene senin yaşın küçük mü kaldı de

Back
X