Erkek İnfertilitesi Eşi sperm testi yaptıranlar bakabilir mi lütfen?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benmarian

Her şey seninle güzel ❣️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
727
1.983
43
29
Eşiniz sperm testi yaptırmadan kaç gün önce ilişkiye girdiniz en son internetten biraz araştırdım ama her sitede farklı yazıyor kafamız karıştı yardımcı olur musunuz 🤗
Bir de kafamıza takılan spermi nasıl veriyorlar hastanede veriyorlarmış ama nasıl kolay oluyor mu sorun oluyor mu doktorlar neye dikkat etmenizi önerdiler sonuç ne zaman çıktı tecrübeli olanlar bilgi verirlerse sevinirim ☺️

Eşiniz sperm testi yaptırmadan kaç gün önce ilişkiye girdiniz en son internetten biraz araştırdım ama her sitede farklı yazıyor kafamız karıştı yardımcı olur musunuz 🤗
Bir de kafamıza takılan spermi nasıl veriyorlar hastanede veriyorlarmış ama nasıl kolay oluyor mu sorun oluyor mu doktorlar neye dikkat etmenizi önerdiler sonuç ne zaman çıktı tecrübeli olanlar bilgi verirlerse sevinirim ☺
3 günlük cinsel perhiz sonrası testi verebilir. Spermi hastanede veriolar orda ekran varms birşeyler oynuyormuş ekranda sen anla. Biz3 farklı yerde yaptırmstk iki yerde yoktu birinde vardı dedi eşim. Kolay olur bişey olmaz stres yapmasn düzgün çıksın değerler. Sonuçlarda özel hastanede bizim aynı gün çıkmıştı devleti bilmyrm orası daha geç oluyomus sanrm

En az 3 gün cinsel perhiz olmustu.özel bi odada veriyolar.devlet hastanesinde 1 haftaya yakin sürede cikmisti.özel laboratuvar da yaptirdik bide ayni gün cikti oda.

En az 3 en fazla 5 gün perhiz olması gerekiyor. Spermi hastanede veriyorlar, biraz zor oluyormuş o anın verdiği telaş ve gerginlikle ama halloluyor bir şekilde. Ordaki ilgilenen görevliler gerekli bilgileri veriyorlar zaten ama su sabun krem tarzı bişey kullanılmasını da istemiyorlar diye hatırlıyorum. Bizimki devlet hastanesinde oldu sonuç 12 gün sonra çıkmıştı

Saçma gelebilir ama ben sanıyordum ki iğneyle falan cekiyorlar😁bizde bu ayda olmazsa yaptrcaz test orada bo..masi gerekiyorsa esim zaten zor b...liyor işimiz zor ozman
Her erkek için kolay değildir sanıyorum zaten o an baya stres içinde oluyorlar ama uğraşınca olur bir şekilde

3 günlük cinsel perhiz sonrası testi verebilir. Spermi hastanede veriolar orda ekran varms birşeyler oynuyormuş ekranda sen anla. Biz3 farklı yerde yaptırmstk iki yerde yoktu birinde vardı dedi eşim. Kolay olur bişey olmaz stres yapmasn düzgün çıksın değerler. Sonuçlarda özel hastanede bizim aynı gün çıkmıştı devleti bilmyrm orası daha geç oluyomus sanrm
Teşekkür ederim 😊

En az 3 en fazla 5 gün perhiz olması gerekiyor. Spermi hastanede veriyorlar, biraz zor oluyormuş o anın verdiği telaş ve gerginlikle ama halloluyor bir şekilde. Ordaki ilgilenen görevliler gerekli bilgileri veriyorlar zaten ama su sabun krem tarzı bişey kullanılmasını da istemiyorlar diye hatırlıyorum. Bizimki devlet hastanesinde oldu sonuç 12 gün sonra çıkmıştı
Teşekkür ederim cevap için 😊

Saçma gelebilir ama ben sanıyordum ki iğneyle falan cekiyorlar😁bizde bu ayda olmazsa yaptrcaz test orada bo..masi gerekiyorsa esim zaten zor b...liyor işimiz zor ozman
Birlikte esinize yardim ederrk vermeyi talep edebilirsiniz hastaneye labarstuvara talepte bulunursaniz yardimci olurlar.

En az 3 gün en fazla 1 hafta. (1 hafta özel bir merkezdi) Devlet hastanesi en fazla 5 gün diyor. Ellerini yıkayacak önce. Su sabun krem vs kullanmayacak. İlk çıkan spermide kaçırmasın en önemlisi.

Eşleri zorlananlar için eşinizin yanına girebilirsiniz diyorlar ama yine farkeden bişey olmayacak. Tükürük, su, sabun, sıvı gene değmeyecek. Eşinizin o tarz bi problemi varsa semen analizinin yapılacağı gün cinsel performans arttırıcı hap kullanabilirsiniz.

Eşleri zorlananlar için eşinizin yanına girebilirsiniz diyorlar ama yine farkeden bişey olmayacak. Tükürük, su, sabun, sıvı gene değmeyecek. Eşinizin o tarz bi problemi varsa semen analizinin yapılacağı gün cinsel performans arttırıcı hap kullanabilirsiniz.
Öyle bir ortamda dahada kasılacak kesin . Zaten zar zor ikna ettim hastaneye gtmeye. Böyle orda bunları yapacağını bilmiyor bile.orda pgrensin ben bilerek ona perhis yaptrrom

Öyle bir ortamda dahada kasılacak kesin . Zaten zar zor ikna ettim hastaneye gtmeye. Böyle orda bunları yapacağını bilmiyor bile.orda pgrensin ben bilerek ona perhis yaptrrom
İster istemez kasılıyorlar. Hakta veriyorum. Benim eşiminde sıkıntı yaşadığı zamanlar oldu. Biz artık gide gele hastaneye her detayı öğrendik. Eşim kaç kez test yaptırdı sayısını hatırlamıyorum :)

Back
X