• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi sonucu 0 sperm çıkanlar lütfen yardıma

bonibon34bonibon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
53
48
3
arkadaşlar sonucunuzun 0 çıkması durumunda ne yaptınız nelerden geçtiniz
Kür,İlaç,Dr,Hastane
bilginize yardımlarınıza tavsiyelerinize ihtiyacım var özelden burdan hertürlü yazılarınızı bekliyorum

Geçmiş olsun canım testi kez mi yaptınız yoksa tekrarladınız mı? Önce ameliyatla sperm aranıyor sanırım bu vakalarda,bulunursa tüp bebekle dölleme yapıp transfer ediyorlar.

Geçmiş olsun canım testi kez mi yaptınız yoksa tekrarladınız mı? Önce ameliyatla sperm aranıyor sanırım bu vakalarda,bulunursa tüp bebekle dölleme yapıp transfer ediyorlar.
inşallah ameliyatlık bi durum olmazda Allahın izniyle emre beyle bi görüşüp muayene olmayı düşünüyoruz

Kür,İlaç,Dr,Hastane
bilginize yardımlarınıza tavsiyelerinize ihtiyacım var özelden burdan hertürlü yazılarınızı bekliyorum

Merhaba, benim eşiminde spermiyogram sonucu sıfır çıktı maalesef. ilk sonuçtan sonra doktor testi tekrar etmemiz tek seferle yorum yapılmasının yanlış olduğunu söyledi. Ancak 2. seferde de aynı sonuçlar çıktı. Azospermi teşhisi konulduktan sonra hormon testlerini ve y kromozom testi yaptırdık. Yani hormonlardan kaynaklı bir sıkıntı olup olmadığına bakılıyor. Ancak bu testlere sperm olup olmadığı ile ilgili değil sorunu bulmak amaçlı bakıyorlar. Hormonal bir sorun varsa sanırım ilaç tedavisi falan olabiliyor ve sperm normal değerlere dönebiliyor. İkinci seçenek kanal tıkanıklığı. Bu durumda tese yapılıyor. Tabi tesede sperm bulunamama durumuda olabilirmiş. Bizde hormonal bir sıkıntı çıkmadı. tese yapılıp bakılacak. Ancak bu testler için özelde baya bir rakam istediler. Ben devlet kurumunda bunların hepsini ücretsiz olarak yaptırdım.

Kür,İlaç,Dr,Hastane

Canim benim esimdede cikti.. hatta o kadar azdiki test yapilamadi bile
tüp bebek yaptirdik.. cok sukur positif sonucla döndun yuvamiza..

Nahit ata bey doktorumdu..
manisada grand medical hospital..
tavsye ederim..
bizim burdaki doktorlar olumsuz konusurken...nahit ata bey oyle bi konustuki hayata kusmusken .. tekrar dan kendimizi toparladik..

Canim benim esimdede cikti.. hatta o kadar azdiki test yapilamadi bile
tüp bebek yaptirdik.. cok sukur positif sonucla döndun yuvamiza..

Nahit ata bey doktorumdu..
manisada grand medical hospital..
tavsye ederim..
bizim burdaki doktorlar olumsuz konusurken...nahit ata bey oyle bi konustuki hayata kusmusken .. tekrar dan kendimizi toparladik..
Allahım en hayırlısıyla nasibiyle kucağına ve kucaklarımıza vermeyi nasip etsin inşallah
şuan da başladık dr araştırmalarına tavsiyeleri yorumları okuyup değerlendiriyorum hep İstanbul dayım canım ben

Allahım en hayırlısıyla nasibiyle kucağına ve kucaklarımıza vermeyi nasip etsin inşallah
şuan da başladık dr araştırmalarına tavsiyeleri yorumları okuyup değerlendiriyorum hep İstanbul dayım canım ben

Amin canim aminnn insAllah <3
Sizde positief olun insAllah rabbim nasip edecektir ..
tüp bebek felan mi yoksa normal tedavimi??

Sizlere bir tavsiyede bulunayım eğer eşinize sperm testi yapılcaksa tüp bebek merkezlerinde yaptırmayın.
Tedaviyi tüp bebek merkezindeki dr istiyor olsa bile dışarıdaki bağımsız bir labarotuvarda yaptırın.
Nedeni ise olayın başka bir boyutta olması.Dışarıda kruger morfoljisi örneğin 5-6 ise tüp bebek merkezlerinde hep 0(sıfır) çıkıyor.Yada sperm sayısı 5-6 milyonsa burda 1 milyon çıkıyor.Dediğim gibi tercih sizin.

Sizlere bir tavsiyede bulunayım eğer eşinize sperm testi yapılcaksa tüp bebek merkezlerinde yaptırmayın.
Tedaviyi tüp bebek merkezindeki dr istiyor olsa bile dışarıdaki bağımsız bir labarotuvarda yaptırın.
Nedeni ise olayın başka bir boyutta olması.Dışarıda kruger morfoljisi örneğin 5-6 ise tüp bebek merkezlerinde hep 0(sıfır) çıkıyor.Yada sperm sayısı 5-6 milyonsa burda 1 milyon çıkıyor.Dediğim gibi tercih sizin.
mantıklı aslında kendi bazlarında söz edip dile getirme ihtimalleri olabilir

Back
X