• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esi sosyal medya bagımlısı olan varmı?

Normalde ben çok aktif biriyim ama o değil hiç bişey yapmak istemiyor dışarı çıkmak çok zor geliyor ona. Arkadaşlarıyla kuş ucurma dışında aktivitesi yok oda arada bir içim çöktü yeminle.birlikte şunu yapalım dedgimde asla hayır demez bana hiç hayır demedi ama yapmadida
Hmm işin zor ama eğleneceği yapabileceği şeyler bulmaya çalış yine de yoksa ömür böyle geçmez 🙇🏻‍♀️

Eşiniz de bunu sorun olarak görüyor ve kurtulmak istiyorsa oyalanacak şeyler yapın evde pineklemeyin. Akıp kokmayacak bir iki yemek yapın akşam yemeğini parkta bahçede dişarıda yiyin, yürüyüş yapın akşamları, yemeğe çıkın, eş dostla görüşün, film izleyin….zamanı doldurun, bir süre sonra telefonu eline almamaya alışacaktır

Eşiniz de bunu sorun olarak görüyor ve kurtulmak istiyorsa oyalanacak şeyler yapın evde pineklemeyin. Akıp kokmayacak bir iki yemek yapın akşam yemeğini parkta bahçede dişarıda yiyin, yürüyüş yapın akşamları, yemeğe çıkın, eş dostla görüşün, film izleyin….zamanı doldurun, bir süre sonra telefonu eline almamaya alışacaktır
Kabul ediyor bağımlı olduğunu

Eşim sosyal medya bagımlısı işten geri kalan zamanının çoğunu telefona bakarak geçiriyor bu sebeple nerdeyse boşanıyorduk dava açtık sonra aile terapisttine gidelim dedi davadan vazgeçtik.söz veriyor bir süre telefonda geçirdiği vakite dikkat ediyor sonra yine ayni.ben artik nefes alamıyorum sıkıntıdan bu arada sosyal medya derken facebook. Onun facebook bende de acik yanlış bişey yapmıyor ama bana hiç zaman ayırmıyor benim gibi olup bu duruma çözüm bulmuş olan varmı bu şekilde devam etmek istemiyorum edemiyorumda
Ben eşime sosyal medya kullandırmıyorum. Bende kullanmıyorum😂kafalar miss

Ç
Olay kabul etmesi değil, bundan vazgeçmeyi isteyip istememesi.
Ben de sigara kullanıyorum,rahatsızlıklarım var bana çok zararlı kabul ediyorum, bırakmam gerek kabul ediyorum ama bırakmak istemiyorum.aynı şey

Ben eşime sosyal medya kullandırmıyorum. Bende kullanmıyorum😂kafalar miss
Ohhh ne güzel ilk evledigimiz yıl istemiyorum diye tuşlu telefon kullanıyordu ama akıllı telefon lazım oluyor işte diye izin verdim aynı eskiye döndü

Ç

Ohhh ne güzel ilk evledigimiz yıl istemiyorum diye tuşlu telefon kullanıyordu ama akıllı telefon lazım oluyor işte diye izin verdim aynı eskiye döndü
Tabiki de akıllı telefon kullansın. Benim eşimin sosyal medyası olmadığı halde YouTubeden felan çıkmaz okey oynar oda iş sonrası kendince bişeyler yapsın diye ses etmiyorum😂😂😂 sosyal medya tehlike.

Ben sosyal medya bağımlısı erkeklerin arandıklarını düşünüyorum açıkcası

Eşim sosyal medya bagımlısı işten geri kalan zamanının çoğunu telefona bakarak geçiriyor bu sebeple nerdeyse boşanıyorduk dava açtık sonra aile terapisttine gidelim dedi davadan vazgeçtik.söz veriyor bir süre telefonda geçirdiği vakite dikkat ediyor sonra yine ayni.ben artik nefes alamıyorum sıkıntıdan bu arada sosyal medya derken facebook. Onun facebook bende de acik yanlış bişey yapmıyor ama bana hiç zaman ayırmıyor benim gibi olup bu duruma çözüm bulmuş olan varmı bu şekilde devam etmek istemiyorum edemiyorumda
Belki saçma gelecek ama tuşlu telefon kullansın bir süre ve eğer Facebook üstünden iş, iletişim vs kurması gerekliyse de bunu günde 1 2 kez laptop, bilgisayar üstünden yapsın.. Sınava hazırlanan gençler filan böyle yapıyor, telefondan uzak kalmak için 🤷🏻‍♀️

İnşş cnm öyle değildir

Belki saçma gelecek ama tuşlu telefon kullansın bir süre ve eğer Facebook üstünden iş, iletişim vs kurması gerekliyse de bunu günde 1 2 kez laptop, bilgisayar üstünden yapsın.. Sınava hazırlanan gençler filan böyle yapıyor, telefondan uzak kalmak için 🤷🏻‍♀️
Ilk evlendigimiz yıl tartıştık tuslu telefon kullandı 2 yıl. iş yerinde de gerek oluyor diye yeniden kullanmaya başladı aynı oldu.az önce tekrar konuştum bıraktı bakalım 😊 ne kadar dayanabilecek

Şimdi konuşsam annemin acısını unutmak için takılıyorum diyecek eminim. Terapistte gidene kadar benim yapabileceğim bişeyler varmı diye araştırıyorum
Tamam işte hem annenin acısını da unutmana yardımcı olur bir taşta iki kuş vurmuş oluruz diyebilirsin ama vakit kaybetme bence dönüşü olmayan yola girersiniz

Eşim sosyal medya bagımlısı işten geri kalan zamanının çoğunu telefona bakarak geçiriyor bu sebeple nerdeyse boşanıyorduk dava açtık sonra aile terapisttine gidelim dedi davadan vazgeçtik.söz veriyor bir süre telefonda geçirdiği vakite dikkat ediyor sonra yine ayni.ben artik nefes alamıyorum sıkıntıdan bu arada sosyal medya derken facebook. Onun facebook bende de acik yanlış bişey yapmıyor amr a bana hiç zaman ayırmıyor benim gibi olup bu duruma çözüm bulmuş olan varmı bu şekilde devam etmek istemiyorum edemiyorumda
Bu bir hastalık ve eşinizin tedavi olması lazım

Back
X