Esi sosyal medya bagımlısı olan varmı?

Bigstarmariposa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2021
229
80
18
44
Eşim sosyal medya bagımlısı işten geri kalan zamanının çoğunu telefona bakarak geçiriyor bu sebeple nerdeyse boşanıyorduk dava açtık sonra aile terapisttine gidelim dedi davadan vazgeçtik.söz veriyor bir süre telefonda geçirdiği vakite dikkat ediyor sonra yine ayni.ben artik nefes alamıyorum sıkıntıdan bu arada sosyal medya derken facebook. Onun facebook bende de acik yanlış bişey yapmıyor ama bana hiç zaman ayırmıyor benim gibi olup bu duruma çözüm bulmuş olan varmı bu şekilde devam etmek istemiyorum edemiyorumda

Henüz gidemedik barıstiktan bir gun sonra annesini kaybettik 3 gün cenaze dolayısıyla uzak durdu telefondan sonra yine ayni acısı var ses etmeyeyim diyorum ama sinirlerim bozuluyor
acısı olan yasını tutar bence geç kalmadan gerekli konuşmayı yapın bu durumu kabullendiğinizi düşünmesin

Sürekli ona faceden yorum yazın mesaj atın rahatsız olsun belki o zaman anlar hatasını

Valla yerinden kıpırdamıyor bişey söylemek için bile fırsat kolluyorum çok zor bir durum yaşayan bilir

Şimdi konuşsam annemin acısını unutmak için takılıyorum diyecek eminim. Terapistte gidene kadar benim yapabileceğim bişeyler varmı diye araştırıyorum
ben annemin acısını hafifletmek için eşimde aramıştım dermanı ona ve kızıma sarılmıştım sizde biliyorsunuz ki bunların hepsi bahane. çok mu yeni vefat etti kayınvalideniz?

Anlatmak istedigim bu işte bağımlı sigara gibi düşünün
o zaman terapiye bir an önce gidin hem bu iş için yardımcı olacaktır hemde annesi için. ya da eşinizle güzelce konuşacaksıınız zor bir dönemdesin biliyorum sana yardımcı olmak istiyorum gel bu işi çözelim gibi...

Hangi yolu denediysem olmadı sanırım tek çare terapist inşallah çözüm buluruz yoksa hayatımın geri kalanı çöp olacak çünkü sürekli mutsuz hissediyorum

Hangi yolu denediysem olmadı sanırım tek çare terapist inşallah çözüm buluruz yoksa hayatımın geri kalanı çöp olacak çünkü sürekli mutsuz hissediyorum
böyle hissetmekte çok çok haklısın. Muhtemelen şu an acısı var diyede üzerine gitmiyorsundur. uygun zamanda terapiye başlaması gerektiğini aksi takdirde kötü sonuçlar olacağının uyarısını verin

Canım birlikte eğlenerek yapabileceğiniz aktiviteler planla. Bir anda bırak demeyle bırakamayabilir ama daha güzel bir seçenek sunabilirsen bırakması daha kolay olur diye düşünüyorum

Canım birlikte eğlenerek yapabileceğiniz aktiviteler planla. Bir anda bırak demeyle bırakamayabilir ama daha güzel bir seçenek sunabilirsen bırakması daha kolay olur diye düşünüyorum
Normalde ben çok aktif biriyim ama o değil hiç bişey yapmak istemiyor dışarı çıkmak çok zor geliyor ona. Arkadaşlarıyla kuş ucurma dışında aktivitesi yok oda arada bir içim çöktü yeminle.birlikte şunu yapalım dedgimde asla hayır demez bana hiç hayır demedi ama yapmadida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…