Eşi subay olanların yardımına ihtiyacım var.

nehir_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
429
54
68
Bir subayla tanıştım. Herşey mükemmel gidiyor. Hatta baya reddettim ilk ama sonunda azmi ve sabırla beni etkilemeyi başardı beyefendi :) ama özel olarak eşi subay olan arkadaslarla konusmak istiyorum. Bana mesaj atarlarsa özelden mutluluģuma mutluluk katarlar. Iyi geceler herkese :)

Canım benim bir kaç ayda bir yeni bir erkek için konu açiyorsun aşık oldum diye. Seni hatırlıyorum bence kendine biraz zaman tanı. Duygusal boşlukta gibisin. Ve subaylar çok zeki adamlardır bu durumunu farkettiyse niyeti ciddi değildir. Niyeti ciddi mi anlamak için kendine şu soruları sor..1 eğitimleriniz denk mi? 2 onun yerinde olsaydım benimle olur muydum? 3 kariyer planim var mı? ( eşim subay)

Çok zeki oldukları kısmına şiddetle katılmadan edemedim :) tespitler tam olmuş

Benim eşim de subay ama seninki karacı mı havacı mı bilmiyorum.Kibar oluyorlar.Evcimen,uyanık ve akıllı oluyorlar.Bizimkiler biraz da çapkın.
Arkadaşın dediği gibi eğitimler,kültürler denk mi?Yaşayış tarzı falan...Biraz temkinli davranmanda fayda görüyorum.

Benimde eşim aynı meslekten kesınlıkle uyanık ve zekıler ne yapar ne eder her kacvgada haklı olur cıkar

Kuzenim subay cok zeki ve duyguları ile değil mantığıyla hareket ediyolar. Genelde de yakışıklı oluyolar burayı tam çözemedim

Kendimi size anlatmak zorunda degilim. Ama neler yasadigimi, tahlihsizliklerimi bilmeden sadece buraya actigim konulardan beni elestirmenizi, bir subay esine yakıstıramadım. Hele ki, siz bir subayla denk ve kariyer sahibi iseniz. Ben ingilizce öğretmeniyim. Insanların neler yasadigini bilmeden yargılamamak gerek demi bence buda çok büyük erdemdir :) yine de tesekkürler.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Zeki bir erkekten korkmuyorum ben sürekli bunu vurgulamışsınız. Ben birilerinden hoslandigim da duygularimi cok fazla uclarda yasiyorum. Bu nedenle burda paylasiyorum ama yanlıs anlasiliyormusum, birincisi bunu duzeltmek istedim. Benim tek ciddi iliskim oldu, onun disinda hoslandigim insanlar oldu. Ayrica beni etkiledi dedim asık oldum demedim.
Bunun yanında subay olmus veya baska meslekten olmus önemi yok. Ben sosyo-kültürel dengeye her zaman bakmis bir insanimdir.

İnsanlar gayet düzgün yol yordam gösterici yorumlar yaptığı halde neden ters ters konuşuyorsunuz? Madem tersleyeceksiniz sormayın bildiğinizi yapın.
Gayette insanca fikrimi yazmıştım oysa:) canı sıkkın heralde cevap vermeyeceğim.

Subaylar standart mı oluyomuş ki ne zaman karakterin meslekle bi alakası olmadığı farkındalığına varacaksınız acaba çooook merak ediyorum

Kızlar 2.5 yıllık erkek arkadaşım subaylığı kazandı. Sizlere sorum şu mesela hava savunma veya personel sınıfındaki subaylarda aşırı stresli ve zor mu herkes beni korkuttu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…