Erkek İnfertilitesi esi sperm testi yaptirp bilgili olanlar yardimci olurmusunuz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
slm arkadaslar esim sperm testi yaptiracak fakat spermi hastanede vercan diyince ben utanrm faln filan demeye basladi ve yaptirmak istemio simdide oturdum yerle hastane arasinda 1.5saatlik bi yol var steril bi kaba esim evde yapsa doktira o sekilde versek olurmu ve doktora ilk gidicm biraz tuaf olurmu elimizde o kabla gitsek

o dediğin mümkün değil canım. spermler 1,5 saatlik yolda ölürler zaten ve siz gerçek değerleri yakalayamazsınız. eşin gereksiz yere ıvırıp kıvırmasın herkes böyle yapıyorsa pekala o da yapabilir. devlet hastanelerini bilmiyorum ama özel hastanelerde genelde sperm vermek için uygun ortam sağlıyorlar diye duydum. bir arkadaşım tüp bebek tedavisine başladı, gittikleri özel hastanede sperm vermek için gayet konforlu ayrı bir oda varmış; hatta dediğine göre içerde tv-dvd ve açık saçık filmler filan da bulunuyormuş :)

bence eşin spermlerde bir anormallik çıkma ihtimalinden dolayı erkeklik gururuna yediremiyor ve kaçmaya çalışıyor sperm örneği vermekten.

Son düzenleme:
slm arkadaslar esim sperm testi yaptiracak fakat spermi hastanede vercan diyince ben utanrm faln filan demeye basladi ve yaptirmak istemio simdide oturdum yerle hastane arasinda 1.5saatlik bi yol var steril bi kaba esim evde yapsa doktira o sekilde versek olurmu ve doktora ilk gidicm biraz tuaf olurmu elimizde o kabla gitsek

Benim eşimde evlenmeden önce yaptırmıştı..Tuvalette yapmıştı...Sperm testini nasıl yapıldığını bilmiyorum demişti..Bi kontrol ettirelim evlenmeden önce bişey varmı diye demiştik..Ama sonrada söyledi zar zor tuvalette :D Bide gidip hemşireye sordum nasıl olcak diye rezilliğime bak ya aklıma geldi sen konu açınca :9:

Canım utanıp sıkılacak bişe yok bebek istediğimiz için eşim son 2 yıldır 6 ayda bir bu testi yaptırıyor, devlet hastanelerini bilmiyorum fakat özel hastane ve labaratuvarlarda bu test için uygun bir oda veriyorlar, hatta arkadaşın dediği gibi tv dvd falan bile olabiliyor.
Ama evde yaparsanız sağlıklı sonuçlar alamayabilirsiniz diye düşünüyorum. Ha bu arada benim eşimde çok utangaçtı ama söz konusu bebek olunca canım napsın ne denilirse yapıyor.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Arkadsslar bnmde bi sorum olacak bu test icin erkeklerin hangi bolume
Gitmeleri gerekiyor uroloji diyebiliyorum da yanlisda olabilir

o dediğin mümkün değil canım. spermler 1,5 saatlik yolda ölürler zaten ve siz gerçek değerleri yakalayamazsınız. eşin gereksiz yere ıvırıp kıvırmasın herkes böyle yapıyorsa pekala o da yapabilir. devlet hastanelerini bilmiyorum ama özel hastanelerde genelde sperm vermek için uygun ortam sağlıyorlar diye duydum. bir arkadaşım tüp bebek tedavisine başladı, gittikleri özel hastanede sperm vermek için gayet konforlu ayrı bir oda varmış; hatta dediğine göre içerde tv-dvd ve açık saçık filmler filan da bulunuyormuş :)

bence eşin spermlerde bir anormallik çıkma ihtimalinden dolayı erkeklik gururuna yediremiyor ve kaçmaya çalışıyor sperm örneği vermekten.

öle bişi yok arkadaşım kim söledi ise abartmış hem devlet hem özelde yaptırdık özel çok da iyi bir hstaneydi fakat tuvalette yaptı ne yazıkki öle oda cd mıdı yok yanii

Back
X