• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi sürekli küsüp trip atanlara nacizane bir öneri.

Eşinle 1.5 yıldır evliyiz ikimizde kamu kurumda çalışıyoruz.ailelerden uzak bir şehirde yaşıyoruz.çok büyük sıkıntılar geçirdim .eşim yontulmamış bir odun aile reisliğini tüm idareyi elinde tutmak olduğunu sanan son söz bana aittir diyen bir despot. Hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda küser günlerce tavır yapar trip atar .sanar ki bizi izleyen ben erkek o kadın. Artık yeter bitsin bu izdirap dediğim bir gün eşim yine bana küs .bir sinir kirizi geçirdim.daha önce bir iki kere daha panik atak olmuştum ama bu çok güçlüydü.lanet olsun seni tanıdığım güne .seni sevdiğim güne lanet olsun ne aşk bıraktın ne sevgi.yaklşama bana dokunma diye büyük bir isyan yaşadım hem kendi içimde hem artık sözlü olarak büyük bir patlama diyebilirim.kendi kendime babamdan annemden özür diledim sizi dinlemedim affedin beni diye.yankış yaptım dedim.hatırladıklarım bunlar.bitti dedim eşime de.ben öldüm eski ben değilim.sen yoksun artık.bu çok korktu ağladı ne yapacağını bilemedi çok seviyorum seni herşeyi düzelteceğim affet beni.yalvavarım iyi ol seni böyle görmeye alışık değilim.aynı benim gibi oldun.nolursan seni çok seviyorum. Diyorumki konuşma insan nefret ettiği insana böyle eziyet eder sen benden nefret ediyorsun. Sen benim ailemsin ben sensiz ne yaparım benim senden önce sevgilim bile olmadı nasıl davranacağımı bilmiyorum bir bayana bu kadar sıkıntı yaptığını düşünmedim.ağladı yalvardı .kızgınlığım geçmesçdi uzun süre sonra saroldı bana.yattık .nasıl şükrediyor teşekkür ediyor bana .diyorum bu çocuk beni seviyor.görebiliyorum yani.2 hafta geçti ne küsme ne trip bir şeye kızıyor 1 saat geçiyor ne küsme ne trip.konuşuyoruz bitiyor orda.Dünya varmış diyorum .ama korkuyorum bir yandan sonuçta aynı kişi ya ilerde yine böyle olursa diye.nasıl bir insan 180 derece döner anlayamıyorum .adam gitti sevgisini dışarda yaşayan bir adam geldi.şimdi görebiliyorum ben sürekli altan alıp idare etmişim.
İçindeki ayı kısa bir süre kış uykusuna yatmıştır . Sular durulsun yeniden uyanır ,çıkar ininden merak etme .

Eşinle 1.5 yıldır evliyiz ikimizde kamu kurumda çalışıyoruz.ailelerden uzak bir şehirde yaşıyoruz.çok büyük sıkıntılar geçirdim .eşim yontulmamış bir odun aile reisliğini tüm idareyi elinde tutmak olduğunu sanan son söz bana aittir diyen bir despot. Hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda küser günlerce tavır yapar trip atar .sanar ki bizi izleyen ben erkek o kadın. Artık yeter bitsin bu izdirap dediğim bir gün eşim yine bana küs .bir sinir kirizi geçirdim.daha önce bir iki kere daha panik atak olmuştum ama bu çok güçlüydü.lanet olsun seni tanıdığım güne .seni sevdiğim güne lanet olsun ne aşk bıraktın ne sevgi.yaklşama bana dokunma diye büyük bir isyan yaşadım hem kendi içimde hem artık sözlü olarak büyük bir patlama diyebilirim.kendi kendime babamdan annemden özür diledim sizi dinlemedim affedin beni diye.yankış yaptım dedim.hatırladıklarım bunlar.bitti dedim eşime de.ben öldüm eski ben değilim.sen yoksun artık.bu çok korktu ağladı ne yapacağını bilemedi çok seviyorum seni herşeyi düzelteceğim affet beni.yalvavarım iyi ol seni böyle görmeye alışık değilim.aynı benim gibi oldun.nolursan seni çok seviyorum. Diyorumki konuşma insan nefret ettiği insana böyle eziyet eder sen benden nefret ediyorsun. Sen benim ailemsin ben sensiz ne yaparım benim senden önce sevgilim bile olmadı nasıl davranacağımı bilmiyorum bir bayana bu kadar sıkıntı yaptığını düşünmedim.ağladı yalvardı .kızgınlığım geçmesçdi uzun süre sonra saroldı bana.yattık .nasıl şükrediyor teşekkür ediyor bana .diyorum bu çocuk beni seviyor.görebiliyorum yani.2 hafta geçti ne küsme ne trip bir şeye kızıyor 1 saat geçiyor ne küsme ne trip.konuşuyoruz bitiyor orda.Dünya varmış diyorum .ama korkuyorum bir yandan sonuçta aynı kişi ya ilerde yine böyle olursa diye.nasıl bir insan 180 derece döner anlayamıyorum .adam gitti sevgisini dışarda yaşayan bir adam geldi.şimdi görebiliyorum ben sürekli altan alıp idare etmişim.
Ben de ilk 1,5 yıl çok sorun yaşadım,çok canımı yaktı.
Bir cinnetle hallolmuştu benimki de,üstüne de cila istemiş ki cilaladım ama bilinçli değildi,artık sabrım yoktu.
Çok şükür 4. yıldayız o ciladan sonra tek kelime etmez,imada da bulunmaz.Çok korktu çünkü.Ben de çok kararlı ve ciddiydim çünkü.
Allah korusun tekrarlarsa ben olmam bu işin içinde.

ben biliyorum dinsizin hakkından imansız gelir diye boşuna demezler :D
bir iki kere daha höykürebilirsin dikkatli ol...
ekleme yapayım : 2- 3 doz hörlemeden sonra tam kıvama geliniyor :D

Benim nişanlım da trip atıyodu ben de aynı şekilde kıyameti kopardım bidaha olmadı çok şükür canım inşallah değişmez seni eşin de.Nişanlım trip atar hemen iki dk da bırakırdı seninki baya güçlüymüş :)

Siz bir daha eskisi gibin davranmazsaniz o da zor döner eski haline.

Sizin anlayisli alttan alan yapiniz onda farkli algilanmis ve baskin olmaya calismis.

Evliliğin ilk yillarinda bazi erkekler bunu yapmaya calisir. Bakar ki karsi taraf ses cikarmiyor sınırları genişletip egemenligini ilan eder.

Duracagi yeri bildirmek gerek boyle

Anlamadığım şey madem böyle olabiliyordu neden zıvanadan çıkmamı kendisinden iyice soğumamı bekledi.artık aşık değilim eşime geriye dönsem tekrar evlenmem diyorum.belkide kızgınım ve kirginim çok bilemiyorum.:( ama sonuçta o kadar üzen ve eziyet eden bu adamdı ve hala o potansiyel var biliyorum.

eskiye döneceğini sanmıyorum hem böylesinin daha iyi olduğunun farkına varmıştır
hemde ufacık şeyleri büyütmenin aptallık olduğunu
iyi olmuş kriz geçirmeniz ohhh olsun

Ohh iyi yapmışsın. Ben de evliliğin ilk zamanları her şeye trip atardım. Eşim boşanmak dışında benzer şeyleri yaptı bir küçük sinir krizi geçirdi. Sonra ben bidaha korkumdan uzatamadım hiçbir şeyi. Çünkü o hep alttan alırdı. Şimdi gayet güzel her şey trip atmamak çok hoş :dondurma: Eşim de bana iyi ki öyle yapmış. O zamanlar evliliğe alışamamıştım. Şimdi daha mutluyum.

"Aynı benim gibi oldun." Bu kadar kötüyse sen niye öyleydin?

Buna benzer bir erkekle tanışmıştım. Şuan görüşmüyoruz. Belki o da beni seviyordu ama saçma sapan hareketleri vardı.

Süpersiniz ya demek bu dilden anlıyo. Bi kriz de bana gelse keşke. Rol yapsam anlaşılır mı acaba

Okadar iyi anlıyorum ki seni. Benim eşimde öyle trip atar konuşmaz benden ışık görsün hemen yumuşar ama zaman geçmiştir neden hem suçlusun hemde trip atıyorsun. Offfff aklıma geldikçe deliriyorum.
Erkeğin en kötü huylusu bu ya.

huyu degismez ama azalmasına sevindim. sizde olan patlama bendede omnustı arada panik atakmı bu bilmiyorum oyuzden soruyorum
Panik atak başlangıcı vardı b3nde kocam yüzünden oldu evliliğimiz ilk zamanlarında bağırır çağırır ortalığı dağıtır yumruklar kendini ben korkudan ve çaresizlikten kalp atışlarım hızlanıp nefesim kesilince uyandım uykumdan.baktım bu evlilik değil eziyet aldım terapiste götürdüm o korkuyla gelmişti yine baya düzelmişti kendini kalan trip ve saçmalıkları da böyle aştık diye düşünüyorum.umarım aşmışızdır.korkuyorum hala.sonuçta aynı adam .

Kısacası bir sinir krizi her şeyi çözer diyorsunuz ahaha, bazı durumlarda işe yarayabiliyor ama bazıları ona bile tepkisiz kalabiliyor.

Kısacası bir sinir krizi her şeyi çözer diyorsunuz ahaha, bazı durumlarda işe yarayabiliyor ama bazıları ona bile tepkisiz kalabiliyor.
Altan almak ve sessiz kalmak beni çok büyük sıkıntılara yitti.şuan panik atak başlangıcına sahip sürekli cildinde stresten dolayı pullanma kızarıklık ve kuruluk sorunu yaşayan bir bayan oldum.ve ne zaman yeter artık ben bu adamı sevmiyorum eziyet ediyor defolup gitsin hayatımdan dedim bu tam 1.5 yılımı aldı ben çok değerli oldum .sevilen oldum. Bu muydu yani diyorum. Bana o kadar eziyet etti içindeki tüm güzel duyguları bitirdi .şimdi bak düzeldim.bu kadar kolay mıydı yani.? Gerçi zaman göstercek değişti mi 2 haftada anlaşılmaz bence de 2 yılda bile emin olamam öyle sıkıntılı günler yaşadım ki fiziksel şiddet hariç her türlü psikolojik şiddeti gördüm ve daha çok kızdığım kendim belki .buna izin verdim. Buna ben nasıl izin verdim.benim gibi bir kadın bunu nasıl kabul etti ? Bu noktada herkese önerim size sıradan bir insanmışsınız gibi davranan kimseyi sevmeyin.Önce kendinizi sevin.ben çok pişmanım. 1.5 yılım çöpe gitmiş sanki şimdi baktığımda

Altan almak ve sessiz kalmak beni çok büyük sıkıntılara yitti.şuan panik atak başlangıcına sahip sürekli cildinde stresten dolayı pullanma kızarıklık ve kuruluk sorunu yaşayan bir bayan oldum.ve ne zaman yeter artık ben bu adamı sevmiyorum eziyet ediyor defolup gitsin hayatımdan dedim bu tam 1.5 yılımı aldı ben çok değerli oldum .sevilen oldum. Bu muydu yani diyorum. Bana o kadar eziyet etti içindeki tüm güzel duyguları bitirdi .şimdi bak düzeldim.bu kadar kolay mıydı yani.? Gerçi zaman göstercek değişti mi 2 haftada anlaşılmaz bence de 2 yılda bile emin olamam öyle sıkıntılı günler yaşadım ki fiziksel şiddet hariç her türlü psikolojik şiddeti gördüm ve daha çok kızdığım kendim belki .buna izin verdim. Buna ben nasıl izin verdim.benim gibi bir kadın bunu nasıl kabul etti ? Bu noktada herkese önerim size sıradan bir insanmışsınız gibi davranan kimseyi sevmeyin.Önce kendinizi sevin.ben çok pişmanım. 1.5 yılım çöpe gitmiş sanki şimdi baktığımda

Geçmiş olsun, eşinizin bu kadar anlayışsız ve anca karşı taraf da şiddet uygulayınca (sinir krizi = sözlü şiddet) yaptığını anlayan biri olmasına üzüldüm. Önemli olan farkındalık kazanmanız ve çok hata yapmışım dediklerinizi tekrarlamamaktır bence. Umarım bundan sonraki hayatınızda mutlu huzurlu olursunuz.

Degisir degisir. Esimde 11 sene beraberlik sonunda evlendik. Cok krizlerim oldu ama siddetli degildi tabi. Synisi kocamdi herseye karisir temizlige bile dusun neden supurmedin derdi. Birgun cok bunladim konustu konustu ki ben bayan himle gereksiz konusmam. Bizde tersiydi. Cami ne bicim silmisim yemek bilmem nasil olmus. Eee sen misin konusan bir cinnet gecirdim esimi dovdum. Evet evet benden tam iki kat fala kilolu adami dovdum korkudan savunamadi kendini. Tablobiblo ne varsa kirdim salonun kapi cami dahil. O gun bu gundur ne gereksiz konusur ne de erkeklik taslar. Off cok konustun derim susar. 5/6 senedir duzgun oldu. İyi oldu. Degismez korkma.

Back
X