- 27 Mart 2021
- 229
- 80
- 18
- 44
- Konu Sahibi Bigstarmariposa
-
Henüz gidemedik barıstiktan bir gun sonra annesini kaybettik 3 gün cenaze dolayısıyla uzak durdu telefondan sonra yine ayni acısı var ses etmeyeyim diyorum ama sinirlerim bozuluyorterapiye gittiniz mi? oradan bir sonuç alınamadı? Sizi galiba pek ciddiye almamış eşiniz
acısı olan yasını tutar bence geç kalmadan gerekli konuşmayı yapın bu durumu kabullendiğinizi düşünmesinHenüz gidemedik barıstiktan bir gun sonra annesini kaybettik 3 gün cenaze dolayısıyla uzak durdu telefondan sonra yine ayni acısı var ses etmeyeyim diyorum ama sinirlerim bozuluyor
Şimdi konuşsam annemin acısını unutmak için takılıyorum diyecek eminim. Terapistte gidene kadar benim yapabileceğim bişeyler varmı diye araştırıyorumacısı olan yasını tutar bence geç kalmadan gerekli konuşmayı yapın bu durumu kabullendiğinizi düşünmesin
Sürekli ona faceden yorum yazın mesaj atın rahatsız olsun belki o zaman anlar hatasınıEşim sosyal medya bagımlısı işten geri kalan zamanının çoğunu telefona bakarak geçiriyor bu sebeple nerdeyse boşanıyorduk dava açtık sonra aile terapisttine gidelim dedi davadan vazgeçtik.söz veriyor bir süre telefonda geçirdiği vakite dikkat ediyor sonra yine ayni.ben artik nefes alamıyorum sıkıntıdan bu arada sosyal medya derken facebook. Onun facebook bende de acik yanlış bişey yapmıyor ama bana hiç zaman ayırmıyor benim gibi olup bu duruma çözüm bulmuş olan varmı bu şekilde devam etmek istemiyorum edemiyorumda
Valla yerinden kıpırdamıyor bişey söylemek için bile fırsat kolluyorum çok zor bir durum yaşayan bilirBirlikte zaman geçirebileceğiniz hobiler, yürüyüşler planlayın, ayrıca kitap film veya ev işleri gibi boş zamanını geçirebileceği alışkanlıklar kazanması lazin. Yoksa her boş kaldığında gene aynısı olacak.
Denedim bu yolu rahatsız oluyor ama kalıcı olmadı bu yöntemSürekli ona faceden yorum yazın mesaj atın rahatsız olsun belki o zaman anlar hatasını
Güvercin besliyor bütün güvercin guruplarina girmiş hastalık çözümleri takas alım satım yapıyor geri kalan zamanda haber spor vs oda bitince video izliyorFacebook ta ne yapıyor ki, Facebook devri bitti yıllar önce
Facebook ta ne yapıyor ki, Facebook devri bitti yıllar önce
ben annemin acısını hafifletmek için eşimde aramıştım dermanı ona ve kızıma sarılmıştım sizde biliyorsunuz ki bunların hepsi bahane. çok mu yeni vefat etti kayınvalideniz?Şimdi konuşsam annemin acısını unutmak için takılıyorum diyecek eminim. Terapistte gidene kadar benim yapabileceğim bişeyler varmı diye araştırıyorum
Bugün 6. Günüben annemin acısını hafifletmek için eşimde aramıştım dermanı ona ve kızıma sarılmıştım sizde biliyorsunuz ki bunların hepsi bahane. çok mu yeni vefat etti kayınvalideniz?
bence eşiniz çoktan normal yaşantısına dönmüş.Bugün 6. Günü
Anlatmak istedigim bu işte bağımlı sigara gibi düşününbence eşiniz çoktan normal yaşantısına dönmüş.
o zaman terapiye bir an önce gidin hem bu iş için yardımcı olacaktır hemde annesi için. ya da eşinizle güzelce konuşacaksıınız zor bir dönemdesin biliyorum sana yardımcı olmak istiyorum gel bu işi çözelim gibi...Anlatmak istedigim bu işte bağımlı sigara gibi düşünün
Hangi yolu denediysem olmadı sanırım tek çare terapist inşallah çözüm buluruz yoksa hayatımın geri kalanı çöp olacak çünkü sürekli mutsuz hissediyorumo zaman terapiye bir an önce gidin hem bu iş için yardımcı olacaktır hemde annesi için. ya da eşinizle güzelce konuşacaksıınız zor bir dönemdesin biliyorum sana yardımcı olmak istiyorum gel bu işi çözelim gibi...
böyle hissetmekte çok çok haklısın. Muhtemelen şu an acısı var diyede üzerine gitmiyorsundur. uygun zamanda terapiye başlaması gerektiğini aksi takdirde kötü sonuçlar olacağının uyarısını verinHangi yolu denediysem olmadı sanırım tek çare terapist inşallah çözüm buluruz yoksa hayatımın geri kalanı çöp olacak çünkü sürekli mutsuz hissediyorum
Canım birlikte eğlenerek yapabileceğiniz aktiviteler planla. Bir anda bırak demeyle bırakamayabilir ama daha güzel bir seçenek sunabilirsen bırakması daha kolay olur diye düşünüyorumEşim sosyal medya bagımlısı işten geri kalan zamanının çoğunu telefona bakarak geçiriyor bu sebeple nerdeyse boşanıyorduk dava açtık sonra aile terapisttine gidelim dedi davadan vazgeçtik.söz veriyor bir süre telefonda geçirdiği vakite dikkat ediyor sonra yine ayni.ben artik nefes alamıyorum sıkıntıdan bu arada sosyal medya derken facebook. Onun facebook bende de acik yanlış bişey yapmıyor ama bana hiç zaman ayırmıyor benim gibi olup bu duruma çözüm bulmuş olan varmı bu şekilde devam etmek istemiyorum edemiyorumda
Normalde ben çok aktif biriyim ama o değil hiç bişey yapmak istemiyor dışarı çıkmak çok zor geliyor ona. Arkadaşlarıyla kuş ucurma dışında aktivitesi yok oda arada bir içim çöktü yeminle.birlikte şunu yapalım dedgimde asla hayır demez bana hiç hayır demedi ama yapmadidaCanım birlikte eğlenerek yapabileceğiniz aktiviteler planla. Bir anda bırak demeyle bırakamayabilir ama daha güzel bir seçenek sunabilirsen bırakması daha kolay olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?